Şimdi Ara

Köpeğimin Skrillex'la imtihanı :D:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videoyu çeken elemanın çıkardığı seslere bakılırsa onun imtihanı daha ilginçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben eziyet olduğunu düşünüyorum 10 saniyede sürse eziyet eziyettir köpek çıkartmaya çalışıyor o kadar
  • Yazık köpeğe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Videoyu çeken elemanın çıkardığı seslere bakılırsa onun imtihanı daha ilginçmiş

ben çıkarmadım o sesleri gardaaaaaşşşşşşşşş
  • Yazık köpeğe onun kulakları seninkilerden daha hassas...
  • Köpeğe zarar verdiğinin farkındasın değil mi? Bir de kulaklığın sesini sonuna kadar açmış ki kameradan duyulsun diye. Üstteki arkadaşın söylediği gibi hayvanların kulakları daha hassastır. Ki o sesteki bir kulaklık normal insan kulağına bile zarar veriyor. 3-5 saniyelik komiklik uğruna hayvana işkence yapıyorsunuz. Bir de marifetmiş gibi burada yayınlıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Köpeğe zarar verdiğinin farkındasın değil mi? Bir de kulaklığın sesini sonuna kadar açmış ki kameradan duyulsun diye. Üstteki arkadaşın söylediği gibi hayvanların kulakları daha hassastır. Ki o sesteki bir kulaklık normal insan kulağına bile zarar veriyor. 3-5 saniyelik komiklik uğruna hayvana işkence yapıyorsunuz. Bir de marifetmiş gibi burada yayınlıyorsunuz.

bişey olmaz
  • Komik değil ne yalan söyleyelim. Güzelim köpeğe de yazık ayrıca. Dayamışsın bangır bangır müziği hayvanın kulağına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.