Şimdi Ara

Araç sürerken saldırıya uğradım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayın gerçekleştiği yer. Bugün saat 10:00 gibi çektim. Olayda dün 20:30 gibi gerçekleşmişti.

Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/nymyc0

Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 1 saat önce ağabeyimin aracını alıp, arkadaşımla gezmeye gidecektik. Ben aracı alıp arkadaşı almaya giderken İstanbul/Fatih merkez bankasının (unkapanına yakın) ordan dönerken yolun ortasına 2 kişi atladı. Bende mecbur frene basarak durdum. Yolun ortasına atlayan şahıslardan biri beni görünce çekildi ve arkadaşını çağırmasına rağmen, arkadaşı yolun ortasında durdu. Bende arkadan araç gelir toslar bu da niye çekilmiyor diye kornaya bastım mecburen. Basar basmaz bana dönerek aracın ön kaputuna yumruk atmaya başladı. Daha sonra da aracın aynasına yumruk attı ve ayna yerinden çıktı. O anlık gerilimle gaza basıp oradan uzaklaştım.

ortalama 200 metre ilerde durdum ve aracın aynasını düzelttim, kaputta da bi şey yoktu pek. Yani velhasıl araçta bi zarar olmadığından dolayı sevindim ama velakin o an biraz daha dursaydım orda aracın kapılarını kitlemek aklıma bile gelmez belki bu şahıs beni aşağı indirir, kim bilir şehrin ortasında başıma neler gelirdi.

Üstü başı temiz değildi ve sanırım akli dengesi yerinde değil, haplanmış olduğunu düşünüyorum. Yoksa normal bir bireyin böyle bi şey yapması normal değil. Her hangi bi şeyde söylemedi gerçi.

Şu an şoktayım biraz.

Polise şikayete gidecektim ama uğraşmak istemedim. Gerçi şimdi gider başkasına salça olur kim bilir, ya başına iş alır, ya da başkasının başına iş koyar.

Daha önce böyle buna benzer bi şey başına gelen oldu mu?

Denk gelmez gelmez. Yolun ortasında bana denk gelir bi de kimse ortalıkta yoktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noche34 -- 4 Haziran 2020; 17:29:25 >

• Hoşgeldin arkadaşım.

Arabanın markasını merak ettim bende bu başlıkta.
    INTEL i5 4590 / KINGSTON 8 GB SAVAGE / ASUS STRIX GTX970 / GIGABYTE H97M-D3H / Samsung 850 EVO / Zalman Z3 Plus / WD Blue 1TB /

---

RYZEN 2600 / CRUCIAL 16 GB BALLISTIX / GEFORCE GTX 1660 SUPER / GIGABYTE B450M / TOSHIBA RC500 NVMe M.2 SSD / CORSAIR CARBIDE SERIES +550 PSU
  • Dostum ben olsam ezerek öldürürdüm.

Bu tür insanların kimseye faydası olmaz humanizmi bırakın onlarca suçsuz gariban kedi köpek katlediliyor ses çıkmıyor kasti zarar veren şahısın yaşamasına gerek yok.

Kısaca bir daha denk gelirse amel defterini kapa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir 50 metre ileri gidip duracaktın o araca doğru koşarken geri vitese alıp gazı kökleyecektin Mission complate müziği ile yoluna devam edecektin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lactiferi

Aynen kardeşim sonra da hapisten yazar bizlere
    Tecavüz eden veya kadın öldüren birinin hapse girdiğini gördün mü hiç?

Yoksa saldırıyı yapan kadın mı olması lazım konuyu açanın hapse girmemesi için?

Bırak Allah'ını seversen, kedi katledilir hapse girmek yok köpek katledilir hapse giren yok, bebeği çocuğu istismar ederler hapis yok, iş yerindeki patron çalışan kadın işçisini istismar eder hapis yok, kadına tecavüz ederler hapis yok, ambulansın ölmek üzere olan hastayı götürürken önünü kspatırlar hapis yok, ne idüğü belirsiz Allah yolundan sapmış Allahsız kitapsız biri yaptığı saldırıdan ötürü ölünce hapis.

Ben öldürmesem aşırı dozdan veya coronadan ölecekti diye savunma yapın

Tecavüzden tacizden ötürü, ne mal absürt savunmalara beraat geliyor buna mı gelmesin, hem hayırsız biri ölmüş olur cezasını toprak altında çeker boşverin.

Edit: konuyu açan şahısların yarın öbür gün, bir kadına köpeğe tecavüz edip öldürmeyeceğinin garantisi var mı?

Bu tür insanlar Allah bilir ama akıllanmaz adam olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 3 Haziran 2020; 22:6:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gibi durumlarda yapmanız gereken şey bu hocam
    Joe Cairnsyoutube
    GTA mother f**ker, 10 points!
    https://www.youtube.com/watch?v=6gQNgh6iSBM

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Bu gibi durumlarda yapmanız gereken şey bu hocamhttps://www.youtube.com/watch?v=6gQNgh6iSBM

Dostum arabada son ses şu müziği açarak, geri döner tekrardan ezerim öyle bir kere yapıp bırakmam

• Valla bir daha denk gelirse tanımam bile belki. 10-15 saniye sürdü olay. O an karar vermek imkansız.

• emrehan09 kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır araç kullanmıyorum ve bugün ilk defa tek başıma çıktım. Düşün yani. Böyle şansız insanım 😂

• aynısı başıma geldi kaputa ayağını bastı, arabadakilere eziyim mi dedim saçmalama kapıyı kitle dediler. adam kenara çekildi, dizel arabayı 5 bin devirle kaldırdım pati çekerek, egzozdan çıkan simsiyah tabakayla adamı dumana boğdum. aynadan baktığımda arkamdan koşuyordu arabada tek olsam, hele alkollü olsam çok yüksek ihtimalle çarpıp devirirdim

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Başına gelmiş birinin buraya yorum yazması beni sevindirdi biraz 😂 hala şoktayım ya. Tek olunca İnsan daha kötü oluyor. Çok farklı bi psikoloji.

• kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Hocam araç ağabeyimin bende uzun zamandır ilk defa aldım. Ama yine de alalım. Ne tavsiye edersiniz? Kullandığınız memnun kaldığınız bi şey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Başına gelmiş birinin buraya yorum yazması beni sevindirdi biraz 😂 hala şoktayım ya. Tek olunca İnsan daha kötü oluyor. Çok farklı bi psikoloji.
    insanın yalnız olmadığını bilmesi rahatlatır. kafaya takmayın desem de 1-2 gün takılacak mutlaka, benim takma sebebim kaputtaki çizik değil neden cevap vermedim diye düşünmemdi. sonra sentetik kullanan bi müptezeli düşündüğüme değmez diyip saldım. moral düzeltiyim iyi yönden bakın tecrübe oldu
  • böyle durumlarda en iyisi mala zarar gelse bile ortamı terk etmek. bu tiplerle mücadele ederek birşey elde etmemiz mümkün değil. onlar için zarar vermek hapse girmek bıçak sallamak günlük rutin. bu insanları hiçbir işyeri kabul etmez, kimse önemsemez sen direnç gösterip vursan kırsan değere biner. iki ucu kötü kokulu yani. sonuç olarak 10da9 diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Bunu direk hakime söylersen boylarsın kodesi iyi savunmayla kasten öldür bi cacık olmuyor

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Benimde zoruma gitmedi değil tabii. Normalde haksızlığa gelemem hayatta. Ama bi yandan insanın kafası başka bi yerde olunca da ne olduğunu anlamadan çekip gitmek mantıklı geldi. Dün gece uyuyamadım ya. Yatakta kıvrandım baya. Şu araç içi kamera tavsiyesini de alabilirsem iyi olurdu. Verelim 3-5 lazım olur elbet

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.