Şimdi Ara

Korkuyla Yüzleşmek İçin Varoş Mahallesine Dalmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler cocukken sokakta 5 6 tane varos veletten dayak yedim asagilandim vs bu korku ve nefreti icimden atamıyorum

Sehrin en varos yerine dalayim mi

Yanima demir sopa bicak falan da almayi düşünüyorum

Boy 181 kilo 64 yani fizigim kötü ama bu korkudan ve nefretten arinmak istiyorum kac yildir icimde travma her gun aklıma geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uğraşıyorum 1 ayda 2 kilo aldim

Kum torbasi barfiks demiri ve ağırlık da alacağım

Ama bunlar yeterli degil batman gibi bu toplumsal asalaklardan toplumu kurtarmak istiyorum

Uyusturucu zararli derler ya yalan bu pislikler her gun içtikleri halde yillarca yaşıyor bunlari zehirlemek lazim aslinda

Kötüler yok edilmedikce iyiler asla rahat olamaz
  • Yıkık mısın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Yıkık mısın hocam
    Evet ama mucadele ediyorum hocam

• Öncelikle iban atayım sana bütün paranı oraya at, çıkışta ben sana geri atarım.

Banka kartına yüklerim giderim gibi bir hata yapma söyletirler şifreyi.

Ps:5 tl komisyon alırım ama havale ücreti adı altında.
  • Medeni insan ol.Kavga etme.Unut gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentios

Öncelikle iban atayım sana bütün paranı oraya at, çıkışta ben sana geri atarım.

Banka kartına yüklerim giderim gibi bir hata yapma söyletirler şifreyi.

Ps:5 tl komisyon alırım ama havale ücreti adı altında.
    Param yok ustune borcum var

• quote:

Medeni insan ol.Kavga etme.Unut gitsin.
    Medenilesemedim bu ic guduyle dogdum kavga dovus dogamda var suan sirf fiziken zayif oldugum icin kavga etmiyorum cocukken her gun defalarca kavga ederdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Medenilesemedim bu ic guduyle dogdum kavga dovus dogamda var suan sirf fiziken zayif oldugum icin kavga etmiyorum cocukken her gun defalarca kavga ederdim

Alıntıları Göster
    Kilo al o zaman
  • quote:

Kilo al o zaman

Alıntıları Göster
    Uğraşıyorum 1 ayda 2 kilo aldim

Kum torbasi barfiks demiri ve ağırlık da alacağım

Ama bunlar yeterli degil batman gibi bu toplumsal asalaklardan toplumu kurtarmak istiyorum

Uyusturucu zararli derler ya yalan bu pislikler her gun içtikleri halde yillarca yaşıyor bunlari zehirlemek lazim aslinda

Kötüler yok edilmedikce iyiler asla rahat olamaz

• kavga edip dayak atarsan bu sorunu çözemezsin . gün gelir senden daha güçlüsü ezer seni . gücün gerçek sahibini sen biliyorsun zaten . en güçlü olan sinirine hakim olandır bileği bükülmeyen değil. 3 5 it seni dövdü diye niye korku yaşıyorsun. pisliğe bulaşırsan pisliğe batarsın temiz çıkamazsın. sen kendini bil yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza hocam ortalik cok karisik
    Bence bu işi erteleyin derim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    suç ve cezayı oku hocam
  • Yanına adam da al hocam. 6 kişi gelirse sopa bir halta yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44D33867A

kavga edip dayak atarsan bu sorunu çözemezsin . gün gelir senden daha güçlüsü ezer seni . gücün gerçek sahibini sen biliyorsun zaten . en güçlü olan sinirine hakim olandır bileği bükülmeyen değil. 3 5 it seni dövdü diye niye korku yaşıyorsun. pisliğe bulaşırsan pisliğe batarsın temiz çıkamazsın. sen kendini bil yeter.
    Haklısın ama kafama oturmuyor iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hamza hocam ortalik cok karisik
    Bence bu işi erteleyin derim
    Polis ve dinim olmasa

Civili sopa yada uzun bir ninja kılıcı ile (satildigi yerleri biliyorum) dograrim bu pislikleri

Tim Timsenyoutube
    Why so serious? - Mark Hamill Impression [Animated]
    https://www.youtube.com/watch?v=G7XHMR3n0WY&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Change1

suç ve cezayı oku hocam
    Basladim bıraktım ilk 30 sfda falan

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Yanına adam da al hocam. 6 kişi gelirse sopa bir halta yaramaz
    Hayatim boyunca yan yana kavga edebilecegim tek bir arkadasim bile olmadı

Bir defa ana sinifinda olmustu ama o sayilmaz herhalde :D

• çok çocuksu geldi hocam. Bu işler ancak bu kişiliklerden uzak durarak yoluna girer. Bunun bir ilerisi pompalı tüfeği alıp içlerine dalmak olur. Güçlü olan kişi kendisine yapılan kötü işleri başkasına yapmaz yaptırtmaz vereceksen mücadele bu şekilde ver bari. Bu tiplerin kendisine güveni yoktur ve çevreden cesaret alır veya çevresine yakın yerlerde cesaretlik gösterir, birini sayıca kendilerinden az gördüler mi hemen dalaşıverirler ve kendileriyle beraber çakı,muşta vs taşırlar. Kıymetli değildir yaşamları bu yüzünden bu kadar ileri giderler. Zaten çoğunun da bir torba suçu vardır.Hırsızlık,adam yaralama bunlarda normal bir şeydir bence hiç bulaşma. Arınma gecesi falan olursa otomatik tüfeği alırsın ve dalarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 24 Ekim 2019; 20:8:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abingasi

çok çocuksu geldi hocam. Bu işler ancak bu kişiliklerden uzak durarak yoluna girer. Bunun bir ilerisi pompalı tüfeği alıp içlerine dalmak olur. Güçlü olan kişi kendisine yapılan kötü işleri başkasına yapmaz yaptırtmaz vereceksen mücadele bu şekilde ver bari. Bu tiplerin kendisine güveni yoktur ve çevreden cesaret alır veya çevresine yakın yerlerde cesaretlik gösterir, birini sayıca kendilerinden az gördüler mi hemen dalaşıverirler ve kendileriyle beraber çakı,muşta vs taşırlar. Kıymetli değildir yaşamları bu yüzünden bu kadar ileri giderler. Zaten çoğunun da bir torba suçu vardır.Hırsızlık,adam yaralama bunlarda normal bir şeydir bence hiç bulaşma. Arınma gecesi falan olursa otomatik tüfeği alırsın ve dalarsın.
    haklısın ama bu gerçekleri bilmeme rağmen duramıyorum olmuyor içimde bir şeyler sürekli bunu yapmamı istiyor

• Hocam varoş mahallesine girdiğinizde karşınıza çıkan ilk kekoyu kulak memesinden emin. Bu onlara kimin patron olduğunu gösterecektir

İyi forumlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.