Bildirim
Konusurken ses değiştiren program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunba53
takipteyim
kimsenin bu konuda bilgisi yok herhalde
İos da boyle bir uygulama yok bildigim kadariyla
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin telefonlarında var :D
sesi telsiz sesine çeviren bir program olsa keşke -
Saw'daki(testere) sesi yapan program var sesi once kaydediyorsun saw sesi oluyor ama konusurken simultane ses degisim yapan bir prog yok malesef. Zamaninda bende epey aradiydim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Latour
Saw'daki(testere) sesi yapan program var sesi once kaydediyorsun saw sesi oluyor ama konusurken simultane ses degisim yapan bir prog yok malesef. Zamaninda bende epey aradiydim.
Programın adı nedir?
Bence de, bir uygulamadan bahseden bunun linkini vermeli. -
Funny Call.
Edit: Sanırım App Store dan kaldırılmış. Yıllar önce sevdiğim uygulamalardan biriydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 19 Mayıs 2012; 20:41:00 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: O.Beverly
Funny Call.
Edit: Sanırım App Store dan kaldırılmış. Yıllar önce sevdiğim uygulamalardan biriydi
Konusurken mı sesi değiştiriyor mu peki Google da bulamadım ayrıntıları
quote:
Orijinalden alıntı: adanaoyun
quote:
Funny Call.
Evet konuşurken değiştiriyor, eş zamanlı, fakat dediğim gibi kalkmış artık App Store dan.
http://www.youtube.com/watch?v=VrGxUUvILBM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 19 Mayıs 2012; 22:29:53 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adanaoyun
quote:
Funny Call.
Evet konuşurken değiştiriyor, eş zamanlı, fakat dediğim gibi kalkmış artık App Store dan.
http://www.youtube.com/watch?v=VrGxUUvILBM
Araştırdım kardes kalkmış evet ama suanda googleplay de var yani androidde
Boyle guzel bir uygulama nasıl İphone da olmaz şaşırdım dogrusu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
Orijinalden alıntı: Latour
Programın adı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Bence de, bir uygulamadan bahseden bunun linkini vermeli.
App storeye " Saw 3d jigsaw.." diye yazıp arayın , "saw" yazsanızda en tepede free olarak çıkıyor zaten testere efekti güzel dalga ;) -
Takipteyim varmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: WhatTheF5
Takipteyim varmi acaba
Bulamadık kardes hala araştırıyorum
Funny call videosunda görüldüğü kadarıyla uygulamanin calismasi icin operatöre ihtiyaç yok. iPadde bile çalışabilecek bir uygulama yani. Herhalde, aninda efekt uyguladigi sesinizi internet üzerinden kendi server'larina aktarip server uzerinden aramayi gerceklestiriyor anladigim. Ama 1 saatlik görüşme için 10 dolar odemek zorundasiniz ki, tcellden bile pahali bu fiyatlar. -
Uygulama Mağazasında olacağını zannetmiyorum, Apple'ın görüşme kaydına izin vermemesi buna da izin vermiyor ancak Cydia'da çeşitli uygulamalar mevcut.
- SpoofApp, ilk 5 dakika ücretsiz denemenize izin veriyor, ses kayıt seçeneği de mevcut.
- iVoiceChanger, görüşme esnasında 1 ve 3 tuşlarına basarak sesinizin perdesini (pitchin Türkçe karşılığının perde olduğunu umarak yazdım) değiştirmenizi sağlıyor.
- CrazyCall, sesinizi değiştiren bir diğer program :) arayan kimliğini de değiştirebildiği için bazı ülkelerde, örneğin Amerika, bu özellik çalışmıyormuş.www.crazycall.net sitesinden kontrol edilebiliyormuş.
iOS 5 uyumlu olup olmadıklarını bilmiyorum.Denemedim ama hepsi arama kartı ya da kredi gerektiriyor olabilir.
Benzer içerikler
- iphone yanlış şifre süreleri
- dopamine jailbreak
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- iphone otomatik kilit ayarlanmıyor
- carplay ekran yansıtma
- jailbreak nedir
- android 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X