Herkese iyi günler hukuksal olarak çözemediğim bir konu var. Evim en üst kat ve tepemde su ısıtma amaçlı güneş enerjileri var.bina yöneticisine evimde sızıntılar var eşyalarım zarar görüyor ev rutubet alıyor dedim ama oralı olmadı.izalasyoncu geldi çok aşırı enerji var izalasyon yapsakta geri atar dedi.1-2 avukat mahkeme güneş enerjisi kaldırımı ile ilgili karar vermez kendi aranızda çözün diyor.delil tespiti yaptıracağım. Güneş enerjisi kaldırmaya kimse yanaşmıyor . Delil tespitinden sonra ben bu zararları yaptırıp daha sonra rücu yoluna gideceğim.bu noktada aynı şekilde konut sigortası yapmayı düşünüyorum daha sonraki oluşabilecek zararlar için ama izalasyon eksikliği ile ilgili firmalar ödeme yapmıyor yada 1 defalığa mahsus 1000₺ gibi komik rakamlar veriyor.amacım sigortanın bina yönetimden rücu etmesi ve bu vurdumduymazlık karşısında komşuluk haklarını öğrenmeleri. Sigorta firmaları bunu ek teminat altına alıp bana yüksek bedel ödeme yapabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim