Şimdi Ara

kore liginde master yi spamlayan yayıncı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam jung ve top master yi spamlıyor acayip de feedliyor.Elmas 5 olmuş.Çoğu oyununda ayrık ittirme yapıyor.https://www.twitch.tv/cowsep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 8 Şubat 2017; 21:13:51 >

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam bi daha olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır mağara hocam. Bu arada feedlemiyor bence. Adam çözmüş tamamen master'ı. Mekanikleri de alışmış. Youtube kanalında stream highlights paylaşıyor günlük ordan izleyebilirsin 3-4 dk lık videolar.

• Adam Sezon 1 master yi main ve sen yeni görüyorsun

• Tak tak tak oyunun easy herosu

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Ben oyuna dün başladım belkide yada benim gibi yeni başlayan oyunu ve twitch yayıncılarını bilmeyenler olabilir mi bu forumda?Mağara yazan bilmiyorsun diyen siz bunları düşünemiyor musunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermandgn

Ben oyuna dün başladım belkide yada benim gibi yeni başlayan oyunu ve twitch yayıncılarını bilmeyenler olabilir mi bu forumda?Mağara yazan bilmiyorsun diyen siz bunları düşünemiyor musunuz??

Mağara kötü bir şey veya hakaret değil.Sen başkalarına gidip 2014 dünya kupasını Almanya kazandı dersen yine aynı tepkiyi verirler.Konu açmadan forumun arama bölümünden araştır açan yoksa sen aç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Forumda o kadar çok toxic boş mesaj kasan hakaret etmek için böyle didik didik konu arayan tipler var ki konu açmaya korkuyoruz çekiniyoruz.Nedir derdiniz moderatör yok mu bu forumda?Yanlış kural dışı konu açıldığını görürsen moda bildirirsin konu ilgini çekmiyorsa yazmaz geçersin.Konuya gelip MAĞARA soğukmuydu gibi velet ağzında yazmak çok mu hoşunuza gidiyor?Yazma kardeşim yaşını belli eden toxicliğini kusacağın başka forum bul kimseyi rahatsız da etme.Malesef banlanmıyor işte bu tipler suç bizde burada takılıp konu açıyoruz.
    AL ARADIM ÇIKAN SONUÇ BU 2015 -2014 DEAÇILMIŞ KONULAR VAR 2017 DEYİZ DEĞİLMİ GÜZEL KARDEŞİM
    kore liginde master yi spamlayan yayıncı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 7 Şubat 2017; 20:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: ermandgn

Mağara kötü bir şey veya hakaret değil.Sen başkalarına gidip 2014 dünya kupasını Almanya kazandı dersen yine aynı tepkiyi verirler.Konu açmadan forumun arama bölümünden araştır açan yoksa sen aç.

Hayır yanlış örnek verdin.Adam diyoki ya bu Alman milli takımı çok iyi oyunu iyi okuyo diyo,sen de diyosun ki hahah mağara Almanya 2014 de dünya kupasını aldı.

• ermandgn kullanıcısına yanıt
    blokla geç kardeşim burada ki çoğu çocuk böyle. bilmeyenleri aşağılamak için yer alıyorlar. hepsi flameden oyunda perma yiyen tipler zaten.
  • Çok iyi Master Yi oynuyor evet de mağaraya niye bu kadar hiddetlendin anlamadım hakaret değil bişey değil
  • Sercanovic S kullanıcısına yanıt
    Birkaç mesaj daha vardı konuda hepside mağara ile başlayıp saçma sapan aşağılayıcı laflar etmişlerdi.Bende o şahısları şikayet ettim ve mod o mesajları sildi.Tekrar baktığımda aynı benzer mesajları görünce bende o şekilde cevap yazdım.Forumda aşırı şekilde düşük yaş grubu toxic üyeler var birçok konuda aynı mesajları atıp duruyorlar buna sinirleniyorum ve sadece mesajlarını siliyorlar banlayın işte verin cezayı temizlensin forum ama yapmıyorlar.
  • pardon özür dilerim benim hatam
  • Vinsmoke Sanji kullanıcısına yanıt
    şunu farkettimö ama popy diyosunuzya tank felan ölmüyor onu eritiyor master yi ile yokediyor tankları.

Abi ben bronzdan çikamiyom master oynuom , bak adam da fidlemiş ama elmas 5 olmuş adamı takımi tasiyor yaa. Nerde adalet , lnt olsn dnya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınını hiç izlemedim ama Master Yi denince aklıma direk bu adam geliyor. Öyle psikopatlık derecesinde biliyordur şampiyonu.
  • "I was in alpha" diye yaz hocam youtube'a ve iyi seyirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.