Şimdi Ara

Köpeğimle yaşadığım garip olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
6.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler köpeğim nedensiz bir şekilde boşluğa havlayıp ağlayarak geri kaçıyor.(Boşluk dediğim karanlık oda) bağzı gecelerde ben tam uyuyacakken mutfaktan tak tuk sesler geliyor, aynı şekilde köpeğim son hız koşuyor havlıyor sonra ağlayarak geri geliyor ve korktuğu her halinden belli oluyor.
    Köpeğimin bunu neden yaptığınu biri açıklıyabilirmi şimdiden teşekkürler.
    Yazım hatası varsa kusuruma bakmayın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köpeklerin Cinleri Görüp Göremediği Hakkında Bilgiler

Köpeklerin duyuları, insanlarınkinden çok daha keskindir. Bu nedenle, köpeklerin insanlara görünmeyen varlıkları algılayabildiklerine dair iddialar vardır.

Bazı insanlar, köpeklerin doğaüstü varlıkları, özellikle de cinleri görebildiğine inanır. Bu inanç, köpeklerin sıklıkla açıklanamayan şekillerde davrandığına dair anekdotlara dayanmaktadır. Örneğin, bazı köpekler görünen hiçbir neden yokken havlar ya da hırlarlar, sanki bir şey görüyormuş gibi.

Bununla birlikte, köpeklerin cinleri görebildiğine dair bilimsel bir kanıt yoktur. Köpeklerin gördüklerini tam olarak bilmek mümkün olmasa da, algıladıkları şeyler hakkında çıkarımlar yapılabilir.

Köpeklerin mükemmel bir koku alma duyusu vardır. Havada insan burnunun alamayacağı değişiklikleri algılayabilirler. Ayrıca, geniş bir görüş açısına sahiptirler ve hareketleri düşük ışıkta bile algılayabilirler. Bu duyuların birleşimi, köpeklerin insanlara görünmeyen varlıkların varlığını algılamalarına yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, köpeklerin cinleri görüp göremeyeceği kesin olarak bilinmemektedir. Bazı anekdotlar bu olasılığa işaret etse de, bilimsel kanıtlar bunu desteklememektedir. Köpeklerin algıları, insanlardan farklıdır ve doğaüstü varlıkları algılama yetenekleri bir gizem olarak kalmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • köpek içgüdüsü filan derler bilmiyorum orayı bilenler yazsın takip
  • Üç harfliler

Edit:http://m.youtube.com/watch?v=Sz997JFez54&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DSz997JFez54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetnothing -- 2 Eylül 2013; 16:53:59 >
  • Cin filan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wjéasz -- 2 Eylül 2013; 16:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyy

köpek içgüdüsü filan derler bilmiyorum orayı bilenler yazsın takip
    köpekler in bizim göremediğimiz şeyleri görebiliyormuş belgeselde duydum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

Üç harfliler

Edit:http://m.youtube.com/watch?v=Sz997JFez54&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DSz997JFez54
    Şaka yapıyorsun değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyy

köpek içgüdüsü filan derler bilmiyorum orayı bilenler yazsın takip
    Kediler köpekler insanların göremedikleri diğer boyutlardaki varlıkları görebilirlermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutagorn

Şaka yapıyorsun değilmi?

Hayır ciddiyim. Cin olabilir gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Kediler köpekler insanların göremedikleri diğer boyutlardaki varlıkları görebilirlermiş.

Hocam yapmayın korkarım zaten böyle şeylerden
  • quote:

quote:

Şaka yapıyorsun değilmi?

İmam falanmı çağırayım.Kara dedeler olayı olmayalım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexRide

Bu mesaj silindi.
    köpekler, senin benim göremediğimiz diğer varlıkları hissedebilme ve görme imkanları vardır.
  • quote:

quote:

quote:

Şaka yapıyorsun değilmi?

Muska falan hazırlatabilirsin. Zaten sana bulasmamislar. Cok fazla sıkıntı olmaz gibi ama tetbirli olmak lazim
  • quote:

Beyler köpeğim nedensiz bir şekilde boşluğa havlayıp ağlayarak geri kaçıyor.(Boşluk dediğim karanlık oda) bağzı gecelerde ben tam uyuyacakken mutfaktan tak tuk sesler geliyor, aynı şekilde köpeğim son hız koşuyor havlıyor sonra ağlayarak geri geliyor ve korktuğu her halinden belli oluyor.
    Köpeğimin bunu neden yaptığınu biri açıklıyabilirmi şimdiden teşekkürler.
    Yazım hatası varsa kusuruma bakmayın.

Melekler her sabah yeryüzüne inerek o günki rızkları dağıtır ve Onları sadece horozlar görür ve bu yüzden ötmeye başlarlar. Melekleri görebilen tek canlı türü horozdur. Köpekler ise cinleri ne şekline girerlerse girsinler oldukları gibi görür ve havlamaya başlarlar. Kediler ise cinlerin en sevdikleri dostlarıdır. O yüzden evde beslemeniz durumda sizinle yaşayan pek çok cin var demektir. Kediler de cinleri görebilir.

• quote:

quote:

quote:

Şaka yapıyorsun değilmi?

Alıntıları Göster
    Karadedeler olayi yalan olm inanma

• quote:

quote:

Korkmayın dicem ama allah vermesin benim başıma gelse altıma ederdim. Kedi ve köpeklerin gözlerinde bizim ki gibi diğer boyutta ki varlıkları görmemizi engelleyen bir perde yok. Yine de hocalara falan bi danışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

köpekler, senin benim göremediğimiz diğer varlıkları hissedebilme ve görme imkanları vardır.

Alıntıları Göster
    sıçtın
  • hocam cindir köpekler cin görünce havlamaya başlar
  • quote:

quote:

quote:

Korkmayın dicem ama allah vermesin benim başıma gelse altıma ederdim. Kedi ve köpeklerin gözlerinde bizim ki gibi diğer boyutta ki varlıkları görmemizi engelleyen bir perde yok. Yine de hocalara falan bi danışın.

Alıntıları Göster
    Akşam uyuyamazsın artık

• tam anlamıyla mıçtın. kaç kaç daha ne duruyon kaç lan arkana bakmadan kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E7BD02E2

Akşam uyuyamazsın artık

Alıntıları Göster
    onun gördüklerini sen görsen ölmek için silaha yalvarırsın.

bizi yaratan görmememiz gereken şeylere perde koymuş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.