Şimdi Ara

Köpeğe çarptım ss -istanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yine yaşadığım kötü bir olay sonucu konu açıyorum.

Dün gece saat 2:30 gibi pendik-tuzla istikametinde tersane köprüsü mevkiinde önüme aniden atlayan bir kangal köpeğine çarptım yaklaşık 130km hız ile. Hayvanlara aşık bir insanoğlu olarak yaşadığım vicdan azabı,üzüntü tarif edilemez. Kaza gerçekleştikten sonra aracı güvenli bir yere çektim ve köpeği kontrol ettim. Oracıkta ölmüştü. Halbuki kafasına vurmayayım en azından diye mümkün olduğunca sağa kırıp kıç tarafına çarpmama rağmen takla atıp kafasını aracın sürücü kapısını vurmuş. Kafatasları çok kuvvetli olduğundan kapıda hasar var. O hızla 50-60 kg ağırlığında bir köpeğe çarptığınızda araca hakim olmak çok zor oluyor. Kurtaramayacak kadar kötüyse durum direksiyonu çok kırmak yerine çarpmak malesef bizler için kötünün iyisi oluyor. Aklımızda bulunsun.

Bugün kaportacıta gittim tamponun değişmesi, çamurluğun ve kapıni marşipiyelinin düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Tampon yan sanayi yapılırsa 700lira orjinal olursa 1000 lira gibi bir masraf çıkardı. Araç hyundai getz 2009 model.

Son olarak istanbul anadolu yakasında güvenebileceğimiz ve daha. uygun fiyat verebilceğini düşündüğünüz bir usta/yer var mı ?

Köpeğe çarptım ss -istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanozboz -- 24 Temmuz 2015; 20:01:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun
    bir daha o kaportacıya gitmeyin
    bostancı oto sanayiye uğrayın

• saatte 130Km!

o bir insan da olabilirdi ve siz şu an hapiste yahut saklanmak için bir delikte olabilirdiniz.

Herkes ayağı ile gaz pedalını ittirirken tekrar tekrar düşünsün.
  • Yazik. O hizda direksiyonu fazla kirsaydiniz zavalli kopegin degil sizin helvanizi yiyor olurduk. Bir Foto olursa daha iyi olabilir.

• Ss göremedik

• 130 a niye sasirdiniz 132 ye kadar gidebilir
    Gecmis olsun
    Pahali geldi bu fiyatlar umraniyeyede bakin ucuza vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Ss göremedik

mobilden atmaya çalışıyorum fakat service application error adlı hatayı alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende o bölgede oturuyorum, özellikle akşamları yollarda çok fazla köpek oluyor, çok geçmiş olsun..
  • En fazla 90-100 ile gidiyorum .Yüksek hız her zaman risk

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

saatte 130Km!

o bir insan da olabilirdi ve siz şu an hapiste yahut saklanmak için bir delikte olabilirdiniz.

Hocam amacınız artniyetle muhalefet olmak ise, yaklaşık 1 sene önce bir ahbapım 120 km gibi bir hızla bir e5te bir yayaya çarptı acıbadem mevkiinde. Merhumun alkollü olduğu tespit edildi ve arkadaşım serbest bırakıldı mahkeme sonucu. e5 gibi tem gibi yollar yaya girişine kapalı olduğundan Çoğu durumda yaya %100 suçlu oluyor muş.

Aklınızda bulunsun yaya olarak e5te dolaşmayın

• Cok gecmis olsun. Acaba yer e5, havaalani baglantisi mi yoksa sahil yolu mu? ona gore dikkat edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

Cok gecmis olsun. Acaba yer e5, havaalani baglantisi mi yoksa sahil yolu mu? ona gore dikkat edelim.

Teşekkürler. Tersane köprüsü e5, neomarin falan var alışveriş merkezleri karşı karşıya 2 tane köprünün alt kısmı ışıklandırılmamış yada ışıklar kırılmış vs. Çok karanlık oluyor uzunları açıp gitmek gerek pendikten sonra tuzla tarafına giderken. Çoğu yerde lambalar çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

quote:

saatte 130Km!

Hocam amacınız artniyetle muhalefet olmak ise, yaklaşık 1 sene önce bir ahbapım 120 km gibi bir hızla bir e5te bir yayaya çarptı acıbadem mevkiinde. Merhumun alkollü olduğu tespit edildi ve arkadaşım serbest bırakıldı mahkeme sonucu. e5 gibi tem gibi yollar yaya girişine kapalı olduğundan Çoğu durumda yaya %100 suçlu oluyor muş.

Aklınızda bulunsun yaya olarak e5te dolaşmayın

Tamam Kardeş birdahaki sefer insan görürsen E5'te Tem'de sakın frene basma ez geç

• quote:

saatte 130Km!

Adam haklı neyini eksilediniz ki.

• gece 2 gibi e5'de gidiyor adam napsın 90 km hızlamı gitsin.
  • Hocam fiyat biraz pahalı geldi. Geçmiş olsun, çok daha kötü şeyler olabilirmiş. Allah korumuş.
  • hayvan sevgim var diyorsunuz ve o kadar sürat yapıyorsunuz? Kusura bakmayında 80 km hız limiti olan bir yerde bu kadar sürat yapıyorsanız bırakın hayvanı, insanları bile düşünmüyorsunuz ya da hiçbirşeyin farkında değilsiniz cahil cesaretiyle hareket ediyorsunuz. Siz 130 km'nin ne kadar ciddi bir sürat olduğunun farkında mısınız? Diğer bazı arkadaşlarda sürati savunmuş.

Öyle bir yola köpeğin çıkması pek beklenmez doğru, yaya'nın girmesi yanlıştır, bu da doğru ama lastiğinizin patlamasıyla ya da benzer durumda aracınız kontrolden çıktığında başka bir araca çarpmayacağınızın garantisi nedir? ya o araçta ki insanların durumu? Kaldı ki yaya çıksa bile suçlu ezelim geçelim diyecek halimiz yok herhalde.

Neyse geçmiş olsun, umarım gaza basarken biraz daha empatiyle davranabilirsiniz hayatınızın geri kalanında.
  • yan sanayi taktır gitsin ne olcak.
  • Ooof ooof :((((

Allah başka kaza göstermesin..

• köpeğe çarparak iyi yapmışsın, direksiyonu kırsaydın aracın tamamı gidebilirdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.