Şimdi Ara

konuşlandırmak ne demek ???acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• konuşlandırmak demek,mesela ana gezegeninden bir miktar gemiyi sömürgelerinden birine yollamak demek yada tam tersi sömürgendeki filonu başka sömürgene yada ana gezegenine yollamak demek,nakliyenin tersine konuşlandırılan filo geri dönmez yollanan gezegende kalır,tabi tekrar başka gezegene yollayasıya kadar,adı üstünde konuşlandırma işte
  • ilk zamanlar acemiyken konuslandırma yaptıgım gemilerin somurgemin yorungesinde kaldıgını saldıran adamları gafil avladıgını dusunuyodum Heey gidi acemilik ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tetikci

ilk zamanlar acemiyken konuslandırma yaptıgım gemilerin somurgemin yorungesinde kaldıgını saldıran adamları gafil avladıgını dusunuyodum Heey gidi acemilik ya

• nakliye olarak yollarsan bi cay icip geri donerler ama konuslandırmak olarak yollarsan yatıya kalırlar
  • quote:

ilk zamanlar acemiyken konuslandırma yaptıgım gemilerin somurgemin yorungesinde kaldıgını saldıran adamları gafil avladıgını dusunuyodum Heey gidi acemilik ya
  • quote:

msn anlata anlatra bir kaldiydim

heey gidi o gunler hey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• arkadaş bir tane daha gezegen varmı varsa koloni gemisinin keşvetdigi bir gezegen oraya konuslandırmak yapçaksın filon diğer gezegenine gitçek
  • çok saolun vallla ne demek olduğunu öğrendim şimdi başka gezegenden kendime konuşlandırma yapiim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.