Bildirim
Köprüyle yolla ülkemi gelişir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gelişir halkın gelişim dağırcığı bu kadar onlara gelişiyor, azda yemek yardımı yap halktan iyisi yok karnı tok sırtı pek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence AKP abartmada bir yere kadar hakli, ee oylarida bu sekilde topluyorlar. Burada suclu olan Türkiye'nin altyapisini yillar önce tamamlamasi ve gelistirmesi gerekenlerin yapmamasi. Ama yol yapmakla, beton bina dikmekle gelisme olmuyor maalesef. AKPnin yaptigi tamamen kendi reklami iste. -
köprüsüz gelişmeyeceğine ,köprülü gelişmesin. kasmayın bu kadar. -
köprüye karşı yola karşı ota karşı poka karşı .. yiter yaff artık bu konulardan gına geldi admin şikayetciyim uyarın bu çocukları -
burda hepiniz yanılıyorsunuz HÜKÜMETİN KÖPRÜ YAPMASI ÇOK MANİDAR BENCE
BİZE BİR MESAJ VERİYORLAR
yani diyor ki yaptıgımız köprüler
geçmiş ile gelecek arasında köprü kurmalıyız diyor yaaaa :)) -
bu hafta uzun yoldan geldim yollar berbat.bi de hava atıyorlar yol yaptık diye -
Bence uzaydan görünecek şekilde heykel yapmaya devam etsek şuan Mars'a koloni bile kurmuştuk. -
Köprüyle yol ülke geliştirmez ama gelişimine bir gösterge olur Tokyo'daki yolları görünce ben geliştiğine ikna oluyorum mesela .
quote:
Orijinalden alıntı: aerosoldreams
Bence uzaydan görünecek şekilde heykel yapmaya devam etsek şuan Mars'a koloni bile kurmuştuk.
Aslında Uzay Araştırmalarına dolaylı yoldan katkı sağlardı bu dediğin. Bknz. Osmanlı'nın Fransızlara sipariş edip Müslimler sevmez böle şeyleri baskısı nedeniyle vazgeçtiği, sonrada ABD'ye hediye edilen Özgürlük Anıtı... Turist çekerdi. Onun kaynağı da Bilime aktarılırdı... -
Bırak köprüyü, patates ektik dese yine oy alır. -
istiyosan çamurdan ev yapsınlar beton yerine -
Köprüyü, yolu sen yapmıyorsun, para verip yaptırıyorsun. Köprü ve yol olağan bir ihtiyaçtır, bu ihtiyacını karşılamak için milyarlarca para kazandırıyorsun çemkirdiğin devletlere. Çık köprüyü benim mühendislerim yaptı de, bizim mühendislerin tasarlayıp ürettiği parçalardan yaptık de; bak o zaman gelişmişsindir.
Daha kendi ihtiyacını karşılayamayan bir ülkesin, tembelsin, yetmiyor para harcıyorsun tonlarca. Üstelik bununla övünüyorsun, utanılacak yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=
istiyosan çamurdan ev yapsınlar beton yerine
benim dediklerimden bunu cikardiysa bravo -
Y
O
L
Y
A
P
T
I -
Ülke Atatürk'den sonra hangi dönem büyük gelişimler yaşadı ki ? Ülkenin genlerinde var şov yapmak ama gerçekte hiçbir şey yapmamak. -
Burada hükumeti savunacak değilim fakat yol, köprü yapılmasına da karşı çıkanları anlayamıyorum hakikaten.
Ülkemizin geçmişi hep darbelerle, ekonomik krizlerle dolu. Nereden baksanız 30-40 yıl boyunca ne doğrudürüst bir altyapı, bir köprü, bir havalimanı yapılmış. Bunda krizlerin de etkisi var, darbelerin de. Şu son 10 yılda yapılan ve yapılmaya devam eden tüm bu yatırımlar geçmiş zamanın yapılmayan yatırımları. Önceden yapılmış olsaydı şuan bunlarla övünülmezdi. Ha şimdi imkan var ki yapılıyor, e peki yapılıyor diye sevinmeyelim mi? Sizi bilmem fakat ben vatan için taş üstüne taş konulsa seviniyorum. En azından verdiğimiz vergilerin halk için bir yerlere harcandığını görmek beni sevindiriyor.
Yeri geliyor benim de kızdığım noktalar oluyor fakat ülkenin dört bir yanına hızlı tren yolu, havalimanı, otobanlar, dağların içinden yollar vs yapılması beni mutlu ediyor.
Not: Yanlış anlaşılmasın, havalimanı köprü yol vs yapıyoruz diye ülke büyüyor, GSMH uçtu, gelişmiş ülkeler kategorisine girdik, dünyanın en iyi 10 ekonomisine girdik demiyorum. Fakat yapılması gerekenler yapıldığı için seviniyorum diyorum. Ve devletini seven herkesin bu yatırımlara sevinmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
Açıkçası yol yapımına laf etmiyorum (Tabi rant amaçlı kesilen ağaçları, sırf osmangazi köprüsüne yakın diye insanların ellerinden alınan 2b arazilerini bir kenara alıyorum şimdilik) ama yol yapımıyla övünülmesini de anlamıyorum. Hiçbir yabancı siyasetçinin yol yaptık Avrupa bizi kıskanıyor diye seçim çalışması yürüttüğünü sanmıyorum. Ha bizim halk bu da yeter diyorsa bir şey diyemem elbette. -
uzaya araç göndermek marifet değil, çok kere uzay araçları patladı milyarlar insanlar yandı, önemli olan ne kazandığındır, üretenin ürünü yolla köprüyle gemiyle uçakla gitmeli yoksa satamaz, uzakdan ürün gelmez geçgelir. vs kalkınmak için gereklidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Köprüye yola kim karşı olabilir? Sen bu işe taraflı bakıyorsun yada hiç neden insanlar karşı geliyor diye kafanı yormamışın.
Bizde yol yapmak için ucuz diye direk olarak ormanı ve içindeki bütün yaşantıyı yok ediyoruz. Ucuz yapılmasına rağmen insanlara faiş fiyattan bu yol ve köprüleri kullandırıyorsun. Bu yolları yapanlarıda ihya ettiriyorsun!!! Ama gine bunu halka ödettiriyorsun. Bilmem farkını anladın mı? Yoksa neden insanlar yola köprüye karşı gelsin!
Benzer içerikler
- savunma sanayi mühendis maaşları
- sezen aksu pkk
- en rahat meslekler
- nur tuğba aktay boşandı
- muhalif gazeteler hangileri
- türk telekom numara değiştirme
- 5g ihalesi ne zaman
- türkiye"nin en büyük sanayi siralamasi
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- vodafone flex nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X