Şimdi Ara

KORAY GÜNTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek sezon takımd düşünmüyormuş hamza bey yemin ederim zerre kadar akıl yok semihten daha sağlam adam biraz daha yontuldumu fıstık gibi defans olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şaka mı bu ? Semih döndükten sonra 6 maç gol yemedik. Bu adam ortalama bir stoper.
    Üstelık bir de Zambrano'yu alırsak iyice gereksizleşir.
    Ched>Zambrano>Semih>Hakan>Koray
  • Of her konuda hamza hocaya laf atiliyor amciniz ne adam gelmeden agliyordunuz vencede gitmeli ayrica soyle konulari ana konuya yazin

• quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

Şaka mı bu ? Semih döndükten sonra 6 maç gol yemedik. Bu adam ortalama bir stoper.

koray daha 20 yaşında kardeşim diğer 30 küsür yaşlarındaki adamlarla kıyaslama yapılmaz.. koray çok başarılı bir adam gelcek vaad ediyor mutlaka kalmalı.. ayrıca konuyu açan arkadaşta sağda solda medyanın saçma sapan açıklamalarına gelme.. korayı bırakacak kadar salak olduklarını sanmıyorum yönetimin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Şaka mı bu ? Semih döndükten sonra 6 maç gol yemedik. Bu adam ortalama bir stoper.

koray daha 20 yaşında kardeşim diğer 30 küsür yaşlarındaki adamlarla kıyaslama yapılmaz.. koray çok başarılı bir adam gelcek vaad ediyor mutlaka kalmalı.. ayrıca konuyu açan arkadaşta sağda solda medyanın saçma sapan açıklamalarına gelme.. korayı bırakacak kadar salak olduklarını sanmıyorum yönetimin..

Ntv sporun yazdığı bu

• Koray yerine Semihin gitmesini isterim
  • kiralansın gitsin bizden başka yerde yoktur yaşı 20 olan bütün futbolculara yıldız gözüyle bakmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Necip Uysal
    10 yıl önce açıldı
    Gökhan Töre !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiralanacaksa tamam. Satılırsa üzülürüm.
  • Emrecan, Koray, Sinan Gümüş, Berk İsmail, Birhan, Kaan, Endoğan kiralık gitse iyi olur ama satılmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • verilen şansları hiç iyi kullanamadı..bence vasat bi stoper zaten iyi oyuncu olsa dortmund kiralamazdı.Semih den de kurtulup vlaar ı almalıyız

• Semih'ten daha mi saglam? Hiç güleceğim yoktu

Bu forumdaki ergenler kendileri bir hayal dünyası kurmuşlar orada yaşıyorlar. Şimdi Koray'ın her maçta gol yedik, Semih döndükten sonra 1 gol bile yemedik desem verecek Cevapları olmadığından eksiyi basarlar.

Bütün Maçlarını 90 dakika izledim. Her maç en az bir kritik hata yapan ortalama bir genç stoper. Altyapıdan çıkmiş olsa bir maç sabretmezsiniz. Ama dortmund'dan geldiği için bu forumda ezbere wonderkid muamelesi Yapılıyor.

bir de Sinan Gümüş var bunun gibi. Bir tane iyi oynadığı maç göster desen gösteremezler ama Burak'tan Semih'ten iyi olurlar. Bayılıyorum bu foruma valla

Koray'a Yıldız Adayı diyen tipler yıllar önce Aydın'ı falan da Yıldız ilan eden tiplerle aynı model.

• quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

quote:

quote:

Ntv sporun yazdığı bu

Ntvspor ve ligtvye eskisi kadar guvenmeyin. Zamanında farfan,serdar taşçı vs. Galatasaryda demişlerdi

• quote:

quote:

Korayi yollarlar yerine 5m euroya Serdar Azizi filan alirlar bence.O hissi uzun zamandir veriyor Hamzaoglu.Devre arasinda da koray olmasina ragmen 2 mac icin Serdari tranfer edecekti Allahtan fiyati fazla geldide almadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• korayı beğenmeyip serdar aziz denen herife bir ton bonservis vermeyi düşünmek hamzanın yapacağı bir iş
  • Ben korayin futbol hayatinda bir yerlere gelecegine inanmiyorum.ilerki yillarda alintilayan okur elbet,dursun kosede.

• Kiralik gitmeli.

Semihten iyi stoper falan degil. Sacma sapan konusmayin.

• Kiralık gidecekse tamam ama satılıp yerine Serdar Aziz alınacaksa bence gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Semih'ten daha mi saglam? Hiç güleceğim yoktu

Bu forumdaki ergenler kendileri bir hayal dünyası kurmuşlar orada yaşıyorlar. Şimdi Koray'ın her maçta gol yedik, Semih döndükten sonra 1 gol bile yemedik desem verecek Cevapları olmadığından eksiyi basarlar.

Bütün Maçlarını 90 dakika izledim. Her maç en az bir kritik hata yapan ortalama bir genç stoper. Altyapıdan çıkmiş olsa bir maç sabretmezsiniz. Ama dortmund'dan geldiği için bu forumda ezbere wonderkid muamelesi Yapılıyor.

bir de Sinan Gümüş var bunun gibi. Bir tane iyi oynadığı maç göster desen gösteremezler ama Burak'tan Semih'ten iyi olurlar. Bayılıyorum bu foruma valla

Koray'a Yıldız Adayı diyen tipler yıllar önce Aydın'ı falan da Yıldız ilan eden tiplerle aynı model.

Sen futboldan anlamıyorsun ki?
    O yüzden bence yorum yapma.

Hala Semih döndükten sonra 1 gol yenilmesini Semih'e bağlıyorsunuz.

Hiç güleceğim yoktu. Bursa maçında 2 yol yemedik mi biz? Hadi biri penaltı, diğeri? Ayrıca 3 tane direk pozisyonu var. Ben onları gol sayar, defansın eksi hanesine yazarım. Fernandao'yu tutamadılar.

Semih döndü dönmesine de yine rakip bizden fazla pozisyon buluyor. Bir tane pozisyon vermediğimiz maç yok. Hadi takım savunması kötü, bire bir dede iyi değiller ki?

Defansa lider bir organizatör gerek. Volkan'ın attığı gole bakın. Bomboş kalmış, kim kimi tutuyor belli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dortmund bu adamı verirken yapılan sözleşmede belli bir ücret karşılığı geri döner maddesi var? klopp böyle bir madde koydurduysa bu adamda yetenek vardır. bazı arkadaşlar koraydan iş olmaz vs demiş. listeye konulduğunda bakalım kimler talip olacak veya gelecekte nerelere gidecek. defans tecrübe işidir. semih urfalı olmasa buralara kadar gelebilir miydi?
  • Kusura bakmayın ama gördüğüm en hantal ve ayarsız defans oyuncularından biri.Bir adam gözündeki ışığı hiç yoksa 2-3 maç gösterir ama Koray'da herşey "0".Hocanız eğer istemiyorsa yerden göğe kadar haklı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.