Şimdi Ara

konuşma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı insanlar cok rahat konusuyorlar, ben mesela bazen aklıma bişey gelmiyo donup kalıyorum öyle bide bazi insanlar böyle konusurken bi yerden bi yere baglıyo böyle hemen lafı sıkıcı olmuyolar, bi cümleyi tekrar kullanmıyorlar daha pratikler yani neyle ilgili bunlar ? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstate1 -- 11 Haziran 2012; 19:55:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redstate1

Bazı insanlar cok rahat konusuyorlar, ben mesela bazen aklıma bişey gelmiyo donup kalıyorum öyle bide bazi insanlar böyle konusurken bi yerden bi yere baglıyo böyle hemen lafı sıkıcı olmuyolar, bi cümleyi tekrar kullanmıyorlar daha pratikler yani neyle ilgili bunlar ? :S

Öncelikle karakter.. sonra çevre.. sonra gelişim..

onlar gibi olmana gerek yok, kendin yeri geldiğinde konuşup düşünceni net aktarabilirsin.. bu da kitap okuyarak, mümkünse sesli oku.. ayna karşısında şarkı söyler, hitap eder, vaaz verir gibi yaparak.. arkadaş ortamında, kısada olsa başından geçen bir şeyi anlatarak üstesinden gelebilirsin..

birde kaygıların, utanmaların varsa bunları dengelemeye çalış.. rahat ol, kimse yanlış bir cümlene hatana takılacak değil.. aklında çok karmaşık şeyler düşünme, odaklanmaya çalış... kendi + larını görürsen daha mutlu olabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: redstate1

Bazı insanlar cok rahat konusuyorlar, ben mesela bazen aklıma bişey gelmiyo donup kalıyorum öyle bide bazi insanlar böyle konusurken bi yerden bi yere baglıyo böyle hemen lafı sıkıcı olmuyolar, bi cümleyi tekrar kullanmıyorlar daha pratikler yani neyle ilgili bunlar ? :S

Öncelikle karakter.. sonra çevre.. sonra gelişim..

onlar gibi olmana gerek yok, kendin yeri geldiğinde konuşup düşünceni net aktarabilirsin.. bu da kitap okuyarak, mümkünse sesli oku.. ayna karşısında şarkı söyler, hitap eder, vaaz verir gibi yaparak.. arkadaş ortamında, kısada olsa başından geçen bir şeyi anlatarak üstesinden gelebilirsin..

birde kaygıların, utanmaların varsa bunları dengelemeye çalış.. rahat ol, kimse yanlış bir cümlene hatana takılacak değil.. aklında çok karmaşık şeyler düşünme, odaklanmaya çalış... kendi + larını görürsen daha mutlu olabilirsin..

sağol hocam bende onu diyordum zaten başkası gibi olmaya çalışmak değilde benim istediğim kendimi nasıl daha rahat ifade edebilirim. heralde bu dediğim olay kendini ifade etmeğe giriyo bilmiyorum tam ama ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.