Şimdi Ara

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİNİN KAMPÜSÜ ÇOK BÜYÜKTÜR VE TÜM FAKÜLTELERİ İÇİNDE BARINDIRIR.KAMPÜSÜN İÇERİSİNDE YEMEK YEMEK İÇİN 10-12 TANE FAST-FOOFÇU BULUNUR.ÇEVRESİNDE BOSNA HERSEK MAHALLESİ VARDIR VE ÖĞRENCİLERİN %80İ BURADA OTURUR.KONYA FAZLA PAHALI SAYILMAZ.SÜPERLİGTE OYNAYAN BİR TAKIMI VARDIR VE BU TAKIMIN 2 MAÇINA GİTSENİZ ORTAMA SEYİRCİYE AŞIK OLUVERİRSİNİZ.KONYADA GEZİLEBİLECEK ÇOK ORTAM VARDIR.ÖYLE ANLATTIKLARI GİBİ HEP CAMİ DEĞİL BARLAR GAZİNOLAR DA VARDIR YANİ :D İNSANLAR YOLUN ORTASINDA KIZ ARKADAŞINIZLA ÖPÜŞSENZ TABİKİDE CIKCIKLAR O KADAR DA RAAD OLMAYIN.SELÇUK ÜNİVERSİTESİNİ OKUMAK NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİNİ OKUMAKTAN DAHA ZOR-MUŞ.BENİM BİLDİĞİM BU KADAR ARKADAŞLAR.

• Kardes beklentiyi yukseltme ben konyaya gittim etli ekmekten baska bir sey yok acliktan olcektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xAttacK X kullanıcısına yanıt
    YOH AMUHA :D
    OHA 6 BÜYÜK AVM VAR
    POPEYES TAN TUT DA SBARROYA KADAR ALAYI VAR
  • Anlasilan konya disina cikmamissin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: REYİZE

OHA 6 BÜYÜK AVM VAR

Ben beysehiri gezdim ve gercekten eğlenilcek hicbir yer yok.mavi mağazasina girdim bisiler alayim diye cakma adidas satiyolardi

• hasinbarbi10 H kullanıcısına yanıt
    NE KONYALIYIM NE DE SADEC KONYADA OTURDUM
    5 YIL TEKİRDAĞDA 3 YIL SAKARYADA 4 YIL BURSADA 6 YIL ANTALYADA 1 YILDIR DA KONYADA OTURUYORUM.
    ASLEN ANTALYALIYIM.
    AMA KONYA ABARTTIKLARI KADAR KÖTÜ DEĞİL ONU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.
  • ya konyalıyım konya insanlarını sevmiyorum ama Şunu idda ediyorum Türkiye nin en düzenli şehri KONYA dır bir izmire gitmiştim abi one her yer gece kondu iğrenç bir deniz kokusu bir çok şehri gezdim ne derseniz diyin konya kadar düzenli şehir türkiyede yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 27 Haziran 2015; 14:09:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAttacK

quote:

Orijinalden alıntı: REYİZE

OHA 6 BÜYÜK AVM VAR

Ben beysehiri gezdim ve gercekten eğlenilcek hicbir yer yok.mavi mağazasina girdim bisiler alayim diye cakma adidas satiyolardi

lan beyşehir ilçe si sen merkeze gel

ah yavrum çakma sanmış kardeş adidasın üretim fabrikası beyşehirde defolu malları oldukça ucuza alabilirsin ve onlar gerçek adidas
    bide beyşehir ilçe lan gelişmemiş bir yer merkez daha baya baya farklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 27 Haziran 2015; 14:13:35 >

• Konyada oturuyorum bi cacık olmaz bu konyadan

• Yoo adama sordum 40tl orjinal mi olur dedi bana

• istanbuldan konyaya gelebilirim. Gelebilirim yani olmayadabilir
  • quote:

Yoo adama sordum 40tl orjinal mi olur dedi bana

fabrika gibi bir yere mi gittin ? yoksa sokakta pazarda satan adammı?
  • Konya belli bir yasam standarti yakalamis kisiler icin kesinlikle cehennem gibi bi yerdir .Ama örneğin Kirsehir'de ,Isparta'da ,Kütahya'da yaşıyorsunuz gidin okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

quote:

Carsida mavi magazasi fabrika degil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

quote:

Carsida mavi magazasi fabrika degil

e zaten o adamdan ne bekliyordun

• Üniversite hayatı gibi bi beklentiniz yoksa ve büyük şehirlerde yaşamıyosanız + muhafazakarsanız Konya harika. Ama geri kalanının memnun kalacağını sanmıyorum valla bok gibi şehir.

• KONYA İNSANIYLA SORUNUM VAR BENİM KONYAYLA DEĞİL.ZATEN EĞER DURUMUNUZ İYİYSE -BİZİM ALLAHA ŞÜKÜR İYİ - KONYALILARIN PEK OLMADIĞI DAHA İNSANCIL YERLERDE YAŞIYORSUNUZ VE ŞEHİRDEN NEFRET ETMENİZE GEREK KALMIYOR.
  • Hayatımı zehir eden okuldur.Bu sene bıraktım 2.dönem sınava hazırlandım bu sene Ankara'da okuyacağım inşallah

• Yav aga ben şunu anlamıyorum.konyada hemşehrimin dediği gibi her şey var ailemizin yarısı Konyalı yarısı Manisalı batıda görmediğim yer yok ne bu Konya düşmanlığı anlamıyorum.konyadan güzel Bursa İstanbul Muğla gibi şehirler var sadece. siz new yorkta mı yaşıyorsunuz da laf atıyorsunuz?coğrafya yalan söylemez en büyük biziz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan[TR] A kullanıcısına yanıt
    lan hiçbir şey olmasa KONYASPOR var allasen lan onurlu yürüyüyşü harika stadı stadda canını verecek futbolcularıyla kaç tane süperlig takımı var böyle ? ben kız olmama rağmen bi antep maçını kaçırdım.gerçekten süper atmosfer bi giren bir daha çıkamıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.