Şimdi Ara

Konut sigortası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler hukuksal olarak çözemediğim bir konu var. Evim en üst kat ve tepemde su ısıtma amaçlı güneş enerjileri var.bina yöneticisine evimde sızıntılar var eşyalarım zarar görüyor ev rutubet alıyor dedim ama oralı olmadı.izalasyoncu geldi çok aşırı enerji var izalasyon yapsakta geri atar dedi.1-2 avukat mahkeme güneş enerjisi kaldırımı ile ilgili karar vermez kendi aranızda çözün diyor.delil tespiti yaptıracağım. Güneş enerjisi kaldırmaya kimse yanaşmıyor . Delil tespitinden sonra ben bu zararları yaptırıp daha sonra rücu yoluna gideceğim.bu noktada aynı şekilde konut sigortası yapmayı düşünüyorum daha sonraki oluşabilecek zararlar için ama izalasyon eksikliği ile ilgili firmalar ödeme yapmıyor yada 1 defalığa mahsus 1000₺ gibi komik rakamlar veriyor.amacım sigortanın bina yönetimden rücu etmesi ve bu vurdumduymazlık karşısında komşuluk haklarını öğrenmeleri. Sigorta firmaları bunu ek teminat altına alıp bana yüksek bedel ödeme yapabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leiva35 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Amiyane tabirle ortada bir enkaz var ve sigorta şirketinden buna müdahil olmasını bekliyorsunuz. Sıkıntı yaşarsınız.Sonuç alamazsınız.
    En makul olanı hukuki yoldan ilerlemeniz. Destek almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bpna yönetim kurulunu olağanüstü toplayıp aday olun, yönetici olarak çözüm üretin. Garip veya komik gelebilir ancak yönetici ya da çoğunluk kararı olmadan bir şey yapamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzolasyon hasarlarında çoğu sigorta şirketinin poliçesinde bir maddede poliçesi olmayan bir konuta poliçe yapılır ise 3 ay vs bekleme süresi uygulanır.

Bu durumda exper raporu sonucunda poliçe döneminden önce yaşanan bir problem olduğu tespit edileceği için ödeme alamazsınız.

Sigorta ile ilgili tüm sorularınız ve teklif almak için özelden mesaj atabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik sigortası
    5 ay önce açıldı
    Konut sigortası
    5 ay önce açıldı
    Konut Sigortaları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.