Bildirim
Köpeğimin Skrillex'la imtihanı :D:D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Videoyu çeken elemanın çıkardığı seslere bakılırsa onun imtihanı daha ilginçmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben eziyet olduğunu düşünüyorum 10 saniyede sürse eziyet eziyettir köpek çıkartmaya çalışıyor o kadar -
Yazık köpeğe... -
quote:
Orijinalden alıntı: __Rainman
Videoyu çeken elemanın çıkardığı seslere bakılırsa onun imtihanı daha ilginçmiş
ben çıkarmadım o sesleri gardaaaaaşşşşşşşşş -
Yazık köpeğe onun kulakları seninkilerden daha hassas... -
Köpeğe zarar verdiğinin farkındasın değil mi? Bir de kulaklığın sesini sonuna kadar açmış ki kameradan duyulsun diye. Üstteki arkadaşın söylediği gibi hayvanların kulakları daha hassastır. Ki o sesteki bir kulaklık normal insan kulağına bile zarar veriyor. 3-5 saniyelik komiklik uğruna hayvana işkence yapıyorsunuz. Bir de marifetmiş gibi burada yayınlıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slothere
Köpeğe zarar verdiğinin farkındasın değil mi? Bir de kulaklığın sesini sonuna kadar açmış ki kameradan duyulsun diye. Üstteki arkadaşın söylediği gibi hayvanların kulakları daha hassastır. Ki o sesteki bir kulaklık normal insan kulağına bile zarar veriyor. 3-5 saniyelik komiklik uğruna hayvana işkence yapıyorsunuz. Bir de marifetmiş gibi burada yayınlıyorsunuz.
bişey olmaz -
Komik değil ne yalan söyleyelim. Güzelim köpeğe de yazık ayrıca. Dayamışsın bangır bangır müziği hayvanın kulağına.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X