Şimdi Ara

Köpek olayı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bucakli

açtığından beri hiç uğramıyor

Konuyu açalı 7 saat olmuş, gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: microab

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

açtığından beri hiç uğramıyor

Konuyu açalı 7 saat olmuş, gelir.

merak ettim ne yaptığını
    şaka bi yana gerçekten çok kötü bir durum
    arkadaşın yerinde olmak istemezdim
    nereye gidersen git köpekler gelip buluyolar arabayı
  • Bu saatte sayende çok güldüm dostum senin ki bir şansızlık olmuş.Birkaç defa daha yıkayıp bu arada kokuyu bastırmak için oda spreyi falanda kullanırsan bir süre sonra muhtemelen koku çıkacaktır.
  • ya bu köpekler üstünlüğünü diğer köpeklere göstermek için habire her yere işerler(dikkat edin!)
    gelir biri işer daha sonra başka bitanesi o kokuyu alır.burası benim mekanım benim kokum olmalı zihniyle gelir işer
    kardeş sen ayvayı yedin
    senin arabayı MESKEN tutmuşlar.
    allah kolaylık versin
    tek çözüm arabanın sol tarafını duvara dayaman lazım

• abi walla gece 3buçuk oldu ama harbiden saol çok keyiflendim okuyunca walla ben sana diyimki senin kurtuluşun yok bu köpeklerden lastiğini değiştirsen bile kokusu disklere balatalara sinmmiştir ölle veya böle battın sen sat bence o arabayı
  • kardeş dalga geçtiğimi düşünebilirsin ama
    bence bide sen çöydür

• yaz geldi muhabbet arttı
    geyik konulara rabette çok bu aralar.
    bazı arkadalar artık eğlence amaçlı topik açmaya başlamış bile.
    bence bu konunun evin önüne pisleyen köpeğe bulunacak çözüm ile hiç bir farkı olmadığı ortada.

ama, fazla abartılmadığı taktirde bu tarz topiklerde forumumuza lazım diyorum...
  • HOCAM BU NE YAA SABAH SABAH HERKESİN AĞZINA SAĞLIK SEVİYELİ VE ZEKİCE ESPİRİLER.ASLINDA BİRDE VETERİNERE DANIŞMALI KÖPEK BELKİDE İŞARET KOYDU.BUNU YAZAN TOSUN ...........GİBİ
    DİĞER KÖPEKLERİNDE İŞEMESİ İSE BİR CEVAP OLABİLİR BUNU YAZANI..... GİBİ
  • Gayet ciddi bir öneri; Köpeklerin hiç sevmediği bir kokuyu o tekerleğe boca edecek ve bu dertten kurtulacaksın. Köpoğlu köpeklerin sevmediği koku konusunda da bir veterinerden bilgi almak lazım.
  • Hocam hasanka nerlerde yaaaa ??? O kadar yorum gelmiş ne yaptı acaba bundan sonra nasıl davranacak
  • Arkadaslar kusura bakmayın cevap yazamadım. Evde bilgisayarım yok da.
    Bazi arkadaslar gereksiz demiste illa ki teknik ozelliklerden mi bahsedecegiz. Basımıza gelen care bulamadıgımız konuları anlatmak ve baskalarına yol gostermek icin acılan bir forum bu sonucta. Onceki msj'a bakılırsa boyle birisi olmadıgımıda anlayabilirsiniz.( Cok ilginc sey var ama kendimi tutuyorum sonra millet kotu gozle bakıyor)
    Bu arada istatistik iciniseyen köpeklerin hepsi erkekti. Disiler hic yapmıyor.
    Neyse gelelim caresine;
    Dün lastik olayını hallettim. Bizim yıkamacıda lastiği söküp icini dısını deterjanlarla 3 kere yıkadık.
    Sonra fren disklerini süspansiyon parcalarını ve de davlumbazı elimizden geldiğince güzelce yıkadık.
    3 dakika kadar basınlı su tuttuk.
    Sonra jant kapagını cöpe attım. En kısa zamanda yenisini alacam.
    Yıkamacı ilk kez görmediğini fakat jant kapagının arkasının; disk pabuclarının veya davlumbazın tam yıkanmamasından dolayı idrar kokusunun kaldıgını ve kaldıgı surece bunun devam edecegini soyledi.
    Sabah kalktıgımda hicbirsey yoktu.Ya sokaktan kopek gecmedi veya ise yaradı. Aksama tekrar bakacagım.
    Sabırsızlıkla bekliyorum.

Fikirleinden dolayı herkese tesekkürler. İşe yararsa bildiririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hasanka

Arkadaslar kusura bakmayın cevap yazamadım. Evde bilgisayarım yok da.
    Bazi arkadaslar gereksiz demiste illa ki teknik ozelliklerden mi bahsedecegiz. Basımıza gelen care bulamadıgımız konuları anlatmak ve baskalarına yol gostermek icin acılan bir forum bu sonucta. Onceki msj'a bakılırsa boyle birisi olmadıgımıda anlayabilirsiniz.( Cok ilginc sey var ama kendimi tutuyorum sonra millet kotu gozle bakıyor)
    Bu arada istatistik iciniseyen köpeklerin hepsi erkekti. Disiler hic yapmıyor.
    Neyse gelelim caresine;
    Dün lastik olayını hallettim. Bizim yıkamacıda lastiği söküp icini dısını deterjanlarla 3 kere yıkadık.
    Sonra fren disklerini süspansiyon parcalarını ve de davlumbazı elimizden geldiğince güzelce yıkadık.
    3 dakika kadar basınlı su tuttuk.
    Sonra jant kapagını cöpe attım. En kısa zamanda yenisini alacam.
    Yıkamacı ilk kez görmediğini fakat jant kapagının arkasının; disk pabuclarının veya davlumbazın tam yıkanmamasından dolayı idrar kokusunun kaldıgını ve kaldıgı surece bunun devam edecegini soyledi.
    Sabah kalktıgımda hicbirsey yoktu.Ya sokaktan kopek gecmedi veya ise yaradı. Aksama tekrar bakacagım.
    Sabırsızlıkla bekliyorum.

Fikirleinden dolayı herkese tesekkürler. İşe yararsa bildiririm.

Hocam ilk işeyen demek ki dişi köpekti erkekler geldiğine göre ama sorununun çözüldüğüne sevindim

• değişik enteresan valla. bencede sırayla hepsini dene. çamaşır suyu, sirke, sarımsak, belki bide arap sabunu. yada şaka değil ama lastiği bana sat 4 aylık bi sibirya kurdum var bir türlü tuvalet eğitimi veremiyoruz belki senin lastik işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

değişik enteresan valla. bencede sırayla hepsini dene. çamaşır suyu, sirke, sarımsak, belki bide arap sabunu. yada şaka değil ama lastiği bana sat 4 aylık bi sibirya kurdum var bir türlü tuvalet eğitimi veremiyoruz belki senin lastik işe yarar

• arabay abir zararı olur mu bilmem ama amonyak kesin çözümdür
    köpeğimin çiş eğitimin öyle verdim samonyakla silinen yere işemiyorlar
  • Buraya çişini yapan it oğlu ittir yaz.
  • abi bide camel olayı wardı tarihte

dewe olayı yarın bu topicle de ban açaçam
  • arabayı bilmem ama senin dediğini ben köpeğim için deneyeceğim teşekkürler oscamnalbur

quote:

Orjinalden alıntı: oscamnalbur

arabay abir zararı olur mu bilmem ama amonyak kesin çözümdür
    köpeğimin çiş eğitimin öyle verdim samonyakla silinen yere işemiyorlar
  • Esasında konuya girip konuyla alakası olmayan yorum yapanlar öncelikle "gereksiz" diyenler gereksizdir.
    Biraz gereksiz bi yorum oldu ama "size ne, bana ne" adamın derdi var yazmış kahyası mısınız?
    Madem öyle gereksiz zaman ayırıp yazmassınız konu yukarı çıkmaz ha yok gereksiz olup olmadığını insanlar anlayamaz yardımcı olalım diye düşünüyorsanız rahat olun herkesde o kadar akıl var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunyus -- 26 Temmuz 2006; 15:13:18 >
  • azuhahah abı kusura bakma ama valla koptum ya.. böle küçük şeyler nasıl dert açıyor ınsanın başına tam filmlik valla .. filmin adıda Köpeklerin Vahşeti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.