Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.180
Cevap
116
Favori
381.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • throlles kullanıcısına yanıt
    Şimdi dener misiniz?
  • Suan yamayla oynasak. Diğer gelen yamalari ayni save ile güncelliyebilirmiyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Gün Önce Fallout 4 ü yama için almıştım. Elinize sağlık Launcher Sorunsuz Çalıştı.
  • Admin Launcher'i Açıyorum Bi Pemcere Çıkıyor Orası Türkçe Oyna Ayarlar bağış diğer gibi Ondan Sonra Oynaya Basınca Oyun İngilizce Gözüküyor Bu neden Sence Bir Bilgin varmı
  • Sizin Fallout Launcherinizle girdiğimde 640x480 çözünürlük veriyordu bende orjinal fallout launcherin adını değiştirip klasörden açtım grafiği ayarladım sonra normal launcheri kapamadan sizinkinide açtım şimdi istediğim grafikte oynuyorum sizde bu sorunu yaşıyorsan yardımım dokunsun dedim.
  • Oyunu Bir Türlü Türkçe Oynayamadım launcher Türkçe Ayarlar Türkçe menü İngilizce. bu nasıl Oluryor Anlamadım Biri yardım Edebilirmi Sorunsuz Kurulum İçin
  • Menünün ingilizce olma sorunu üstünde çalışıyoruz.
    Lütfen sabırlı olun
  • Çözünürlük değişince direk hata veriyor ayarda küçük bir oynama çalışmayı durdurdu hatasına sebep oluyor bilginize launcheri ellemeseniz daha hoş olurdu. Zevk vermiyor oyun.Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayalperest44

    Türkçe yamayla bir kaç saat oynadım. Şimdilik hiç bir sorun vermedi. Yama da bir kaç yazım hatası dışında dört dörtlük olmuş. Elinize kolunuza, klavyeye basan parmaklarınıza sağlık :D

    Hocam nasıl yüklediniz yamayı adım adım açıklar mısınız ?
  • Arkadaşlar emeğinize sağlık. Sorunsuz çalışıyor. daha bugün indirip yükledim. Dediğiniz gibi, Fallout4Launcher dosyasını, yamayı oyunun kurulu olduğu yerde çalıştırıp yüklersek sıkıntı olmuyor. Emeğe saygı! Bu yamada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler!
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk olarak dünkü yayımlanan ilk launcheri indirdim çalışmadı. Bu sabah da yayımlanan yeni launcheri indirdim söylenen yere attım, sonra /Data/Launcher'in içini sildim. En son olarak da lunic.dll diye bi dosya vardı oyunun ana dizininde (dün yüklemiştim onu) onu sildim. Ben bunları yaptım hocam. Şimdi sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

    Değerli DH ailesi, oyun sever arkadaşlar. Çeviri ekibimizi Korsan Çeviri Ekibi olarak adlandırmayı uygun gördük. Çünkü oyun şirketlerinin gözünde korsan iş yapıyoruz ve oyunu nasıl elde etmiş olursa olsun, oyuna sahip herkesin oynadığı şeyi anlaması amacıyla çeviri yapıyoruz. Oyun şirketlerini zenginleştirmek için değil. Korsan kullanan da oyunu satın alan da kullanabilsin istiyoruz. Bundan sonra yapacağımız çeviriler de bu düzlemde olacak.
    Bugüne kadar kimin çıkarttığı belli olmayan bir söylenti ile baktık oyunların Türkçe çıkartılmamasına. "Türkiye'de oyun satılmıyor ki adamlar Türkçe çıkartsın" denildi. "Eğer Türkçe olmasını istiyorsak oyunları hep satın alalım" denildi. Bu bahaneyle Türkiye'de daha çok oyun satılırken, Türkçe çıkan oyun sayısı aynı oranda artmadı. Oyunların Türkçe çıkması için iki yol var.
    1-Devletin yasa çıkartıp Türkçe olmayan oyunların satışını yasaklaması
    2-Şirketlerin zorunda bırakılması.
    Birkaç iyi niyetli oyun şirketi, Türkiye'de oyunumu sevenler var, onlara jest olsun, oyunumu Türkçe yapayım dedi.
    Onun dışındaki şirketler ise "Oyunum popüler zaten, Türkçe olmasa da alıp oynuyorlar niye Türkçe yapayım ki" mantığıyla yaklaştı. Haklılar da. Size şunu sormak istiyorum:
    "Oyun Türkiye'de yeterince satılmıyorsa niye Türkçe çıkartsınlar yeaaaa" diye soruyorlar, asıl oyun Türkiye'de yeterince satılmıyorsa niye Türkçe çıkartmasınlar? Oyunlar Türkiye'de şirketlerin beklediğinin çok daha ötesinde satın alınıyor zaten. Türkiye'de daha çok satmak isteyen, ya da zorunda kalan adam, müşterinin parasını alabilmek için, müşterinin talebini karşılamak zorunda kalır.
    Biz Türkçe çıkmayan bir oyunu Türkçe yaması çıkmadan satın alırsak, adam neden Türkçe piyasaya çıkartmaya zahmet etsin ki? Herkes iyilik timsali mi arkadaşlar? Bir tane restoran yoktur 4 köfte satarken herkes memnun 5'er tane koyayım aynı paraya diyen. Ama 4 köfte az bulundu diye kimse yemeği yemezse ya indirim yapmak zorunda kalır ya da köfteyi arttırmak.
    Oyunlar Türkçe çıkartılmadığı sürece "single player" oyunlara para vermeyin. Gelin boykot edelim. Boykot ettiğimizi de hem oyun şirketlerine hem de çevremizdeki insanlara bildirelim. Oyunlar Türkçe olana kadar oyunları satın almayalım. Bir oyun şirketi A oyunu Türkçe olmadı diye boykot edilirse, her gün mesaj yağmuruna tutulduğu halde yine çevirmezse, sonra A oyununu bizler tutup çevirirsek ve çeviri bittikten sonra "Oyununuzu çeviren bir ekip olduğu için oyununuzu satın alıyorum" mesajları yağdırarak oyunu satın alırsanız, işte o zaman aynı şirketin o günden sonra çıkacak B oyunu Türkçe çıkar. B oyunu Türkçe çıktı diye parayı peşin verip o oyunu alırsak da, o şirketin daha sonra Türkçe çıkartmadığı oyun olmaz.


    altına imzamı atarım. tebrikler ve teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayalperest44

    Hocam ben ilk olarak dünkü yayımlanan ilk launcheri indirdim çalışmadı. Bu sabah da yayımlanan yeni launcheri indirdim söylenen yere attım, sonra /Data/Launcher'in içini sildim. En son olarak da lunic.dll diye bi dosya vardı oyunun ana dizininde (dün yüklemiştim onu) onu sildim. Ben bunları yaptım hocam. Şimdi sorunsuz çalışıyor.

    Teşekkür ederim oyunu şimdi yükleyebildim dün satın almıştım, dedikleriniz deniyeceğim birazdan umarım olur.
  • Çevirmen arkadaşlara bir sorum var. Bugün indirdiğimiz launcher dosyası kendi kendini güncelleyecek mi? Yoksa ilerleyen günlerde her güncel sürümü yayınladığınızda burdan mı indirmemiz gerekecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino78 -- 16 Ağustos 2017; 22:58:49 >
  • Albino78 kullanıcısına yanıt
    Launcher ve Ayarlar şimdi güncellenmiştir.
    Sorunların çoğu düzeltildi ve düzeltilmeye devam edecek.

    Yani evet :D Kendini güncelleyebiliyor
  • Aynen şimdi baktım güncelledi ve sorunsuz. Teşekkürler :)
  • herşeyi yaptım , launcher türkçe ayarlarda sıkıntı yok full hd çözünürlük herşey var ama oynaya tıkladığımda ''programın adı fallout4launcer.exe olmalı'' diye uyarı çıkıyor oyuna nereden gireceğim ?
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    Bizim programın adı değiştirildiğinde çıkması gereken bir hata.
    Programımızın adını değiştirdiniz mi yoksa öylece mi çıktı?
    Eğer değiştirdiyseniz eski haline getirin.
  • hiç birşey ellemedim anlatılanları yaptım , orjinal menüyü seçtim o kadar , kendini güncelledi herşeyi yaptı ama hata veriyor söylediğim şekilde.
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    "orjinal menüyü seçtim" derken?
    Orijinal launcher mı?
    Eğer öyleyse onun adını "Originallauncher.exe" olarak değiştirip bizim programın adının "Fallout4launcher.exe" olduğundan emin olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.