Şimdi Ara

KÖPEK BESLEYEN VARMI.COCKER KOPEKLER HAKKINDA SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
25.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAKLASIK 1 HAFTADIR SIRKETTE COCKER CINSI BIR KOPEGE BAKMAKTAYIZ.SAHIBI NIN KANGALLARIYLA ANLASAMAYINCA EVDEN AYIRMISLAR.KOPEK BIZE KALDI.GORUNTU ITIBARI ILE HAYVAN IYI YETISIRILMIS.ÇİŞİNİ FELAN TUTTUGUMUZ YERE YAPMIYOR.DISARI CIKARDIGIMIZDA AGAC DIPLERINE GIDIYOR.BENIM 3.5 YASINDAKI BEBEYE BILE DAHA TAM CISINI OGRETEMEDIK.BULDUGU YERE DONA MONA ÇÖYDÜRÜYOR BAZEN.!!

HAYVAN COK KASINIYOR
    VETERINER VS PARASI VERMEK SU AN BIZIM ICIN BIRAZ SORUN
    BUNLARI NASIL YIKAYACAGIZ
    CIG UCUZ TAVUK KATKILI SOSIS VS VERIYORUZ.TAVUK KEMIKLERI YIYOR.KREMALI BUSKUI YIYOR
    NE YEDIRMEK LAZIM
    NELERE DIKKAT ETMELI
    GOZLERI BAZEN KIZARIYOR
    BILEN VARSA PAYLASSIN
    TESEKKURLER

INTERNETTEN BIRAZ ARASTIRDIM.YAZDIKLARI GIBI COK KISKANCLAR.HIC KIMSEYE SALDIRMAYAN HIRLAMAYAN KOPEK UFAK OGLUMA DUN 2 KEZ SALDIRDI BU YUZDEN.

KÖPEK BESLEYEN VARMI.COCKER KOPEKLER HAKKINDA SORULAR

• Hayırlı olsun köpek kaç aylık? ona göre öneri yapacağım.
  • SAHIBINDEN OGRENDIGIMIZ KADARI ILE 1,5 YASINDA IMIS
    RESIMDEKI O DEGIL ALINTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakodede -- 3 Haziran 2011; 14:05:00 >
  • Yazın tavuk ürünleri vermemeniz lazım, egzama olabilir. Kremalı bisküvi de vermeyin, tatlı yememesi lazım :) Kuru mama ile beslerseniz iyi olur. 50-200 arası değişen kuru mama fiyatları var. Ben köpeğime bonacibo marka kullanıyorum, bizimki tavuklu ama bir şey yapmıyor bizimkine. Sizinkinin yapıp yapmayacağını bilemeyiz. Petarkadaş.com a üye olun isterseniz, orada daha çok bilgi bulabilirisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakodede

YAKLASIK 1 HAFTADIR SIRKETTE COCKER CINSI BIR KOPEGE BAKMAKTAYIZ.SAHIBI NIN KANGALLARIYLA ANLASAMAYINCA EVDEN AYIRMISLAR.KOPEK BIZE KALDI.GORUNTU ITIBARI ILE HAYVAN IYI YETISIRILMIS.ÇİŞİNİ FELAN TUTTUGUMUZ YERE YAPMIYOR.DISARI CIKARDIGIMIZDA AGAC DIPLERINE GIDIYOR.BENIM 3.5 YASINDAKI BEBEYE BILE DAHA TAM CISINI OGRETEMEDIK.BULDUGU YERE DONA MONA ÇÖYDÜRÜYOR BAZEN.!!

öldüm gülmekten

• Köpek ev yapımı yemek türleri vermemeniz, Köpeğiniz için iyi olacaktır. Petshoplarda kilosu 5 liraya olan mamaları verebilirsiniz. Sorun olmaz yaşında olduğu için. Şayet kesinlikle ve kesinlikle tatlı türleri vermeyiniz. Köpek için ciddi zararları var! Gözleri dikkat ederseniz uykusundan uyandığı yada yorgun olduğu zamanlar da kızaracaktır bunlar normaldir. Ama herhangi bir gün içinde dururp dururken kızarması iyi birşey değildir.
    Köpek yıkanması aslında sakıncalı bir durum ama ayda bir kere yıkamanızda sorun teşkil etmeyecektir. Yıkarken orta seviyede bir sıcalıkda önce kuyruğundan başlayarak hafif hafif baş kısmına doğru su dökünüz ve yıkayınız. Çişini bilmesi çook artı bir özelliği tavsiyem bu huyunu değiştirmeyin. Genelde insanımız bir kereden ne olacak şuraya yapsın zihniyetinde. Haman haa köpeğe vereceğiniz ufacık bir taviz büyük hayal kırıklarına sepeb olabilir.

Başka sorularınız olursa yanıtlyabilirim.

• VALLA DESIGNR KARDES DOGRU
    ANNESI ILE BEN BIZIM BEBEYE CISINI SOYLEMEYI BECEREMEDIK BIR TURLU
    KAFASINA ESINCE CISIM GELDI DIYOR
    ESMEYINCE BIRAKIVERIYOR!!!!!ANNE ALTIMA ÇİŞ BAPTIM DEYIP KACIYOR!!!

BEN ARTIK KIZMIYORUM
    BU YUZDEN ANNESI ILEDE CEBELLESIYORUZ.!!!

1,5 YASINDAKI HAYVANA NE KADAR YEMEK VERMEK LAZIM.MESELA HAZIR HAYVAN YIYECEKLERINDEN GUNDE KAC KEZ HANGI GRAMLARDA VERMEK LAZIM

SABAH 8-10 TANE KUCUK SOSIS ILE 4 TANE KREMALI BUSKUYI GOTURDU.USTUNE BIRAZ SÜT HÜPLETTI
    BENDEN COK YIYOR BE!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abicim bi köpek sahibi olarak söylüyorum sen o köpeğe bakamazsın yazık etme hayvana . hayvansever birine ver köpeği çok geç olmadan köpek bakmak büyük dert ufak çocuğunda varmış hayattan bezdirir seni en yakın zamanda bakabilcek birine hediye et onu köpeğe yazık olmasın .bu şekilde kaç hayvan sokakta kalıyo bi bilsen
  • SO HIGH NEDENKI:

COCUK EVDE KOPEK SIRKETTE

HAFTADA 1 YADA 2 KERE KARSILASACAKLAR

AYRICA HAYVANLARI SEVEN BIR AILEYIZ.EVDE TAVSANIMIZDA VAR.BAKIM KONUSUNDA ENDISEN OLMASIN.SIMDI ABIM EVE GOTURUP YIKAYIP GETIRDI

ILGINC BIRSEY DAHA VAR.
    TAVUK CIGERI ONUNE KOYUYORUZ YEMIYOR.PISIRIP GETIRINCE YUMULUYOR.CIG YEMEK YEMIYOR
  • BIZIM CIRAK SIMDI PET CIDEN
    KAHVERENGI TOPLAR SEKLINDE VE KUSU YEMI SEKLINDE YEMLERDEN ALMIS
    YEMEDI ACABA SULANDIRMAKMI LAZIM
  • 'cock'er nası bi tür ya koptum
  • Barınağa vermeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Barınağa vermeni tavsiye ederim.

Barınağa vermek mi? Delirdiniz herhalde siz????? İnsanlar köpeklerini barınaklara bırakıyor diye kızıyoruz. Eğer bakamayacaksa uygun bir sahip bulup verir en başından, ama barınağa atmak çözüm değil
  • Keçi testisi al. Eve bi doğurdular 4,5 kedi oldu. Masraflarıyla baş edemeyince t... yedirdik kedilere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Barınağa vermeni tavsiye ederim.

Barınağa vermek mi? Delirdiniz herhalde siz????? İnsanlar köpeklerini barınaklara bırakıyor diye kızıyoruz. Eğer bakamayacaksa uygun bir sahip bulup verir en başından, ama barınağa atmak çözüm değil

tamam
  • bence hemen sahiplendirin bilinçli birilerine yoksa hayvanı öldüreceksiniz
  • nıye olduruyozkı
    halla halla

neyse su kuru kopek yemlerını su ıle mı verecegız
    dırek yemıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

'cock'er nası bi tür ya koptum

monster cocker
  • Ben besliyorum özellikle 11 yaşındaki kız kardeşim ve 24 yaşındaki ablam saolsun evi hayvanla doldurdular yazlığımız var yazlığımızda kalıyoruz bahçemiz çok büyük 3 tane husky yavru .2 tane tavşan 1 papağan 1 tanede benim siyam kedim var
    Hyavanlara bakmak gerçekten zevkli oluyor özellikle papağan kedi ve husky
  • Basligi sucker kopek olarak okudum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.