Şimdi Ara

kopyalanamaz cd nasıl yapılır arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bır cd tasarladım ce bu cd yı sadece kendım cogaltmak ıstıyorum aynı zamanda kımsenınde bunu cogaltmasını ıstemıyorum
    bunu nasıl yapabılırım acaba lutfen bılgısı olan benımle paylasırsa mukemmel olurr.
    tesekkurler.................

• bence digital dünyada ve pc ortamında engellenebilecek hiç bir şey yoktur
    sadece zorlaştırabilirsin

yinede çabaları takdir etmemek saygısızlık olur
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

bence digital dünyada ve pc ortamında engellenebilecek hiç bir şey yoktur
    sadece zorlaştırabilirsin

yinede çabaları takdir etmemek saygısızlık olur
    kolay gelsin
    böyle bişeyin olması imkansız

böyle bi şey olsa en başta microsoft yapardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: airduncan

böyle bişeyin olması imkansız

böyle bi şey olsa en başta microsoft yapardı

Alıntıları Göster
    bence böyle birşey varsa çabucak müzik firmalarına ve de sinema yapımcılarına iletsin :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker85

bence böyle birşey varsa çabucak müzik firmalarına ve de sinema yapımcılarına iletsin :-D

Alıntıları Göster
    Çoğaltmak değil de çoğaltsa bile açmasını engelleyebilirsin... Dosyaları şifrelersin internetten erişim kontrolü yaparsın ve bir kere erştikten sonra silersin vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlike

Çoğaltmak değil de çoğaltsa bile açmasını engelleyebilirsin... Dosyaları şifrelersin internetten erişim kontrolü yaparsın ve bir kere erştikten sonra silersin vs vs

Alıntıları Göster
    Bazı şifreli kopyalama metodları mevcut çoğaltılmaması için fekat bu da çözüm olmuyor arkadaşların söylediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİNALİS

Bazı şifreli kopyalama metodları mevcut çoğaltılmaması için fekat bu da çözüm olmuyor arkadaşların söylediği gibi

Alıntıları Göster
    evet ama şifreleme dvd filmlerde olduğu gibi insanın işini zorlaştırabiliyor hatta bu işten anlamayan biri beceremeyebiliyorda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomert

evet ama şifreleme dvd filmlerde olduğu gibi insanın işini zorlaştırabiliyor hatta bu işten anlamayan biri beceremeyebiliyorda..

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: bomert

burdada konu yine başa dönüyor

yani engelleyemiyorsun geciktiriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

quote:

Orijinalinden alıntı: bomert

burdada konu yine başa dönüyor

yani engelleyemiyorsun geciktiriyorsun

Alıntıları Göster
    böle bişey imkansız demek doğru olur sanırım zaten bulsan bunu köşe olursun... Korsan olayını kaldırırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: dealer82

böle bişey imkansız demek doğru olur sanırım zaten bulsan bunu köşe olursun... Korsan olayını kaldırırsın

Alıntıları Göster
    belki 1 asır sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_tufekci_03

belki 1 asır sonra

Alıntıları Göster
    İmkansız Hiçbir Şey YOktur... iMKanSızı YaratAn iNsanLaRDIr... ELßet 1 Gün ßöyLe ßirşeyLe KarŞıLaŞACağIz Ama ßiz GöreßiLiRmiyiz onu ßiLmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKiL

İmkansız Hiçbir Şey YOktur... iMKanSızı YaratAn iNsanLaRDIr... ELßet 1 Gün ßöyLe ßirşeyLe KarŞıLaŞACağIz Ama ßiz GöreßiLiRmiyiz onu ßiLmiyorum...

Alıntıları Göster
    arkadasim 1 asir sonra demissinde sadece yazilim devleri gelismiycek hacker lar cartlar curtla da gelisicek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By PaCHa

arkadasim 1 asir sonra demissinde sadece yazilim devleri gelismiycek hacker lar cartlar curtla da gelisicek...

Alıntıları Göster
    BÖYLE BİŞEYİN İCADI KORSANCILIĞI ORTADAN KALDIRIR.
    AMA KOPYALAMAYI NE KADAR GECİKTİRİLİRSE GECİKTİRİLSİN..İMKANSIZLAŞTIRILAMAZ..
    HACKERLERDE ONA AYAK UYDURUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagedon2001

BÖYLE BİŞEYİN İCADI KORSANCILIĞI ORTADAN KALDIRIR.
    AMA KOPYALAMAYI NE KADAR GECİKTİRİLİRSE GECİKTİRİLSİN..İMKANSIZLAŞTIRILAMAZ..
    HACKERLERDE ONA AYAK UYDURUR.

Alıntıları Göster
    Shady
    Yüzbaşı

11 Ağustos 2005, 9:35:21

--------------------------------------------------------------------------------

iMza FaLan yOK...

ALLAH TAN BAŞKA YARATAN YOKTUR. İNSAN BİR YARATIKTIR VE HİÇ BİR ŞEY YARATAMAZ. SADECE VAROLANLARDAN BİR ŞEYLER ÜRETİR. ALLAHTAN BAŞKASINA YARATICI SIFATI TAKMAK, ALLAH A HAŞA ŞİRK KOŞMAKTIR, VE EN BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: tm1984

Shady
    Yüzbaşı

--------------------------------------------------------------------------------

iMza FaLan yOK...

ALLAH TAN BAŞKA YARATAN YOKTUR. İNSAN BİR YARATIKTIR VE HİÇ BİR ŞEY YARATAMAZ. SADECE VAROLANLARDAN BİR ŞEYLER ÜRETİR. ALLAHTAN BAŞKASINA YARATICI SIFATI TAKMAK, ALLAH A HAŞA ŞİRK KOŞMAKTIR, VE EN BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

Alıntıları Göster
    hakılısınız böyle birşey imkansız.Ayrıca ABI-CODER şifreleme programı süper

• quote:

Orijinalinden alıntı: ceyhunkaramuk

s.a
    ben bır cd tasarladım ce bu cd yı sadece kendım cogaltmak ıstıyorum aynı zamanda kımsenınde bunu cogaltmasını ıstemıyorum
    bunu nasıl yapabılırım acaba lutfen bılgısı olan benımle paylasırsa mukemmel olurr.

cd şifreleme programları var ama kopyalamayamı yoksa acmayamı şifre koyuyodu tam bilmiyorum bi arat googlede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalinden alıntı: ceyhunkaramuk

s.a

cd şifreleme programları var ama kopyalamayamı yoksa acmayamı şifre koyuyodu tam bilmiyorum bi arat googlede
    arkadaşım çalışmalarını takdir ediyorum ama cd tasarlama yerine cd çoğaltımını engelleyecek biişeyler bulunsa daha güzel olurdu oyle değpil mi boyle bişey bence imkansız olsa zaten şuana kadar bill gates bırakmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: tm1984

Shady
    Yüzbaşı

iMza FaLan yOK...

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: tm1984

Shady
    Yüzbaşı

iMza FaLan yOK...

Yw kardeş git işine ya takıldığın şeye dön bi bak ne kadar komik. KAsap et derdinde koyun.........

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtasci

quote:

Orijinalinden alıntı: tm1984

Shady
    Yüzbaşı

iMza FaLan yOK...

Yw kardeş git işine ya takıldığın şeye dön bi bak ne kadar komik. KAsap et derdinde koyun.........

Alıntıları Göster
    İmkansızlık, vb. şeyler bam başka bir konu. Son kullanıcıların kolaylıkla çoğaltmasını engellemek için ne yapabiliriz.?

Şöyle söyleyeyim; verdiğim cd'yi sınıf arkadaşım kullanabilsin, fakat çoğaltamasın istiyorum. Arkadaşım konunun uzmanı değil ve eğer cd çoğalttıktan sonra açılmıyorsa orada onun için olay bitmiştir. Hackerı cracerı isterse açsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: afkula

İmkansızlık, vb. şeyler bam başka bir konu. Son kullanıcıların kolaylıkla çoğaltmasını engellemek için ne yapabiliriz.?

Şöyle söyleyeyim; verdiğim cd'yi sınıf arkadaşım kullanabilsin, fakat çoğaltamasın istiyorum. Arkadaşım konunun uzmanı değil ve eğer cd çoğalttıktan sonra açılmıyorsa orada onun için olay bitmiştir. Hackerı cracerı isterse açsın...

Alıntıları Göster
    copy yapmanın engellenmesi imkansız arkadaşlarında dediği gibi engellenemez ama geciktirilebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.