Şimdi Ara

KOPYA VERMEMEK İÇİN NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler. Çok yakın arkadasim benden kopya istiyo. O hep 40-50-60 aliyo ben 80-90. Kopya vermek istemiyorum ama 3 yillik cok yakin.arkadasim. Akliniza bisey gelirse yazin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al ver notlara can ver

• quote:

Orijinalden alıntı: maymuncavus

S.a beyler. Çok yakın arkadasim benden kopya istiyo. O hep 40-50-60 aliyo ben 80-90. Kopya vermek istemiyorum ama 3 yillik cok yakin.arkadasim. Akliniza bisey gelirse yazin.

azcık ver gerisini salla sana giren çıkan yok o 70 alınca sen 10 almıycaksın . he her sınav istiyorsa ve sen isteyince vermiyorsa ayrı
  • Alt tarafi bie kopya yahu nolacak 3 yillik arkadasim diyorsun , samimi diyorsun. Genclik arkadasligi unutmaya basladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver çocuğa kopya yazıktır.

• En sevmedigim insan tipi.

• Beyler bisey daha var 4 tl borc aldı vermedi. Nasil istiycem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Yapmalıyım Bu Hayatta ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 yillik arkadasina kopya vermeyen inek.
    Ayni bizim sinftada var kagidi 10 dk da bitiriyor sonra kagidin ustune domuz gibi yatiyor

• Ben sınavda duymazdan gelıyorum kardes 1 2 soruda verıyorum elbet.ama ben sızın o sevmmedıgınız calısıp sabahlayıp hıc calısmadm deyıp 100 alan tıptenım.o yuzden sınav gunu gelınce hıc calısmadım de hakkat ıyı rol yap ama :Dsen bıle ınan ama sınavdan 10 dkda cık.o derece ıyı yap hadı bb cnm .s.s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymuncavus

S.a beyler. Çok yakın arkadasim benden kopya istiyo. O hep 40-50-60 aliyo ben 80-90. Kopya vermek istemiyorum ama 3 yillik cok yakin.arkadasim. Akliniza bisey gelirse yazin.

Kusura bakmada o cocuk salakmış senin gibi birisinin cok yakın arkadaşı
  • Vermek istememekle gayet hakılısın sen çalışıyosun okadar o yatıyor sonra nasıl olsa kankam bana gösterir en sevmediğim insan tipi gerçekten

Hocanın yerini değiştirmesini sağla bir şekilde
  • Eğik dururum, zaten vücudum da kalıplı. Genelde göremiyorlar. Lisede kopya isteyenlere bakarız derdim, genelde kopya vermezdim, sadece bir iki laf eder sonra da unuturlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 26 Kasım 2014; 19:12:11 >
  • [DHTUBE=]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.