Merhabalar. Geçtiğimiz gün de aracımla ilgili konu açmıştım, turbo yağ bastığı için araç duman atıyordu. Turbo değişim maliyeti çok olunca ben de onadım işine gireyim dedim. Konya’da turbo onarımı yapan güvenilir yerler neresidir acaba? Google’dan baktım birçok yer var ama kullanıcı tavsiyesi olursa ayrı sevinirim. Araç golf 5 tsi bmy motor. ayrıca turbo yağ basınca katalizör tıkanmış dediler, değişim bunun da maliyetli. Temizlik yapan yerler var diyorlar ama bu parçanın temizliği ilerisi için sorun yaratır mı? Önerir misiniz? Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konya’da turbo onarımı yapan yerler. Katalizör temizliği

-
-
Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar katalizör temizliği konusunda düşünceniz nedir? Parçanın temizliği mantıklı mıdır sonrasında sorun yaratır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konyadaysanız bence madem turbo ve katalizör olayı var işin içerisinde, bu konuyu hiç şakaya getirmeyin ve aracı ankaraya getirebiliyorsanız getirin. Ankarada katalizör ve turbo konusundada yardımcı olabilecek bütün sorunlarınızı çözebilecek birisini biliyorum. Çekiciyle getirebiliyorsanız getirin. Çok fazla müşterileri oluyor ve randevu almanız gerekiyor onu söyleyim. İnstagram sayfasını bırakıyorum kendilerine ulaşın
https://instagram.com/volkan_egzozz?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turboyu iyi yapan yerler var Konya dada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam turbo kliniği buldum internet üzerinden. Getirdim aracı, başka bir özel serviste turboyu söktürdük. Turbo dağılmış gösterdiler bana da. Boşluk oluşmuş, yenilediler. Hatta daha önce hiç turbo oynanmamış iyi dayanmış dediler, TSİ’ler daha erken sorun çıkarıyormuş bu konuda. Yeni yağla turboyu çalıştıralım dediler aradan bakımı da çıkarttık. Şu anda bir sıkıntı kalmadı gibi şükür. Birkaç gün sonra uzun yola çıkacağım sorun yaşar mıyım acaba diye endişeliyim yine de. Katalizör konusunda biriken kısım yolda açılır aşırı tıkanma olmamış dedi usta. Teste de çıktığımızda da söyledi ilerlememiş çok dedi. Anlattıklarına göre turbo mili iyice dağılıp sıkıntı çıkarabiliyormuş, erken fark etmişsin dediler bana. İyi ki aracı zorlamamışım. Turbo kliniği tavsiye ederim Konya'daki arkadaşlara. Bir sorun çıkarsa destek de sağlıyorlar
Çok teşekkür ederim bu arada. :) Hesaba baktım temizlik yapıldıkça benim içim ferahladı, ustam sorun olmaz yolda zaten açarsın kurumları, çok birikmemiş egzoza dedi, katalizör olayına girmedik, inşallah da öyledir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 8 Ekim 2023; 13:33:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X