Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
401.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O dediğiniz iki dosya burada. Zamanında çok değiştirmiştim o dosyaları oradan hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sarkis.Kısaohanyan : Teşekkürler hocam. Dediklerinizi yaptım full ayarlarda oynuyorum yeni güncellemeyide aldım sizin launcher ile giriş yaptım sonra.

* Ek olarak arkadaşlar oyunu Xbox kontrolcüsü ile oynuyorum bu elimdeki silahı gizlemek için hangi tuşa basacağım bulamadım. :) Birde pip boy'a nasıl geçiş yapacağım?

Birde kontrolcü ile oynarken nişan almada yardım gibi bir şey yok mu ya azda olsa ilk defa kol ile rpg oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 17 Ağustos 2017; 6:3:38 >
  • teşekürler sıkıntı yok bazı korumaların alt yazıları hala ingilizce

Sorun yaşanlar fitgirl den indirsin 23.gb olanı
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Game Guides
    Xbox One Controls - Fallout 4 Game Guide & Walkthrough
    http://guides.gamepressure.com/fallout4/guide.asp?ID=32537

Böyle bir şey var.

Lb tuşu ile nişan alma yardımcısı V.A.T.S'ı açabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

http://guides.gamepressure.com/fallout4/guide.asp?ID=32537

Böyle bir şey var.

Lb tuşu ile nişan alma yardımcısı V.A.T.S'ı açabilirsiniz

Çok teşekkür ederim pekala oyun içerisinde ki meşhur köpeğimizi ilerleyen vakitlerde mi buluyoruz yoksa aramam mı lazım bu konuyada çok hakim değilim. Skyrim gibi RPG bir oyunu baştan sona detaylı oynadım fallout new vegasıda oynadım ama genede fallout dünyasına uzağım biraz.

İlerde yolda karşılaşırsınız
    Benzinliğin oralarda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 17 Ağustos 2017; 6:43:44 >
  • quote:

İlerde yolda karşılaşırsınız
    Benzinliğin oralarda zaten.

evet buldum köpeğimiz ölümsüz değil mi? bir şey olsu nistemem.
    Bu oyunda tüm yoldaşlar ölümsüz

• quote:

Bu oyunda tüm yoldaşlar ölümsüz

o halde çok iyi

Bu arada şöyle bir şeye denk geldim belki iletilmiştir.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1184081/807f6ced-9cd4-45c1-9c04-fb7413ae8d63.png [/simage]

Düzeltiyoruz.

Bu arada sanırım çevirmediğimiz DLC'lerden biri açık.

Onu kapatırsanız yama daha sağlıklı olur

Ekleme: düzeltmiyoruz vans ve vats farklı şeylermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 17 Ağustos 2017; 6:59:25 >
  • quote:

Düzeltiyoruz.

Bu arada sanırım çevirmediğimiz DLC'lerden biri açık.

Onu kapatırsanız yama daha sağlıklı olur

Ekleme: düzeltmiyoruz vans ve vats farklı şeylermiş.

DLC'leri şuanda nasıl kapatabilirim? oyunun sadece ana halini oynamak istiyorum. Son bir soru sormak istiyorum hocam birde kol ile oynarken nişan alma konusunda yardım yok mu acaba?
    Oyun klasöründeki Data içinden henüz çevrilmemiş DLC dosyaları olan DLCRobot (Automatron dlc'si), DLCCoast(Far Harbor dlc'si) ve DLCNukaWorld(Nuka World dlc'si) dosyalarını başka klasöre taşıyın.
    veya
    Nexus Mods :: Vortex and Nexus Mod Manager
    Vortex and Nexus Mod Manager
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/modmanager/?
    bunu indirerek o dosyaları etkisizleştirin.

Hangi DLC'lerin çevrildiğini şuradan kontrol edebilirsiniz:
    Google Docs
    Yama İlerlemesi
    https://rebrand.ly/F4-Yama-Tablosu

Lb ile V.A.T.S'ı açabilirsiniz bunun dışında nişan almayı kolaylaştıracak bir şey bilmiyorum.

• Ben şuan da oyunu DLC ler ile birlikte oynuyorum öyle büyük bir sorunla karşılaşmadım daha belki denk gelmemişimdir. Ama bugün oyuna girerken yama kendini yine güncelledi ve bu güncelleme beni mutlu etti. Oyunu türkçe oynuyordum ama menü,pip boy ingilizce idi. Onlar düzelmiş, Elinize sağlık:))
  • Hocam elinize saglik.Cok guzel bir proje gerceklestirmissiniz.Sizi diger ceviri projelerinde de gormek isteriz.Basarilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Human-insan

Ben şuan da oyunu DLC ler ile birlikte oynuyorum öyle büyük bir sorunla karşılaşmadım daha belki denk gelmemişimdir. Ama bugün oyuna girerken yama kendini yine güncelledi ve bu güncelleme beni mutlu etti. Oyunu türkçe oynuyordum ama menü,pip boy ingilizce idi. Onlar düzelmiş, Elinize sağlık:))

Bildirdiğiniz için biz teşekkür ederiz :) Bulduğumuz çözümler size zahmet vermeden işe yarıyor :) DLC'ler de sıkıntı yaratmaz. Sadece DLC'ye dahil olduğu için bazı satırlar geç çevrilecek. O satırları belli etmek için başına DLC diye yazdık. Estetik durmuyor diyebilirsiniz, ama bizim için gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0619x

Hocam elinize saglik.Cok guzel bir proje gerceklestirmissiniz.Sizi diger ceviri projelerinde de gormek isteriz.Basarilar.

Bu daha başlangıç :) Acemiliği atalım, devamı elbet gelecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Hocam elinize saglik.Cok guzel bir proje gerceklestirmissiniz.Sizi diger ceviri projelerinde de gormek isteriz.Basarilar.

Sayın hocam firma yetkilileriyle görüşmeniz oldu mu ? Belki oyuna eklemeyi düşünebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

Sayın hocam firma yetkilileriyle görüşmeniz oldu mu ? Belki oyuna eklemeyi düşünebilirler.

Başka bir amaçla iletişime geçtiğimizde açıkça bunu reddettiler. Hem niye böyle bir şey isteyelim ki? Bize ya da size ne artısı olacak? Birkaç güne indiren kimse hata almamaya başlayacak. Zaten konsollara eklemek için yamanın tamamlanmasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 17 Ağustos 2017; 9:56:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

Başka bir amaçla iletişime geçtiğimizde açıkça bunu reddettiler. Hem niye böyle bir şey isteyelim ki? Bize ya da size ne artısı olacak? Birkaç güne indiren kimse hata almamaya başlayacak. Zaten konsollara eklemek için yamanın tamamlanmasını bekliyoruz.

Yanlış anlamayın sizin için dahada iyi bir referans olabilirdi. Yoksa bu şekilde tabiki hiç bir sorun yok. Demek reddettiler...işte böyle oyunları orjinal almaya her zaman karşıyım.

Emeğinize sağlık. Akşam başlicam oyuna.

• Bir sorum olacak arkadaşlar. Şimdi oyunun ortamı falan güzele benziyor da rehber gibi bir şey yok mu yahu? Ben ne yapacağım hakkında çok bilgisizim. Bi kapsamlı rehber tarzı bir şey olursa harika olabilir.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.