Your payment has been submitted for processing. Please wait for the result. If you do not receive a result in a few moments, please continue.
-----------------
This transaction has been declined. You may wish to try another card, or contact the merchant with the following information: WorldAlert check
ilkinde ödemeniz işleme alındı diyor..
Diğerinde işlem reddedildi. Başka kart deneyin veya WorldAlert check ile irtibata geçin diyor..
ödeme işlemi yapman için gönderilmistir. lütfen sonucu bekle.siz birkaç sonuclanma için almazsiniz, lütfen devam
kesin yanlış
yani?
Uw betaling is voorgelegd voor verwerking. Gelieve te wachten op het resultaat. Als u geen resultaat in een paar ogenblikken ontvangt, gelieve verder te gaan.
-------------------------------------
Deze transactie is gedaald. U kunt wensen om een andere kaart te proberen, of de handelaar met de volgende informatie te contacteren: De controle van WorldAlert (bu flemenkçe)
sen biryere bi arama falan mi yaptin o yapiliyor diyor .luften bekleyin sonucu diyor . eger bi sonuc alamadiysaniz bi kac zaman sonra devam edin diyor..
------------------
ikinciside bu yaptigin sey gecersiz oldu diyor baska bir kart kullanin diyor yada aldigin yerden bilgi al dyor yani bu yerdenWorldAlert
tekrar tekrar deniyorum ödemeyi
Kullandığım ödeme şekli bu : 1 gün sürer onaylanması diyor sanırım?
WorldPay If you would prefer not to use MetaCharge or PayPal to process your credit card transaction, you may use our alternative payment facility provided by WorldPay.
Please note that all Worldpay orders must be manually reviewed before processing in order to reduce the incidence of fraud. This can take several hours depending on the time of day ordered. If you want this quicker, please use the Metcharge option instead.
Please do not use free-email accounts such as Hotmail and Yahoo when making your payment. Payments made using these email domains will not be accepted and will result in your order being rejected.
başka bir ödeme yöntemi denedim ,onda da çıkan bu :
Payment Failed Our fraud control system has detected repeated failed payment attempts. If you are having difficulty making a genuine purchase please contact the supplier directly, who will be happy to assist you. You may also wish to contact your card issuer to verify your account status.
"Your payment has been submitted for processing. Please wait for the result. If you do not receive a result in a few moments, please continue. "
Ödemeniz işleme alındı. Lütfen sonuç için bekleyin. Eğer kısa süre içinde sonuç alamazsanız, lütfen devam edin.
"This transaction has been declined. You may wish to try another card, or contact the merchant with the following information: WorldAlert check "
Bu işlem reddedilmiştir.Başka bir kart debeyebilir, ya da satıcı ile şu bilgiler ile iletişim kurabilirsiniz: WorldAlert Kontrolü
"WorldPay If you would prefer not to use MetaCharge or PayPal to process your credit card transaction, you may use our alternative payment facility provided by WorldPay.
Please note that all Worldpay orders must be manually reviewed before processing in order to reduce the incidence of fraud. This can take several hours depending on the time of day ordered. If you want this quicker, please use the Metcharge option instead.
Please do not use free-email accounts such as Hotmail and Yahoo when making your payment. Payments made using these email domains will not be accepted and will result in your order being rejected."
Eğer ödemeyi yapmak için MetaCharge ya da PayPal kullanmayı tercih etmiyorsanız, WorldPay tarafından sağlanan alternatif ödeme yöntemimizi kullanabilirsiniz.
Lütfen, kötüye kullanımı azaltmak için tüm WorldPay siparişlerinin işlemden önce manuel olarak gözden geçirilmesi gerektiğini unutmayın. Siparişin verildiği gündeki saate göre bu işlem birkaç saat alabilir. Eğer daha çabuk olmasını istiyorsanız, lütfen Mecharge kullanın
Lütfen ödemeyi yaparken Hotmail ve Yahoo gibi ücretsiz mail hesaplarınızı kullanmayın. Bu hesaplar ile verilen siparişler kabul edilmeyecek ve siparişini reddedilecektir.
"Payment Failed Our fraud control system has detected repeated failed payment attempts. If you are having difficulty making a genuine purchase please contact the supplier directly, who will be happy to assist you. You may also wish to contact your card issuer to verify your account status.
Ödeme başarısız, kötü niyetli girişimleri kontrol eden sistemimiz tekrarlanmış başarısız ödeme girişimleri tespit etti. Eğer gerçek bir alım yapmakta güçlük çekiyorsanız lütfen sağlayıcı ile direk görüşün, size yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Ayrıca kredi kartı sağlayıcınız ile de hesap durumunuzu kontrol etmek için iletişime geçebilirsiniz.
Ödeme yapmak istediğim hizmetin müşteri hizmetlerine ticket attım. gelen cevap bu :
Hello,
You will have to use one of the alternate payment options as previously outlined.
tam olarak ne demiş?
Hello,
You will have to use one of the alternate payment options as previously outlined.
Merhaba,
Daha önce belirtilen alternatif ödeme yöntemlerinden birini kullanmak durumundasınız.
Çok teşekkür ederim " Emre " ilgilendiğin için.
Rica ederim, kolay gelsin...
Arkadaşlar ,ödemeyi wire transfer olarak hallettim.
cevap geldi :
Thank you for your recent order.
The order placed was for a total of $85 and only $50 was sent.The license expiry date has therefore been amended accordingly. Please ensure that this does not happen in future.
I trust that this is in order, but please let me know if you have any further queries.
Kind regards
anlayamadım?
Yeni siparişiniz için teşekkür ederiz. 85$ normalde ama 50$ gönderildi.Bu bakımdan bitim tarihine kadar düzeltin.Lütfen bu şartı sağlayın.Ben güvenirim bu sizin siparişinizdedir fakat lütfen müsade edin bana bileyim gelecekteki kuşkuyu. Saygılar..
Çevirebildiğimiz kadar
quote:
Orjinalden alıntı: trbugrapc
Yeni siparişiniz için teşekkür ederiz. 85$ normalde ama 50$ gönderildi.Bu bakımdan bitim tarihine kadar düzeltin.Lütfen bu şartı sağlayın.Ben güvenirim bu sizin siparişinizdedir fakat lütfen müsade edin bana bileyim gelecekteki kuşkuyu. Saygılar..
Çevirebildiğimiz kadar
Allah Allah,
Garanti bankası internet şubesinden 85$ para gönderdim Londra 'ya.
21 YTL masraf ödedim.
Daha 35$ masraf mı kesmişler
quote:
Orjinalden alıntı: aktifnet
quote:
Çevirebildiğimiz kadar
Allah Allah,
21 YTL masraf ödedim.
çok normal...ne bekliyorsun ki türkiyede aynı bankanın başka şubesine havale ücreti 23 ytl en az...az bile almışlar
quote:
Orjinalden alıntı: aktifnet
quote:
Çevirebildiğimiz kadar
Allah Allah,
21 YTL masraf ödedim.
Valla ordan burdan kesmişlerdir.35$ daha istiyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme