Sınıftan bir kızla hafif muhabbetim vardı, laf arasında numarasını aldım, ilk gün gayet güzel konuştuk, sonrasında da muhabbet ilerlesin diye yazmaya başladım, fakat kız soğuk davranmaya, ve yazdıklarımı okuyup umursamamaya vb. başladı, bu neyse de bugün baktığımda Instagram'dan öne çıkanlarını bana gizlediğini gördüm. Tabii herkes herkesi kabul etmek zorunda değil de, kıza hiç söylenmeyecek bir şey de söylemedim, hatta ders hariç fazla muhabbet de açmadım, böyle muamele yapması gerçekten zoruma gitti, zaten daha da yazmadım bundan sonra görünce selam da vermem. |
Konuştuğum kız soğuk yapıyor

-
-
Sana kız mı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikayelerini niye gizledi anlamadım. Aranızda öyle samimiyet de hiç olmamış.
Ben de anlamadım hocam, sinirimi bozan saçma sapan bir hareketti, artık kendisini ne kadar değerli görüyorsa ders konusunda konuşmam bile batmış demek.
-
Aynısını şu kız yaptı bana hikaye gizleme şeysini
https://forum.donanimhaber.com/ben-5-para-etmez-itoglu-itin-tekiyim-ss-li--154633006
fark edince çıkardım direk takipten takipçiden
Sağ ol hocam, senin için de aynı şekilde, böyle kızları takmamak gerek.
-
Hocam bu kızla aranda yine bir samimiyet oluşmuş, ama yine de böyle samimi konuşup da gizlemesi de saçma olmuş tabii. Benimkini hiç çözemedim ama, hiç değilse ders konusunda ya da vakit geçsin diye konuşmak isterim diye de mi düşünmemiş, çok enteresan bir kafa gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X