Şimdi Ara

Koray Spordan alışveriş yapmayın,ben yandım siz yanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan yaklaşık 6 ay önce koray spor denilen firmanın internet mağazasından 2 adet adidas ayakkabı aldım,ürünler geldi ikisi de 3 ay içinde paramparça oldu,ürünlerin orjinal olduğundan bile şüpheliyim,bir tanesini garanti birimlerine gönderim,tam 1.5 ay bekledim,ayakkabımı bir poşetin içinde kullanıcıdan kaynaklı sorundur diye bir de not düşüp geri gönderdiler. Ayakkabımı tamire götürdüm,tamirci kesinlikle kullanıcı hatası değil bu kalitesiz malzeme kullanımı var diyerek beni zorla ikna etti ve tüketici hakları hakem heyetine başvurmamı sağladı,mahkeme heyeti ayakkabıyı inceledikten sonra firmanın kesinlikle haksız olduğuna ve ücretimin geri iadesine karar verdi,gel gelelim tam 1 aydır ücretimi geri iade etmiyorlar,telefonlarımı yüzüme kapattılar maillerime cevap yazmıyorlar,en son tamam 1 hafta içinde göndereceğiz dediler sonuç hala gelmedi,kısaca arkadaşlar bu firmayla uğraşılmaz kesinlikle alışveriş yapmayın,ben yandım siz yanmayın,paranızı çöpe atmayın.

• Bir ara bunlara maliye baskın yapmıştı diye hatırlıyorum konusu vardı hatta uzakdoğudan getiriyormuş malları diye ne kadar doğru bilemem
  • Bilgilendirme için saolun hocam ama nikenin resmi sitesinden ürün alırken buraya yönlendiriyor çakma satamazlar herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Bilgilendirme için saolun hocam ama nikenin resmi sitesinden ürün alırken buraya yönlendiriyor çakma satamazlar herhalde.

Nasıl yönlendiriyor hocam bilmiyorum ama adidas konusunda sahte ürün sattıklarına dair çok yazı var,aman dikkat,fiyatları da uygun değil zaten aynı diğer mağazalarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: şipidik terlik

quote:

Bilgilendirme için saolun hocam ama nikenin resmi sitesinden ürün alırken buraya yönlendiriyor çakma satamazlar herhalde.

Nasıl yönlendiriyor hocam bilmiyorum ama adidas konusunda sahte ürün sattıklarına dair çok yazı var,aman dikkat,fiyatları da uygun değil zaten aynı diğer mağazalarla

Mesela şuan gir nike in sitesine ayakkabıyi beğen satın al de seni dediğin siteye yönlendiriyor.

• quote:

quote:

quote:

Mesela şuan gir nike in sitesine ayakkabıyi beğen satın al de seni dediğin siteye yönlendiriyor.

Modagram a yönlendiriyor beni hocam,mağaza ya da yetkili satış birimi aradığımda da Bursa'da 2 mağaza çıkıyor ama Koray yok,belki orjinaldir çamur atmak istemem sizin dediğiniz de doğru olabilir ama bana yaptıkları durum kesinlikle alışveriş yapılmaması gerekn yerlerden biri olduklarını fazlasıyla gösterdi zaten,isterlerse en orjinal olanlarını satsınlar,ayrıca hala Adidas konusunda orjinalliği konusunsa ŞÜPHELİYİM

• valla haklısın kardeşim.. evelki ağustos ayında bodrumdaki mağazalarından tiger aldım 155 tl ye.ayakkabının yan tarafları dikişleri patladı 6-7 ayda.işlerim çok yoğundu uğraşamadım.faturasını da kaybetmiştim üstelik.bu ne biçim tiger lan,pazardan aldığımız bile 1 sene gidiyor dedim kendi kendime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

valla haklısın kardeşim.. evelki ağustos ayında bodrumdaki mağazalarından tiger aldım 155 tl ye.ayakkabının yan tarafları dikişleri patladı 6-7 ayda.işlerim çok yoğundu uğraşamadım.faturasını da kaybetmiştim üstelik.bu ne biçim tiger lan,pazardan aldığımız bile 1 sene gidiyor dedim kendi kendime

Aynen kardeşim 2 ayakkabı aldım hadi birtanesi yırtılsa derim ki sorun bende ama bir kız arkadaşıma bir tane de kendime aldım ikisi de mahvoldu.Hakkımı aradım onu da vermiyorlar telefonlarımı kapatıyor müşteri hizmetleri.
  • bu tür şikayetlere gülüyorum açıkcası.ürünleri gayet orjinal ürün . 3 kere alışverişim oldu 1 keresinde numara gelmedi 0 masrafla değiştirdiler. + ayakkabıyı adidas nike diye ölümsüz zannediyorsan yanılıyosun. eşşek niyetine kullanıyosan ayakkabıyı normaldir. kesinlikle normal kullandım diceksin o zaman biz anormal kullandık o yüzden sağlam duruyo ayakkabılar. firmanınj suçu ne bu arada ayakkabıyı korayspor mu üretiyo sanki adidasın bütün ürünleri aynı kalitedemi sanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

bu tür şikayetlere gülüyorum açıkcası.ürünleri gayet orjinal ürün . 3 kere alışverişim oldu 1 keresinde numara gelmedi 0 masrafla değiştirdiler. + ayakkabıyı adidas nike diye ölümsüz zannediyorsan yanılıyosun. eşşek niyetine kullanıyosan ayakkabıyı normaldir. kesinlikle normal kullandım diceksin o zaman biz anormal kullandık o yüzden sağlam duruyo ayakkabılar. firmanınj suçu ne bu arada ayakkabıyı korayspor mu üretiyo sanki adidasın bütün ürünleri aynı kalitedemi sanıyosun

İnternet Koray Spor şikayetleriyle dolu araştırabilirsiniz,ayakkabı sadece 3 ay kullanıldı ben gayet normal günlük giyimde hatta hafta da sadece 2-3 kez giyerek kullandım ve 3 ay ancak dayandı,kız arkadaşım da aynı şekilde kullanmasına rağmen onun ki de 4. ayı göremedi,ayrıca mahkeme heyeti benim incelemeler sonucunda benim haklı olduğuma kara verdiği halde telefonlarım açılmayarak maillerime cevap yazılmayarak ücretimin iadesinin yapmamaları bile güvenilmez bir firma olduğunu kanıtlar nitelikte.

• quote:

bu tür şikayetlere gülüyorum açıkcası.ürünleri gayet orjinal ürün . 3 kere alışverişim oldu 1 keresinde numara gelmedi 0 masrafla değiştirdiler. + ayakkabıyı adidas nike diye ölümsüz zannediyorsan yanılıyosun. eşşek niyetine kullanıyosan ayakkabıyı normaldir. kesinlikle normal kullandım diceksin o zaman biz anormal kullandık o yüzden sağlam duruyo ayakkabılar. firmanınj suçu ne bu arada ayakkabıyı korayspor mu üretiyo sanki adidasın bütün ürünleri aynı kalitedemi sanıyosun

ben tiger ile inşaatta amelelik yaptım,arkadaşın kız arkadaşıda halı saha maçlarına gitmiş akşamları

hey allahım ya

• quote:

quote:

İnternet Koray Spor şikayetleriyle dolu araştırabilirsiniz,ayakkabı sadece 3 ay kullanıldı ben gayet normal günlük giyimde hatta hafta da sadece 2-3 kez giyerek kullandım ve 3 ay ancak dayandı,kız arkadaşım da aynı şekilde kullanmasına rağmen onun ki de 4. ayı göremedi,ayrıca mahkeme heyeti benim incelemeler sonucunda benim haklı olduğuma kara verdiği halde telefonlarım açılmayarak maillerime cevap yazılmayarak ücretimin iadesinin yapmamaları bile güvenilmez bir firma olduğunu kanıtlar nitelikte.

o şikayetlere gülüyorum dediğim gibi. ama telefon açmama olayı hoş bi olay degil.

• quote:

quote:

quote:

o şikayetlere gülüyorum dediğim gibi. ama telefon açmama olayı hoş bi olay degil.

O şikayetlere gülünecek bir durum yok,insanlar mağdur ve haklarını arıyorlar,burada firmadan uzak durmaları gerektiğini belirtiyorum,sen ise onların da mağdur olmalarına sebep olacaksın bu tarz mesajlarınla,lütfen yakışıksız cevaplarınızla konumdan uzak durun ve başkalarının da benim gibi mağdur olmasına sebebiyet vermeyin.

• Bukadar ön yargılı olmamak lazım,her üründe üretimden kaynaklı sorun çıkabilir arkadaşlar,bu nedenle bize hizmet veren firmalar hemen kötülenmemeli.
    Tabiki ürünün satıcısı müşterisine yardımcı olmalı,sorunlarına çözüm bulmalı ama satılan binlerce üründen birkaçında sorun çıkması normal diye düşünüyorum.
  • Ben kardeşler kundura takılıyorum 2 yıl yırtılmıyo sonunda ayakkabıyı atıyorum
    taraklı ayağı olanlar özellikle geniş tabanlı alsınlar yoksa yırtılır patlar markası ne olursa olsun dayanmaz

• şu konuya "gülüyorum" diye cevap verenler
  • mahkeme ile sonuçlanmadan çözmedikleri yetmemiş.bir de kararın gereğini de yapmamışlar. daha alışverişim olmadı. böylelerse sağol paylaştığın için bir şey almam bu yaklaşımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 29 Ocak 2014; 16:16:00 >
  • Bende çakma sattıklarından şüpheleniyorum açıkçası

sene başında adidas spor ayakkabı almıştım 1 haftaya kalmadan yırtıldı hiç top falan da oynamadım düz yürümekten başka bir şey yapmadım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam arkadaşa öyle denk gelmiş olabilir. Oluyor bazen.

Şirket de o kadar yollamış olduğu üründen dolayı, inanamadığı için yokuşa sürmüş sanırım.

• Bursadaki avm'lerdeki nike mağazaları koray sporun. Ayrıca kendi mağazaları falanda var bursada baya bir meşhur bu koray spor. Ihtimal dahi vermiyorum öyle bir duruma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.