Şimdi Ara

Korsan oyun yüzünden bilgisayarım bozuldu servislik oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sen niye simdi repack yapana laf atiyon ki

sikinti olmasa oyununu oynicaktin hic laf yapmadan ama

isine gelince ne guzel

isine gelmeyince saydir gitsin

• dandik bilgisyarmış demek bi repack ile yandıysa

FitGirl repacklarında en fazla hdd 100 kullanılıyor hadi şansına dosyalar unpack edilirken hdd bozulsun diyelim oda pixelleme yani artifact e sebep olmaz.

Bugüne kadar repack kurup ilk defa pc si bozulan gördüm oda seninki.

Rg mekanik corepack yada kaos krew indir fitgirl e alternatif olarak.

Şimdiki pc me 2013den beri korsan oyun yüklerim bana mısın demedi.

Megaman 11 ve fm 2019 kırıldı bu arada fckdrm isimli yeni bir scene çıktı ortaya.

Hitman 2 yide çıktığı gibi kıracaklar galiba.

Darısı tomb raider e.
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • Öyle çok oyun oynayan birisi değilim bir futbol bir FPS birde açık dünya oyunu indiririm üç oyun yeter bana. Önceden hep orjinal alırdım ama son bir senedir krizden dolayı korsana yöneldım. Şöyle düşündüm, bir sene oynarım korsan bir sene sonra zaten oyunun fiyatı yarı yarıya düşer neredeyse bende gider ozaman orjinal alır yapımcının hakkını veririm diyordum.Neyse bir iki repack indirdim üçüncü oyunu kurarken repack kurulumu PC kaynaklarını aşırı zorladığı için mi bilmiyorum ( CPU HDD gpu full %100 çalışıyordu.) Ekranda görüntü bir iki saniye gitti Boyle piksel piksel bir görüntü oluştu.Sonra düzeldi.Hemen kurulumu kapattım reset attım problem yok gibiydi o an için.Aradan çok geçmedi PC bir gün hiç açılmadı.Servise verdim, ekran kartı arızalanmış.Yazik günah daha 6 aylık PC.Keske orjinal alsaydım, neyse ki garantisi var.Bu arada çok meşhur bir repacker in sitesinden indirmiştim.Allah cezasını versin onun.Korsan oyun kul hakkı, Allah belamizi verdi işte.

• önce korsan antimalware ve antivirüs kurmalıydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Kasım 2018; 20:10:15 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Bilgisayarcı seni yemiş. Oyun - uygulama yüklerken ekran kartı bozulmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Admini egm ye ve dh yönetimine şikayet edin bizi korsan oyun oynamaya teşvik ediyor
    URA!
  • Yıllarca torrent kullandım hiç başıma böyle bir şey gelmedi, siz nasıl başarıyorsunuz bunu becermeyi.
    (Tabi şu an sadece orijinal kullanıyorum, onuda söyleyeyim de, küfür yemeyeyim.)

Sadece sitesinde browser tabanlı çalışan bağış amaçlı mining olayı vardır ki onunda setup veya oyunla alakası yoktur. Girip bakabilirsiniz sitesine.

Diğer bir konu sitesinden indirmeyip belli olmayan sitelerden fitgirl diye düzenlenmiş ama alakası olmayan bir setup veya oyun indirilmesi malware sokabilir. O yüzden kızın kendi sitesinden indirmek daha mantıklı.

Diğer bir olasılık ise bir ara 3dm nin crackleri malware barındırdığı söyleniyordu. Fitgirl ise onun cracklerini repack ediyor mu bilmiyorum.

En sağlıklısı başlığı açan arkadaş torrenti veya indirdiği yeri paylaşırsa belki açıklığa kavuşturabiliriz.
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • Olası bir olay yıllar önce usenet kullanırken benim de başıma gelmişti gerçi ekran kartımı yakmamıştım durumu farkedip müdahale etmiştim.

Böyle şeylerin başınıza gelmemesi için
    1- scene, repacker vs ismine açılan sitelere itibar etmeyin genellikle sazan avı oluyorlar.
    2- seeder leecher toplam sayısı yüksek releaselara yönelmeniz lazım.
    3- bulduğunuz sitelerdeki yorumları bir göz atın şikayet var mj diye. Yorumsuz az yorumlu olanlarına şüphe ile bakın. Genellikle popüler sitelere yönelin.
    4- antivirüsünüz bir uyarı veriyorsa açıklamasına bakın , false positive veriyordur önyargısıyla kapatıp geçmeyin. (Hacktool vs gibi uyarılar genellikle sorun teşkil etmez ama diğerleri konusunda çok dikkatli olmanız lazım)Bir uyarı aldığınızda setup ya da ilaç dosyaları problem neredeyse virustotal gibi sitelerden çek ediceksiniz. Dosya çok büyük ihtimalle daha önceden upload edilmiş olacağı için hiç beklemeden bütün antivirüs programlarının dosya hakkında ne dediğini görebilirsiniz. Burada kaç antivirüsde temiz virüslü çıktığı oranına bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Bazı antivirüsler false positif vermeme konusunda başarılı özellikle onların ne dediğine daha çok dikkat etmeniz lazım bu listede.

Geçmiş olsun, anlıyorum moraliniz bozulmuş ama o küfürlü mesajlarınızı da silin başınız ağrımasın.

Ek not: minerlar genellikle ekran kartı yakmazlar yükte uzun süre çalıştırırlar kalitesiz güç kaynakları yüke dayanamayıp arıza verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortcahar -- 10 Kasım 2018; 21:22:09 >

• Buram buram cahillik kokuyor konu

Orijinalden alıntı: Enthris

birisi çıkıp yok crysis yazmamış
    Hatırlayacak kadar eski üye kaldı mı sanki? Sözde donanım forumu burası ama genç ergenlerin abazanlık maceraları bile daha fazla ilgi görüyor teknik destek konularından.

Orijinalden alıntı: başaranbjk

Dostum bitcoin miner virüslü çıktı repack, lisanslı bitdefender antivirus bu şekilde uyarı verdi fakat ben dikkate almadım korsan olduğu içindır dedim.Çoğu korsan kullanan kişilerin fitgirl ı övdüğü ve güvendiği için bende umursamadım.Fakat kurulum yaparken cpu hdd ve ekran kartı yüzde yüz oldu pc kitlendi hatta.Bu arada işlemci çokta kötü değil i5 7500 ayarında bir işlemci quad core.

Alıntıları Göster
    Geçenlerde ben de yedim bitcoinminer'ı pc yi kapat diyorsun oturum ekranında kalıyor kapatamıyorsun. Ama arka planda %100 kullanımda olan hiçbirşey yoktu cpu hdd ve ram olsun. Belkide ekran kartına yükleniyordu dediğin gibi. Bende i5 8400 işlemci msi gtx1050ti ekran kartı var. En son avira ile fullscan yapıp kökünden kurtuldum. Tam şerefsizler valla.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    normalde scene yayımları asla dışarı çıkmaz. scene üyeleri sadece öbür scene üyeleri kullansın diye bir programı crackler ya da bir diziyi yayımlar. ama scene'in içinde öbür insanlar da kullansın diye yayınlanan şeyleri dışarı sızdıran insanlar var. bu insanlar "topsite" dediğimiz serverlere yüklüyor yayınlanan şeyi. topsiteler'in sahipleri olan kişiler (kurye diyoruz bunlara) de bunları bizim bildiğimiz torrent sitelerine veriyor. buradan da bizlere ulaşıyor.

olayı gösteren şema:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 11 Kasım 2018; 13:2:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.