Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Köpeklerin Saldırısına Uğradık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuğum, hamile eşim ile birlikte köpeğimi de yanıma alip İzmir Seferihisar Akarca civarında 4 eylül saat 20 civarinda akşam yürüyüşüne çıktık. Bir tane evin önünde sokak köpekleri için bırakılmış su vardi köpeğimde ordan su içmek istedi.

Tam o sirada evden çıkan 5 tane kangal tarafindan saldırıya uğradık. Köpeğim ve ben yaralandım. Eşim ve oğlum cok korktular ve ağladılar. Eşim 3 aylik hamile. Onlara kacmalarini söyledim ve ben kopegimle birlikte 5 tane azmanla resmen boğuştum. Elimden yaralandım.

Yarın karakola ve belediyeye gidip şikayetçi olmak istiyorum ama bu işin prosedürü nedir? Köpeklere evinde bakan kişi Seferihisar hayvanlari koruma derneğinde üye oldugunu hatanın bizde oldugunu o sokaktan gecmememiz gerektiğini falan söyledi. Bende hayvan severim tabiki evimde 2 köpek bir kedi var. Ama yaşadığımız olay inanılmaz derecede bize zarar verdi. Oğlum 9 yaşında ve köpeğin yanından ayrılmıyor. Uyumaya zor ikna ettim. Eşim düşük yapar diye ödüm koptu. Köpeğim ise bacağından ve boğazından yaralandi. Bende dediğim gibi elimden yaralandim. Kuduz ve tetanoz aşıları oldum.

Ancak hayvan severlik bu değil. O an etrafımızı sardıklarında Eşim ve Çocuğum yanımda olabilirdi. 10 metre uzakta olmaları cok büyük şanstı.

Ne yapmam gerekiyor şuanda bilmiyorum. Mahalleli üstümüze yürüdü bizi suçladılar. Ben direnmeseydim köpeğimi orda parcalayacaklardi. Ayağımla kafalarına tekme ata ata zorla ayırdım. Sahipleri araya girmediler bile. Gerçekten hala etkisinden çıkamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köpek beslemeyi ve köpek gezdirmeyi bırak. Yani köpeği barınağa vermekle başlayabilirsin. Yoksa her köpek gezdirmede paçandan bir köpek yakalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2025; 14:32:34 >
  • Seferihisar kadar abartı ve zenginlerin meskeni hâline gelmiş bir yer görmedim. İki ay kadar oradaydım ve yaşlıların etrafı sahipli ama başı dolaşan köpeklerle doluydu.

• akbey617 kullanıcısına yanıt

Böyle semtlerde it köpek besledikleri icin ben de rahatsızım. Hatta orta sınıf bile s0syete özentiliğinden besliyor. Millete hiçbir yerde rahat yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2025; 16:18:24 >
  • Bence saglam bir avukatla iyi bir ceza ve tazminat alirsiniz. Ne demek sokakta kopekle yuruyememek. Avukata gidin . Darp raporu alin kendinize ve kopeginize gec olmadan. Sonra durumu degerlendirirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.