Bildirim
Korsan oyun siteleri hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kapalı zaten bazıları. Dns değiştirince girilebiliyor ancak. _____________________________ -
Cehennem var bir tane o kapalı mesela. Ama her türlü giriyorum. _____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Cehennem var bir tane o kapalı mesela. Ama her türlü giriyorum.
bende birzamanlar bekçiydim orda_____________________________ -
full oyun var panpa
gerçi biz torrentle çektiğimiz için işimiz olmaz_____________________________ -
Kapansada etkilemez. Artık çoğu kişi Torrentci ama olmayanların işi zor olur. DNS değişmeyi felan bilmeyen bir sürü siteden indiren kişiler var. _____________________________ -
Torrent'i öğrendiğime o kadar seviniyorum ki.
Zamunda akar...
Başka torrent siteside söyleyin uleyn!_____________________________ -
İndirdiğim oyunlar,bluraylar,divxlerin satış değeri binlerce lirayı geçer,torrent saolsun. _____________________________ -
Zamunda gibisi yok ya. Ne işim olur başka sitelerle _____________________________
DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü -
zamundada tr dublaj filmler paylasılıyormu benimde üyelik varda bos bos duruyo torrente pek girmedim _____________________________ YipMan -
bu tür şeyleri engelleyemezsiniz, internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan istediğin bilgiyi istediğin yerde paylaşırsın.
önemli olan oyun , film benzeri şeylerin halkın alabileceği fiyatta olması ve insanların korsana teşebbüs etmemesidir.
paylaşım sitesini kapatacağına crack yapan çeteleri kapatırsalar, kimse korsan oyun oynayamaz , bu kadar basit...
ayrıca zamunda forza :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
Torrent'i öğrendiğime o kadar seviniyorum ki.
Zamunda akar...
Başka torrent siteside söyleyin uleyn!
İso hunt ta iyidir üyeliğe falan gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 26 Eylül 2010; 14:50:24 >_____________________________ -
görende bilgisayarında tüm programlar orjinal, dinlediği tüm sarkıcıların albümünü almış sanır. kraldan cok kralcı olmak böyle bişi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Cehennem var bir tane o kapalı mesela. Ama her türlü giriyorum.
onlar site adı değiştiler bi sorun yok şimdiama fulloyunu tek geçerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X