konuşlandırmak demek,mesela ana gezegeninden bir miktar gemiyi sömürgelerinden birine yollamak demek yada tam tersi sömürgendeki filonu başka sömürgene yada ana gezegenine yollamak demek,nakliyenin tersine konuşlandırılan filo geri dönmez yollanan gezegende kalır,tabi tekrar başka gezegene yollayasıya kadar,adı üstünde konuşlandırma işte
ilk zamanlar acemiyken konuslandırma yaptıgım gemilerin somurgemin yorungesinde kaldıgını saldıran adamları gafil avladıgını dusunuyodum Heey gidi acemilik ya
quote:
Orjinalden alıntı: Tetikci
ilk zamanlar acemiyken konuslandırma yaptıgım gemilerin somurgemin yorungesinde kaldıgını saldıran adamları gafil avladıgını dusunuyodum Heey gidi acemilik ya
nakliye olarak yollarsan bi cay icip geri donerler ama konuslandırmak olarak yollarsan yatıya kalırlar
quote:
quote:
arkadaş bir tane daha gezegen varmı varsa koloni gemisinin keşvetdigi bir gezegen oraya konuslandırmak yapçaksın filon diğer gezegenine gitçek
çok saolun vallla ne demek olduğunu öğrendim şimdi başka gezegenden kendime konuşlandırma yapiim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme