Şimdi Ara

Köpek olayı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öbürünü de çöpe...
  • Ne diyeyim, camasir suyu falan denemeyin bence, boyaya vs sicratirsaniz pek parlak olmaz sonuclari. Diger yandan lastik uzerinde asindiri etkiden dolayi curume baslatabilir. Kas yapayim derken goz cikartirsiniz.

Eger tekerlekler jant kapakli ise, kapagi yerinden sokup bir yikamacida basincli suyla tekerlegi iyice yikattirin. Ayni sekilde jant kapagini da yikattirin. Tekerlekleri saga/sola sonuna kadar cevirip balatalara/diske de iyice su tutun. Aman dikkat, tekerlek ve diskler cok sicak iken su degdirmeyin, ani sogumadan metal carpilmasi olmasin. Basincli suyla yikayinca durumun duzelmesi olasidir diye dusunuyorum.

edit:yazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis06 -- 25 Temmuz 2006; 21:15:26 >
  • köpek lastiğe ediyor diye lastik değiştirmeye ne gerek var.aracın teknik bir aksamına zarar mı veriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

yarıldım gülmekten bu ne yaw

en iyi lastik değiştirmek

tmm git lastikçiye sağlam lastiği deiştirmek istiosun ne dicen adama "köpek işedi bende deiştireyim dedim" adamın vereceği cevabı bi düşün şaka bi yana sirkeyi bi denemek lazım

• bence sen de bi yap zaten ne olmuşsa olmuş ondan sonra 5 metre yakınından geçmezler
  • hakkaten yarıldım gulmekten su kasko olayına

Lastileri bi sağ sol deiştirsen merak ettım acaba hedefı lastık mı yoksa arabanın sol tarafımı

eger sol tarafı gozune kestırıosa arabanı bı duvarın yanına sol taraf gelecek sekılde park et camasır suyuyla falan ugrasma zaten kopek asitli asitli işio mus bı de sen asıt wrme milleti güldürme para harcama kardes
  • şaka gibi yaw ( vay it oglu itler )
  • sen haline şükret bizim arkadaşın arabayı dişi köpek zannedip egzos etrafında kur yapan köpekler var
  • Yok artıkBu arada aklıma nacizhane bi fikir geldi köpek işesin bi de tekere belki bi işe yarar.
    quote:

Orjinalden alıntı: adilfrom

sen haline şükret bizim arkadaşın arabayı dişi köpek zannedip egzos etrafında kur yapan köpekler var

• quote:

Orjinalden alıntı: Hasanka

Arkadaslar yaklasık 3 hafta önce arabamın sol ön lastiğine bir köpek işemiş. O kadar süre gectiği ve arabayı iki kez yıkattıgım halde sokakta gezinen köpekler gelip koklayıp cart diye aynı lastige işiyorlar.
    Baska lastiklere birsey yaptıkları yok sadece sol ön lastiğe. Kaldırımda yürüyen kopek yolunu değiğstirip benim ön lastiğe
    bir kere ugruyor....
    Arabamı nereye bıraksam resmen köpek helası oluyor.
    Sacma gelebilir ama gercek bu.Basına böyle birşey gelen var mı? Kimisi sirke dök diyor?
    Bu dertten nasıl kurtulurum.
    Sirke veya baska bir sıvının faydası olur mu?

al sana fikir , bir köpek bul çişini bi şekilde depola (torbaya falan) sonra azar azar tabi idareli kullanmak şartıyla arabanı parkettiğin sokakta herdaim duran komşu arabalarının tekerlerine şeyettir çişi , böölece mahallede dolanan köpeklerin ilgi alakası dağılmış olacak senin arabana odaklanmayacaklar diğer arablarada şeyettirecekler ve de zamanla araban bu kötü muameleden arınmış olacak , tabi zaman isteyen bi olay sabırlı olmalısın. biz buna psikolojide odağın simetrik dağılım ilkesi diyoruz haa bide psikolojik yardım istersen destek verebilirim p.m. at bana

• oradaki kokuyu absorbe etmek hemcins köpekleri uzaklaştırmak için sende lastiğe işe artık gelemezler. çünkü insan kokusu var.
  • arabayı sat....
  • quote:

Arkadaslar yaklasık 3 hafta önce arabamın sol ön lastiğine bir köpek işemiş. O kadar süre gectiği ve arabayı iki kez yıkattıgım halde sokakta gezinen köpekler gelip koklayıp cart diye aynı lastige işiyorlar.
    Baska lastiklere birsey yaptıkları yok sadece sol ön lastiğe. Kaldırımda yürüyen kopek yolunu değiğstirip benim ön lastiğe
    bir kere ugruyor....
    Sacma gelebilir ama gercek bu.Basına böyle birşey gelen var mı? Kimisi sirke dök diyor?

bi de aynı lastiğe sen işemeyi dene bakalım noolcek??
    bu sefer de bakkal manav yoldan geçen adamlar işemeye başlarmış lastiğe

• yav kardeşler akşam akşam yapmayın şu espirileri
    valla karnıma ağrılar girdi gülmekten
    uyayamıcam bu gidişle.uykum açıldı yav

quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

bir kere ugruyor....

• lastiğin başına bir güvenlik görevlisi ayarla bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

yav kardeşler akşam akşam yapmayın şu espirileri
    valla karnıma ağrılar girdi gülmekten
    uyayamıcam bu gidişle.uykum açıldı yav

quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

bir kere ugruyor....

vallahi doğru

• köpek dediniz de benim şerefsiz köpek ben arabanın içindeyken arabaya patileriyle vurdu baya kötü çizmiş.
  • Kırmızı pul biber köpeklerin koku alma duygusunu engeller.Lastiğinizin üzerine kırmızı pul biber bırakın veya dökün,böylece kokuyu alamayacakları için tekrar işemeyeceklerdir. Umarım işe yarar.
  • Gerçekten zor bir durum.

Bence bir yerlerden bir kokarca bul, 2-3 gün takılsın senin arabanın oralarda. Bak bakalım bir daha geliyo mu eşşoğlu eşşekler Hem hırsızdan filan da sakınırsın arabanı. Ama binerken biraz dikkatli olmak lazım, bir de arabanın içine kaçmamasına dikkat et
  • konuyu açan arkadaş çözdü sorunu galiba
    açtığından beri hiç uğramıyor
    bizde sürekli yeni çözümler üretiyoruz durmadan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.