Şimdi Ara

korona nereye gidiyor?kime inanıcaz?bilime mi?insanlara mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • korona hakemli dergiler tarafından yayınlanan epey makale ile dolu,bir yandan dünyadaki eylemler maskeye karşı .öbür taraftanda çinli doktorun korona yapay olarak üretildi tarzı haberler?öbür yandan korona aşı satmak için geliştirildi denmeleri hangisi doğru?
    araştıran takip eden arkadaşların yorumlarını beklıyorum.
    herkese teşekkürler.

• Onu bunu bilmem de tek bildiğim şey, insanların tedbirlere uymadığı sürece bu virüs uzun yıllar ülkemizde kalır tek bildiğim budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corona'nın insan yapımı olduğu konusu biraz politik nedenlerle ortaya çıkartıldı, yani politik çıkar olmasaydı o doktoru anında yok ederlerdi.

Corona'ya karşı bu denli önlem çağrıları yapılması da politik nedenlerden dolayı. yani "önlem alın, maskelere ehemmiyet gösterin" diyen doktorlar büyük bir oyunun parçası değiller, bu doktorların çoğu iyi niyetli konuşuyolar ama sorun şu: politik çıkar olmasaydı bu doktorların çağrıları medyada böyle yer bulmayacaktı. şu anda ABD medyası neredeyse tamamen trump muhaliflerinin ellerinde. ABD şirketlerinin çoğunun yönetimi trump karşıtı kesimlerin elinde. ABD sosyal medya kuruluşlarının tamamı trump karşıtı şekilde çalışıyor şu anda (trump destekçisi youtuber'ların hesaplarını siliyolar, patreon'dan kovuyolar) ve trump karşıtı politik kesimler seçimi kazanabilmek için Corona önemlerini kasıtlı olarak ön plana çıkartıyolar ki ekonomi iyileşmesin.

dikkat! bu yazdıklarım sadece "siyasal" bir komplo teorisidir. yani ben burada: "dünya düz, uzay diye bir şey yok" demiyorum. ben burada "Corona yalandır" demiyorum. sadece "siyasi çıkar olmasaydı Corona tedbirleri bu kadar gözümüze sokulmayacaktı" diyorum.

kan bağışı olayında da aynı "çıkar" meselesi geçerli. ilaç şirketlerinin ilaç üretebilmek için insan kanına ihtiyaçları olmasyadı bu kadar kan bağış kampanyaları düzenlenmeyecekti. şu anda kan bağışçılığı öyle özendiriliyor ki, bağış yapan kişilerin sağlıkları hiçe sayılıyor. Kızilay gibi kuruluşlar düzenli olarak askeriyelere gidip askerlerden zorla kan alıyolar ve bu kanlar ilaç şirketlerine satılıyor (askere gittiğimde 2011'de benim başıma geldi Samsun'da acemilikte, aynı şey 2019'da askere giden eniştemin başına da geldi Tekirdağ'da acemilikte) eğer ilaç şirketlerinin düzenli kana ihtiyaçları olmasaydı bu kampanyaların hiçbiri gerçekleştirilmeyecekti, kan bağışçılarının sağlıkları hiçe sayılıyor olmayacaktı.

not: kan bağışı yapmayın demiyorum, sadece günümüzde kan bağışı olayınını para uğruna kötüye kullanıldığını ve bağışçıların sağlıklarının hiçe sayılacağı şekilde sağlık dışı şekilde kan toplandığını söylüyorum, iddia etmiyorum, "söylüyorum", çünkü bunlar geçek, bizzat yaşadık ve farkında olmasalar da herkes yaşıyor bunları, ben küçükken "6 aydan daha sık kan verilemez" ve "kan verdikten sonra iş yapılamaz" denilirken, şimdi: "4 ayda bir kan verilebilir ve iş yapılan günde de kan verilebilir" denilir oldu (hatta 3 ayda bir kan verin doktorlar da çıktı, bu böyle 2ay-1ay diye devam eder, şirketlerin kana ihtiyacı olduğu sürece zavallı saf halkın kanını emmeye son gaz devam ederler ve doktorlar da farkında olmadan bu düzenin parçası oluyorlar çünkü çoğu doktor kan kampanyaları konusunda sağdan soldan duyduğunu alıp hiç şüphe duymadan sana aktarıyor sadece, sen de "doktordur kesin bi bildiği vardır" diyosun ama aslında kan bağışı konusunda o da aynı senin gibi ordan burdan duyduğunu söyleyen biri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Eylül 2020; 13:51:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    şimdi hocam hatırlarsan snowden da obamadan kaçıp rusya'ya sığındı tamamen ınternet şifreleme protokollerını bılmesı ve elde etmeyı hedeflemesi.burda da çin i kotulemesı var tabı ama aynı zamanda çin'e
  • olay net,aylar önce söyledim.2 seçenek var ya aşı yada virüsûn etkisini kaybetmesi.önlem,korunma falan hikaye,mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu noktada Corona'nın insan yapımı olup olmaması çok önemli değil. Ki büyük ihtimal öyledir o ayrı.

Tüm corona verileri ve hastalığın kendisi büyük ölçüde şişirilmiş istatistiklerden ibaret. Grip benzeri bir hastalık dünyada yıllardır hazırlanılan pandemi egzersizlerinin test objesi oldu, ve tabi haliyle biz de öyle.

Ortadaki gerçekler :
    Ölenlerin ortalama yaşı ülkeden ülkeye değişse de(bazı ülkelerde 80 üzeri) genel olarak 70 yaş üstü insanlar risk grubunda. Eğer ciddi sağlık problemleriniz yoksa, veya immune sisteminiz risk altında değilse, her hangi bir grip veya soğuk algınlığı türevinden daha fazla risk arz etmiyor. CDC'nin yaptığı açıklamada, Amerika'da Sars cov-2'den ölenlerin %94'ünde ortalama 2.6 comorbidity(altta yatan başka sağlık sorunları) var.

Günlük maske kullanımının her hangi bir şeyi önlediğine dair bilimsel kanıt yok. Büyük ölçüde politik bir sembol.

Peki neden bunca önlem, korku propagandası, dezenformasyon vs ?
    Yanıt çok basit. Churchill'in de zamanında dediği gibi. "İyi bir krizi asla boşa harcama."
    Kötüye giden dünya ekonomisinin ve Amerika'daki politik çekişmelerin bir günah keçisine ihtiyacı vardı. Bunu global bir pandemi de buldular.

• 2-3 Ay a asi cikar domuz gribindede 10 ay sonra felan asi ilac bulundu birdenbire
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.