Şimdi Ara

Korku Filmi Sevmeyen Tek Ben Miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Post Rock

let the right one in öneririm.

Dostum o dram filmidir, hatta izlediğim en iyi dram filmlerinden biridir. Vampir mevzusu var ama korku türüne uygun bir film olduğu söylenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

O tür filmlerden çok çabuk etkilenen birisi olarak izlememeyi tercih ediyorum.

Bende aynı sebepten bende sevmiyorum. Şöyle zooken yerine atmosferiyle geren film tavsiyemiz varsa beklerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatta izlemem korktuğumdan değil saçma bulduğum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

hayatta izlemem korktuğumdan değil saçma bulduğum için

"Kesin ip var" mantığından çıkman gerek.

Yoksa film tabi ki, ekrandan çıkıp bizi yiyecek halleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

"Kesin ip var" mantığından çıkman gerek.

Yoksa film tabi ki, ekrandan çıkıp bizi yiyecek halleri yok.

Kesin ip var mantığında ki adam reality ve belgesel dışında hiçbir şey izleyemez

Belki tam anlatamadım önceki mesajımda ama korku filmlerini saçma bulmuyorum, korku filmi izlemeyi saçma buluyorum. Hiçbir zaman sadece gerilmek ve korkmak için ekran başına geçmem. Benim için basit tv filmlerinden (katil arılar, katil eşekler, dev sivrisinekler, yeraltı canavarları vb.) farkı yoktur o açıdan. Hoşlanan keyifle izler o ayrı konu..

• genelleme yapmamak lazım bin bir türlü korku filmi vardır slasher dan tut snuff a kadar, daha önce korku kapanı veya teksas katliamı izlemedin sanırım.
  • Acayip korktugum icin uzak duruyorum

• Bende hoşlanmam korku filmlerinden hele hele türk korkulardan hiç haz etmem en son semumu izlemiştim basım agrıdı gürültüden.
  • Türk korku filmi diye bir şey olmaz. Türklerden korku unsuru çıkmaz ki. Kolları bacakları dönen kızdan korkuyor bazıları gülüyorum sadece.

The Uninvited filmini tavsiye ediyorum, gerçekten güzel bir korku filmi.
  • ramazan miydi neydi gec bir seansina birlikte gittigim 3 sinif arkadasim filmden cikinca hani bilim kurgu filmiydi la evde yalniz kaliyoruz yaktin bizi seklinde serzenislerde bulunmuslardi.sinemada izleyip gece yarisi disari cikinca etkilendiler sanirim yoksa ben cok begenmistim.

http://www.imdb.com/title/tt0119081/
  • quote:

Bende saçma buluyorum ama o an için geriyor bu yeterli.
  • Gerilmeden nasıl korkabilir ki bir insan? En fazla ani ses yükselmeleriyle olur o da korku filmi olmaz. Saçmalık olur.
  • bikaç tane izledim bırakın korkmayı bazılarında filmin saçmalığından güldüm bile.

ya bende korku hormonu yok ya da korku filmleri aşırı saçma.
  • Nöbetteyim ve tekim, şöyle zangır zangır titretecek korku filmi arıyorum ama bulamadım daha...

İlk çekilen şeytan filmi ile halka 2 deki kuyu sahnesinden tırsmıştım, o tarz olmasın ağır gelir şimdi...
  • Bende hiç sevmiyorum arkadaş zoruyla izlemiştirim 1-2 tane korktuğumdan değilde sevmiyorum işte

• izlemeyenler için
  • Önceden izlemişimdir ama bana anlamsız gelir korku filmleri.Artık izlemiyorum.
  • İnsanlar güzel duyguları yaşamak, hayatın stresinden uzaklasmak, başka dünyaşarı kesfetmek için film izlerler.

Bir insan neden korku filmi izler, neden kendine işkence eder anlamıs degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İnsanlar güzel duyguları yaşamak, hayatın stresinden uzaklasmak, başka dünyaşarı kesfetmek için film izlerler.

Bir insan neden korku filmi izler, neden kendine işkence eder anlamıs degilim.

+1
  • Bende sadece Testere,Freddy tarzı korku filmi seviyorum.Aksiyonlu olanlardan.Paranormal Activity tarzı çok saçma geliyor bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.