Şimdi Ara

Kore de Sıradan bir ev in kirası 13.000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zeka geriliği var desem ki bunun argosunu bilirsiniz o bile iltifat olacak konu sahibine o kadar zekası zayıf hatta yok denecek seviyede ve işin asıl üzen tarafı bunun gibilerin kendilerini bilgili ve akıllı sanması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

knk aynen dediğin gibi beyaz ten çekik göz harika duruyor yav..çirkini çirkin doğru..yani bi slav ırkı gibi değil sanırım..gerçi slavın da çok çirkini var. yani bi bakıyorsun vücut tamam ancak yüz güzelliği tırt...aslında japonlar da çok güzel de..bu kpop ekseninden bakınca koreliler acayip tatlı yani mesele bi taylanda falan gitsen orda işler değişiyor...onlar çirkin mesela ..bana göre yani...burunları hep ofsayt..bu koreliler ile japonlar ince minik burunlu oluyor genelde...10 nümero

bak bunların burunları tam ideal mesela

Alıntıları Göster
    Hayal ettiğin kadar güzel birşey değil 3 birliktelik yaşadım bu kızlar cosplayde de rol alan etkinliklere müptela hasta olmuş kişiler güney koreye gitmedim orada hava tam olarak nasıl bilmiyorum ama genel olarak kızlar garip değişik huyları olanda var konuşma hal ve hareketleri garip geliyor ben alışamadım.Kpop dersen tamam iyidir güzel olmasına rağmen sanırım ciddi bir rekabet varmış müzik firmalarının akıl almaz istekleri ün şöhret sevdalanmaları ve ani gelen şöhretle yapılan hatalar ifşalar filan derken intiharda çok oluyormuş instagram gibi bir hayal mahzeni maalesef sen güzel tarafını görüyorsun ama adult içerik modelleri gibi bu kpop sektörünün arka planı çok kötü birlikte olduğum bu koreli kızlar dedi linç ve ani tepelere çıkarma oluyormuş kişileri az çok bizdeki saçma olgularada benziyor dünyayı ne kadar kendi penceremizden görsekte aynı tip insanlar her yerde var.

Çoğu estetikli ayrıca.Yakından robot gibi duruyorlar ruslarda hastasıymış bunların nedense tabi rus kadınlarından sıkıldılar belkide sonuçta sıradan herşey orada sana ise cennet gibi geliyor işte bulunduğun ortamın sebebi ile hindu bir elemanı türkiyeye getirsen onada buradaki kızlar cennetten gelmiş gibi gelir durum kıyasla bu.İsvecin kızları kezonun önde gideni onuda demeden geçmeyim yüksek ego tavan isvecin erkeklerinin gözü neden dışarıda belli oluyor.

Genel olarak güzeller ama çekikliğin ve beyaz tenin bir etkeni var zaten türk kökenlerinde imparatorlukların çökmesinin sebebi bu maalesef hepsi az çok kadın etkeni ile olmuş.

Görünmeye çalıştıkları göründükleri kadar çekicilikleri hal ve hareketlerine davranışlarına yansımıyor maalesef hayal ettiğim gibi olmadı bu yöndeki girişimlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Ocak 2020; 17:7:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.