Şimdi Ara

Kore de Sıradan bir ev in kirası 13.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede herkes kiralardan şikayet ediyor.Alın size kore de ev kiraları.Hatta daha pahalılarıda var.

Ev satın alma fiyatları hiç sormayın bile seoul de 3-4 milyon TL bir ev.
    https://seoulhomes.kr/status/for-sale/

• Kore'de asgari maaş kaç TL?
  • şimdi bi baktım 2300 dolar maaş alıyolarmış en az seoulde

bizimki gibi bişey aslında kiralar :)

marmariste 2000 liraya oturmak gibi bişey işte

napak şükredek bari
  • Şu çocuk bahsetmiş biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da kapsül sistemi gelsin orada yatsınlar Kore'de yada Çin'de vardı bu kapsül sonra diğer büyük illere gelsin bu sistem 300 lira olsun aylık şaka maka mantıklı geldi yazarken bu işe giren zengin olur bir binaya 1000 kapsül konsa aylık 300.000 TL yapar sınırsız internet koy oraya en alt katada eğlence yeri yap bilardo vesaire fıstık gibi para akar Suriyeliler dahil yatar içinde duş kabinleri tuvalet vesaire dert olabilir 1000 kişi birden yıkanırsa su boruları patlayabilir boşver belediyeyi suçlu gösteririz botanik bir bahçe yaparız birde yanında küçük bir kütüphane zaten okuyan olmaz hatta büyük şirketlere söyleriz uzaktan gelen kişileri yatacak yer diye verirler içerisini loş ışık yaparız kirli olsa bile gözükmez yastık kılıflarını 15 lira opsiyonlu kiralarız yazdıkça aklıma yeni şeyler geliyor iletişime geçmek isteyen büyük ortaklar beni burada bulabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla kazanıp fazla harcamak, az kazanıp az harcamaktan daha iyidir. Hadi kaybolun.
  • burda da kira 55.000 tl..https://www.sahibinden.com/arama?category=16624&address_town=426&address_district=2016&address_city=34

koreye yerleşeyim bari 13000 tl kira daha uygun geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Ocak 2020; 2:21:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seul'de yaşam, İstanbul'a göre 2.3 kat daha pahalı. Kişi başı GSMH ise 3.5 kat fazla. Her türlü çok daha rahat yaşıyorlar. Yine çomarlandık. Tüh...
    www.numbeo.com
    Cost of Living Comparison Between Istanbul, Turkey And Seoul, South Korea
    https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Turkey&country2=South+Korea&city1=Istanbul&city2=Seoul

• Kore yüzölçüm olarak küçük ama gelirlerde kişi başı yüksek yani Kore'nin parası Türk lirasındaysa daha değerli baya hemde Japonya'da durum ne ise orada fani kiralar yüksek çünkü kafana göre bina dikilmiyor oralarda sende üç kağıtçılık nedeni ile orada bina mesken sorunu yani çevreye duyarlılık sebebi ile pahalı.

Aslında planımda Asya'da vardı özellikle Güney Kore ve Japonya kurların fırlaması ile vazgeçtim 2014 sonrası oralarda yaşam maalesef pahalı bize göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Ocak 2020; 1:32:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Kore yüzölçüm olarak küçük ama gelirlerde kişi başı yüksek yani Kore'nin parası Türk lirasındaysa daha değerli baya hemde Japonya'da durum ne ise orada fani kiralar yüksek çünkü kafana göre bina dikilmiyor oralarda sende üç kağıtçılık nedeni ile orada bina mesken sorunu yani çevreye duyarlılık sebebi ile pahalı.

Aslında planımda Asya'da vardı özellikle Güney Kore ve Japonya kurların fırlaması ile vazgeçtim 2014 sonrası oralarda yaşam maalesef pahalı bize göre.
    korenin kızları çok güzel değil mi kpop falan

• Ona bakarsan burda da kiralar 150 dolar.

• Kore ne zamandan beri TL kullanıyor?

Kaç TL maaş alıyorlarmış onu da yazsaydın madem çok biliyorsun bu konuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

korenin kızları çok güzel değil mi kpop falan

Alıntıları Göster
    Asya'nın en güzel kızları Güney Koreli ama dilleri sebebi ile münakaşaları zor laf çok uzatarak söylüyorlar anime karakterinin tıpatıp benzediler Almanya ve İngiltere'de gördüklerimden örnekle konuşuyorum seyahati seviyorlar Güney Kore'ye gidemedim.Çekiklik bazılarında çok alım yaratıyor beyaz tende cabası ama çirkinide çok çirkin onu deyim.Estetikli olanda çok maalesef.Cosplay için kendilerine yapmadıklarını bırakmıyor çoğu etkinliklerde gördüm.

• İstanbul uskudar sultantepede eksioglu sitesinde yeni yapilan apartmandaki kira bedeli 14.000 tl arti minimum 1000 tl aidat daire 3 arti 1 150 metrekare otoparkli asansorlu ve deniz manzarali bir daire ortalama standart bir daireden iyi ama musluklari altindan bogaza sifir yali dairesi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Asya'nın en güzel kızları Güney Koreli ama dilleri sebebi ile münakaşaları zor laf çok uzatarak söylüyorlar anime karakterinin tıpatıp benzediler Almanya ve İngiltere'de gördüklerimden örnekle konuşuyorum seyahati seviyorlar Güney Kore'ye gidemedim.Çekiklik bazılarında çok alım yaratıyor beyaz tende cabası ama çirkinide çok çirkin onu deyim.Estetikli olanda çok maalesef.Cosplay için kendilerine yapmadıklarını bırakmıyor çoğu etkinliklerde gördüm.

Alıntıları Göster
    knk aynen dediğin gibi beyaz ten çekik göz harika duruyor yav..çirkini çirkin doğru..yani bi slav ırkı gibi değil sanırım..gerçi slavın da çok çirkini var. yani bi bakıyorsun vücut tamam ancak yüz güzelliği tırt...aslında japonlar da çok güzel de..bu kpop ekseninden bakınca koreliler acayip tatlı yani mesele bi taylanda falan gitsen orda işler değişiyor...onlar çirkin mesela ..bana göre yani...burunları hep ofsayt..bu koreliler ile japonlar ince minik burunlu oluyor genelde...10 nümero

bak bunların burunları tam ideal mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Ocak 2020; 2:38:57 >

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ee, yani? Kalan yarısı doğalgaza gitmiyor oralarda ama?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.