Bildirim
Korsan kitap aldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BU HESABIN ACUN ILICALI VEYA TV8 İLE HERHANGİ BİR İLGİSİ YOKTUR.
"Il peut me refuser, mais je ne me puis taire."http://kopekbaliginingozunden.blogspot.com.tr/ -
2 Lira fazla verip orijinal almak varken neden korsan? _____________________________ -
Bilmem ki. Denk geldi. Ucuz da görünce kaptım iki tane. Normalde korsan kitapların piyasası ne kadar ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition -
quote:
Orijinalden alıntı: Leon FR
Bilmem ki. Denk geldi. Ucuz da görünce kaptım iki tane. Normalde korsan kitapların piyasası ne kadar ki?
Hangi kitaplardı ki hocam. Kitapyurdu.com dan bir bakın fiyatlarına. Kitap daha yeni çıkmamışsa pek pahalı olmuyor zaten._____________________________ -
Bi kontrol etseydin benim korsan kitapların sağ tarafı bantlı oluyordu okuyamamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Her yerde korsan 5 lira
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kitaplardan biri:
http://www.hepsiburada.com/tanri-nin-tarihi-p-HBV000003AWE4 (30.50 TL)
Diğeri ise:
https://www.nadirkitap.com/kavgam-adolf-hitler-kitap7358724.html (15 TL)
Ürünlerin fiyatları bunlar ama şöyle bir hesap yaparsam ilk kitaptan 23.50 TL, ikinci kitaptan da 8 TL kar etmiş oldum. Toplamda 31.50 TL kardayım. Bence gayet iyi bir miktar :)
Aslında bunların düzenli yerleri olsa sürekli korsan kitap alırım._____________________________
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
-
Ne! Korsan mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iPhone 8 mağazalarda var mı şu an arkadaşlar? Almam lazım ama 4 bin de veremem. Mağazaya girip hızlıca çalıp çıksam yakalanır mıyım? Hayvan da değilim tabi bir 50 lira atarım mağazaya. _____________________________ -
Ilk kitap yeni cikitigi icin bu kadar pahali galiba. Kavgam i ucuzkitapal.com dan 5 tl ye almistim. Yeni cikan kitaplar icin ucuza geliyormus aslinda ama baski kalitesi, hatali sayfa durumu falan nasil acaba? Pazarda bi tezgahta gormustum biraz bulanikti bazi kitaplarin kapaklari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kitapları şöyle bir inceledim de...
Çok da kötü değil içi. Baskısı fena değil. Sonuçta onu da bunu da okuyacağız. Gayet iyi ya.
O değil de, kitap yurdu'ndan iki kitap daha sipariş ettim. Seri eksikti, tamamlamak için. Gayet de uyguna geldi. 2 lira kargosu tuttu (MNG Kargo). Kar ettiğim miktarı iki kitap + kargoya ödedim :)
Sevdim bu işi ya, bundan böyle ara ara korsan ara ara orijinal takılırım :)_____________________________
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt