Şimdi Ara

Koronavirüs tehlikesinin doruğa çıktığı günlerde Kanal İstanbul için ilk ihale yapılıyor!. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sur'a uflense bunlar bugunde rant peşinde koşar .
    Kasap et koyun can derdinde .
    En az 50 defa kanal İstanbul için yazdık çizdik , topyekûn troll saldırısina maruz kaldık ama laftan anlamıyorlar.

Ben Adanalı'yim ,ama yarın bunun en büyük sıkıntısıni İstanbullular çeker.

Yapacak birşey yok, yaşayarak öğrenecekler ve öğrendiklerinde iş işten çoktan geçmiş olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 26 Mart 2020; 19:17:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün eczaneye maske sordum .Normal şartlarda kutusu 20 lira olan zimbirtinin tanesi 5 lira.Evet tek kullanımlık virüse etkisi bile tartışmalı dandik maske 5 TÜRK LIRASi arkadaşlar
    Daha da birşey yazmak istemiyorum çünkü buraya yazılan herşey takip ediliyor .Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir terbiyesizlik ne görüldü ne duyuldu.

• bir kanal inşası planı aslında çılgınca bir şey değildir. hayata geçirlmesi halinde çok büyük faydalar sağlayacağı değerlendiriliyordur ve yapılır burda sorun yok . burası çok önemli kısıma gelelim akıl sahibi insanların izana sığar bir mantıklada bağdaşır ve en önemlisi el insaf yahu el insafa sığar şekilde yapmasıdır
    istanbul boğazını rahatlatmak adına falan filan bahaneleride katarak yada üreterek böyle bir çılgınlığa kalkışılması tek kelimeyle çılgınlık değil çıldırmışlık olur. dileğim olan proje sahibinin ruhi bir marazı neticesi ortaya çıkmış olabileceği ve en kısa sürede tedavinin
    bakırköy ruh ve sinirde tedaviye başlanması gerekliliği ile son bulmamasıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Ne desek boş.
    Bu yapılanları tarih kaydediyor.
    Tarih kaydetsede bişeyin değişeceğini zannetmiyorum. Etrafıma bakıyorum "devlet şu zor günlerde halkının yanında değil" diyorum bi tepkiler alıyorum akıllara zarar beynim yanıyor vallahi. Sgk işten çıkarılana yada ücretsiz izne ayrılana maaşlarını ödüyor diyorlar, faturalar krediler ertelendi sen haber izlemiyonmu diyorlar nasıl ölümüne savunuyorlar. Yavaştan uzuyorum yanlarında yoksa peygamberliğini kabul etmek zorunda kalıcam.

• Malum üyeler yine burada görüldü, troller diyorlar birilerine ama kendileri ortada geziniyor, provokatörlük yapanlar aramızda çok zorlamaya gerek yok. Aklı olan sizlere cevap vermez artık, ki birçoğu da bunu yapıyor artık bu gecelik size ders vereyim. :) Hiç cevap vermeyin bana boşuna çaresiz olanlar yazsın dursun. Şu halinizi gördükçe nefretinizi kininizi gördükçe akp nin daha çok iktidar olacağını şimdiden görebiliyorum.

Hep aynı üyeler hep aynı üyeler bir de gelsinler diye birbirlerini alıntılamaları yok mu güler misin ağlar mısın kendi kendinize yazın durun artık çok gülünç oluyorsunuz.

Ha eğer ders almak istiyorsanız bir şahıs ya da bir kurum ya da bir parti eleştirmeyi öğrenmek istiyorsanız, ilk mesajı yazan üye eleştirinin kralını yapmış helal olsun, gerçek cevap vermek bu olur diğerleri de çaresizliğini yansıtır her akşam aynı konulara aynı mesaj yazanlar biri birkaç ay takip etsin burayı kim neyin çabalıyor anlar. :)

İlk mesajı yazan üye eline sağlık. Bu şekilde sağlam vuruş yapacak eleştirebilecek insanlar gelemediği sürece ülkemiz nefret kusucular yüzünden akp yi daha çok iktidar yapacak anladığım bu artık Erdoğan ne zaman tamam diyecek o zamanı bekliyorum ben artık. :) Çünkü Ecevit 'te en son gördük kendisi bırakmadı ama sağlığı bıraktırdı kendisine ve partisini en yüksek oy alan partilerden biri olarak terketmesine vesile oldu vatandaşları olarak ha o vatandaşların yarısından fazlası akp yi iktidar yaptı bir kısmı da oyu düşük olan chp ye kaydı ve o chp yıllardır hep aynı oya sahip akp güçlendikçe güçleniyor, daha da anlatılacak söz yok burada sürekli eleştiriyorum ayağına yatanlara sizin derdiniz belli. :) Size inanan olsa idi sizin dediğiniz partiler çoktan iktidar olurdu bu ülke de anlayın sözünüzün kaç değer ettiğini. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Belo Betty

Yarın sur'a uflense bunlar bugunde rant peşinde koşar .
    Kasap et koyun can derdinde .
    En az 50 defa kanal İstanbul için yazdık çizdik , topyekûn troll saldırısina maruz kaldık ama laftan anlamıyorlar.

Ben Adanalı'yim ,ama yarın bunun en büyük sıkıntısıni İstanbullular çeker.

Yapacak birşey yok, yaşayarak öğrenecekler ve öğrendiklerinde iş işten çoktan geçmiş olacak
    Hocam Sur'a üflenince bunlar ucuza arsa kapatmaya koşar , hem derler bak kıyamet kopacak sattın sattın :D
    Yalnız ne kadar arsa varsa milletin canından değerli demek ki.
    I was always willing to be reasonable until I had to be unreasonable. Sometimes reasonable men must do unreasonable things. - Marvin Heemeyer
    Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable. 1962, John F. Kennedy
    Those who are late will be punished by life itself. Mikhail Gorbachev
  • koyun can, kasap et derdinde

gerçekten bu kadar rezillik bu katar kötülük yeter artık...
  • sonuçta yıllarca virüsle uğraşmayacağız. hayat devam edecek. ve etmelide. Cumhurbaşkanımızda her zaman olduğu gibi ileriye dönük yatırımlarına devam ediyor. ne var bunda. sanki ihalede devletten bir kuruş para çıkacakta. daha ihaledeyiz beyler. para mara saçtığımız yok. ne zaman iş başlar hakediş olur ozaman para ödemesi yapılır.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: K110

Öngörüsü burnunun ucunun ötesini göremeyen insanlar günlük, hatta anlık yaşar. Bu nedenle de her şeye karşı çıkar.
    geçen gün facebook ta Cumhurbaşkanımızın çok sert bir şekilde kuzeye yapılacak her türlü yatırıma karşı olduğunu, yapılırsa bunun bir cinayet olduğunu , İstanbul un bütün su kaynaklarının biteceğini, kendimizi düşünmüyorsak çocuklarımızıda düşünmüyorsunuz diye çok fena bağırdığını duydum. Kulaklarıma inanamadım
    Yani sen Cumhurbaşkanımıza burnunun önünü göremediğini mi söylüyorsun?

Orijinalden alıntı: 2000watts

geçen gün facebook ta Cumhurbaşkanımızın çok sert bir şekilde kuzeye yapılacak her türlü yatırıma karşı olduğunu, yapılırsa bunun bir cinayet olduğunu , İstanbul un bütün su kaynaklarının biteceğini, kendimizi düşünmüyorsak çocuklarımızıda düşünmüyorsunuz diye çok fena bağırdığını duydum. Kulaklarıma inanamadım
    Yani sen Cumhurbaşkanımıza burnunun önünü göremediğini mi söylüyorsun?

Alıntıları Göster
    Facebook'ta, Twiter da, Youtube da çok şey görür ve duyarsın. En son bir Video da Amerikanın dünyayı yılllarca kandırdığıı ve Dünyanın aslında düz olduğunu görmüştüm.
    Bence bir gerçeklik payı olabilir. Çünkü yuvarlak olsaydı, aşğıdakiler düşerdi. Öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K110 -- 27 Mart 2020; 22:33:27 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.