Şimdi Ara

YARDIM!!!İphone 4 (arama ekranı) numara tuşlama sesi kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arama yapmak için numaraları tuşlarken çıkan sesi kapatmanın herhangi bir yolu var mı?
    ses bolumundeki tum ayarları denedim klavye sesini falan sormuyorum sadece numaraları tuşlarken çıkan sesten bahsediyorum lütfen bilenler yardım etsin bilmeyenler yan taraftan sesi kıs ya da klavye sesini kapat gibi gereksiz yorumlar yazmasın...Bilip de yazmak için zaman ayıran olursa teşekkürler...

• Ben bilmiyorum ancak bir soru sormak istiyorum, bu sesi kapatmak için bu kadar acil olan durum nedir? yardım!!!! diye bir topic görünce birinin telefonuna birşey oldu zannettim
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1t1k1n

Slm arama yapmak için numaraları tuşlarken çıkan sesi kapatmanın herhangi bir yolu var mı?
    ses bolumundeki tum ayarları denedim klavye sesini falan sormuyorum sadece numaraları tuşlarken çıkan sesten bahsediyorum lütfen bilenler yardım etsin bilmeyenler yan taraftan sesi kıs ya da klavye sesini kapat gibi gereksiz yorumlar yazmasın...Bilip de yazmak için zaman ayıran olursa teşekkürler...

onlardan başka yol yok yanlız

KAWASAKI Ninja-300
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

ya mesela telefon sessizde değil,arama yaparken numara giriyoruz tuş sesleri kapatmak için cydia da bir uygulama yok mu çok sinir oluyorum o sese.bahsettiğim klavye tıklamaları değil arama ekranındaki numara tuşlama sesi.

http://forum.donanimhaber.com/m_49750180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49750180

Cydia'dan iFile indiriyoruz
    System/Library/Audio/UISounds
    UISounds klasöründe sistem sesleri bulunur ve bu klasördeki bütün sesler degistirilebilir.

Örnek: (dtmf-0.caf) bu ses dosyası arama yaptığımız ekrandaki sıfır sesidir.
    Bu sesi iptal etmek icin: dtmf-0.caf dosyasını: dtmf-0.cafa diye değiştirip çıkıyoruz ve arama ekranında sıfır tuşuna bastığınızda ses çıkmadığını görürsünüz.

Önemli Not: lütfen degisiklik yapmadan UISounds klasörünün yedeğini alınız!

@AhmedKaymakcı
    arkadaştan alıntıdır.benim işime çok yaradı kendisine tekrar teşekkür ederim o berbat sesten kurtuldum.ifile olması da şart değil.bilgisayarınıza telefonu bağlayıp ifunbox ile system /library/ audiı/uisounds tan ben dtmf olanları komple sildim.ama yine de ne olur ne olmaz diye uisound klasörünün yedeğini alın.

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.