Bildirim
DVD üzerine desen nasıl yapılır?(lightscribe)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kendi nero sunu kurduktan sonra cd yazmadan önce baskı yapmak isteyip istemediğini soruyor. o sırada istediğin baskıyı seçiyorsun.
cd yazma işlemi bittikten sonra cdyi ters çeviriyorsun o baskıyı cd ye basıyor.
ls cd kullanmayı unutma :D -
@zebani kardeş cvp için sağol da "kendi nero sunu kurduktan sonra" demişsin ama benim aldığım paketten hiçbirşey çıkmadı 4 tane vida dışında :).Bir arkadaştan nero aldım ama nero cover designer içinde lightscribe özelliği yok,şu anda nero 7 yi indiriyorum inşallah o işe yarar........ -
nasıl çıkmadı yaw..bende philips ls Spd 6000 L1 yazıcı war.içindne çıktı..
aldığın yere bir sor bakalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 29 Nisan 2007; 1:55:06 > -
ya arkadaşLar bendede var bu Lightscribe nerodan yazdırmak istiyorum ama resmin uzantısı *cnt oLması Lazım diyor normaL bi resmi nasıL yapcam?bi resimLi anLatım yapan oLursa çok çok çok çok mutLu oLurum -
quote:
Orjinalden alıntı: Tr!cksTer!
ya arkadaşLar bendede var bu Lightscribe nerodan yazdırmak istiyorum ama resmin uzantısı *cnt oLması Lazım diyor normaL bi resmi nasıL yapcam?bi resimLi anLatım yapan oLursa çok çok çok çok mutLu oLurum
1 sene sonra bir ölüyü diriltmişsin bravo sanaNeyse,şimdi arkadaşım öyle her kafana esen resmi basamıyosun cd üstüne maalesef
http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx adresinden mevcut resimlerden istediklerini seç indir makinaya light sc.destekleyen neroyu çalıştır o zaten seni yönlendiriyor biraz zaman ayırırsan rahatlıkla yapabilirsin,hadi kolay gelsin
-
quote:
Orjinalden alıntı: Neo_1
quote:
ya arkadaşLar bendede var bu Lightscribe nerodan yazdırmak istiyorum ama resmin uzantısı *cnt oLması Lazım diyor normaL bi resmi nasıL yapcam?bi resimLi anLatım yapan oLursa çok çok çok çok mutLu oLurum
1 sene sonra bir ölüyü diriltmişsin bravo sanaNeyse,şimdi arkadaşım öyle her kafana esen resmi basamıyosun cd üstüne maalesef
http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx adresinden mevcut resimlerden istediklerini seç indir makinaya light sc.destekleyen neroyu çalıştır o zaten seni yönlendiriyor biraz zaman ayırırsan rahatlıkla yapabilirsin,hadi kolay gelsin
Kafana göre her resmi basabiliyorsun kardeşim;kuru yorumdan ziyade araştırma yapmaya bak derim.Nero'nun içindeki yazılımla yapabilirsin;ben bir çok film afişini bastım,üstüne ismimi bile yazdım.Resim bile gönderebilirim
Bu baskıları normal dvd'ler üzerine değil,tanesi kapaklı olarak 1 YTL gibi bir fiyata sahip lightscribe DVD'ler ile yapabilirsin..
-
ARkadaşlar nasıl basıcam dvd yi cd ye yazılan yüzeyine mi koyucam dvd yi... DVd yazar gibi mi olucak... -
dvd yazar gibi olacak resim basılacak yer aşağı bakacak nero harici programlarda var bu işi yapan -
Dostum aşağıda verdiğim link tam sana göre. Türkçe , resimli açıklamalı. Hadi kolay gelsin.
http://www.datamedya.com/dokumanlar/Nero_7_Lightscribe.pdf -
http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx?id=1214 bu sayfada açıklama var. -
arkadaşlar bunu renkli bir şekılde orginal cd dvdler oldugu gibi yapılamıyor mu ?? hep renksiz mi olucak bu bole ??? -
Üstün renkli olması için ya DVD stickeri alıp onun üzerine baskı yaptırıp daha sonra yapıştırabilirsin, yada yazıcıda cd üzerine baskı özelliği varsa, üzeri yazılabilir cd alıp direk onun üzerine bastırabilirsin. Lightscribe lazer ile yakarak yazdığı için renklere giremez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
quote:
quote:
Kafana göre her resmi basabiliyorsun kardeşim;kuru yorumdan ziyade araştırma yapmaya bak derim.Nero'nun içindeki yazılımla yapabilirsin;ben bir çok film afişini bastım,üstüne ismimi bile yazdım.Resim bile gönderebilirim
Bu baskıları normal dvd'ler üzerine değil,tanesi kapaklı olarak 1 YTL gibi bir fiyata sahip lightscribe DVD'ler ile yapabilirsin..
Yaklaşık olarak:
7 Yıl 'eksi' 10 Günlük 'eksi' 10 saatlik(2545 Günlük) konuyu uyandırmış oluyorum ama yeni konudansa buradan yazıyim dedim, baskı için gereken cd yi anladım ancak ona yazıcak yazıcı tipleri nedir nerde bulunur adları belirli birşey olarak geçer mi bunların?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 17 Nisan 2014; 12:03:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cLck'
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
quote:
quote:
Yaklaşık olarak:
7 Yıl 'eksi' 10 Günlük 'eksi' 10 saatlik(2545 Günlük) konuyu uyandırmış oluyorum ama yeni konudansa buradan yazıyim dedim, baskı için gereken cd yi anladım ancak ona yazıcak yazıcı tipleri nedir nerde bulunur adları belirli birşey olarak geçer mi bunların?
Öncelikle hort için tebrikler :) lightscribe dvd yazıcı ve yine lightscribe dvd ile bunu yapabilirsiniz. Siyah-kahve tonlarla istediğiniz resmi basarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X