Şimdi Ara

konumun silinmesini rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 10 Aralık 2020; 13:15:30 >

• sanırım mümkün değildir.
    şebeke zaten 3g çekerse 3g de tutar ( 3g açıksa ) 3g çekiyorsa gidipte edgeye geçmez.
    ama yok 3g çekmiyorsa edgeye gider,orada teknik kısım önemli,yazılımla halledilmez.3g varsa var, yoksa yok. program hat vericilerini yaklaştırmayacak herhalde :D
    nokialardaki bu ayarı biraz açar mısın ?
  • sbsettings'de Edge ve 3G'yi ayrı ayrı açabiliyoruz. Sanırım sadece 3G aktif olarak kullanılabilir.
  • bu tarz bi seçimden sonra baz istasyonu sebebiyle 3G den edgeye geçme zorunluluğu duyduğu anlarda edge kapalı olacağından internet bağlantısı alamazsınız diye düşünüyorum...
  • Sanirim hic bir arkadas nokia kullanmamis :)

Simdi biraz ayrintili yazayim,
    Diyelim bulundugunuz yerde 3g zor cekiyor, tek bar. Bu bolgede 3g yi acinca kisa bir sure sonra iyi sinyal alindigi icin edge ye geciyor.

Ancak mesela nokia n97 deki ayar ile sebeke secimini sadece 3g yaparsaniz, telefon edgeye gecmiyor, zor da olsa cok pil harcasa da 3g de kaliyor.

3g nin en dusuk cektigi anda bile edge den daha hizli internete giriyor.

Yukarda bir arkadas ayarlarda var demis. Ayarlarda sadece 3g ve data var. Data yi kapatinca zaten internete girmiyor.

Simdi anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 14 Eylül 2011; 13:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

Yukarda bir arkadas ayarlarda var demis. Ayarlarda sadece 3g ve data var. Data yi kapatinca zaten internete girmiyor.

Simdi anlatabildim mi?

Jailbreak yaptıktan sonra yüklediğin sbsettingsten bahsetmiş o arkadaş. Telefonun jailbreakli değilse o ayarı yapamazsın.
  • jailbreak yapıp sbsettings ya da bossprefs kurarsan bu dediğini yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam tersini soyleseydin yardimci olabilirdim ama surekli 3G'de tutma diye birsey maalesey bilmiyorum ama surekli 2G'de tutabilirsiniz bunu isteyen olursa yardimci olurum bu mesajda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

jailbreak yapıp sbsettings ya da bossprefs kurarsan bu dediğini yapabilirsin

Telefon zaten jb li. Yapip bana da anlatirsan sevinirim?

Data yi kapatip 3g yi acik birakinca telefon internete girmiyorki.
    Sbsettings var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

quote:

Simdi anlatabildim mi?

Jailbreak yaptıktan sonra yüklediğin sbsettingsten bahsetmiş o arkadaş. Telefonun jailbreakli değilse o ayarı yapamazsın.

Ayar derken sbdettings i kastettim zaten. Telefonum jb li ve sbsettings var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap bekliyorum
  • mesajım bulunsun.
  • Böyle bişey mümkün değil kardeş...
  • sbsettings den edge kapatın 3g açık tutun o şekilde olması lazım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

quote:

Simdi anlatabildim mi?

Ayar derken sbdettings i kastettim zaten. Telefonum jb li ve sbsettings var.

valla olmuyormuş. ben de denedim şimdi, kusura bakma

• Baz istasyonun elle seçilmesi gibi bir arayüz yazılmazsa istediğiniz olay gerceklestirilemez.
    Telekomünikasyon olayına ters.
  • Hocam 1 sene X6 kullandim ve sadece 3g secenegi diye birsey gormedim ya 3g acik eger cekmesse edge gecer secenegi yada sadece edge secenegini biliyorum. Sonucda boyle birsey olsa telefonunuz cogu yerde cekmezdi cunku 3g her yerde cekmiyor ki.
  • bende 8 ay c7 kullandım,öyle seçenek yoktu.
    zaten burada teknik konuda mümün değil. 3 g varsa vardır yoksa yoktur,mecbur edgeye gececek.yoksa hiç çekmez 3 g yoksa ne çekecek :)
    sürekli 3gde kalmıyordu ama şöyle olur mu bilmem. hattını 3g açıkken 2 gye kapattırırsın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim. Ayni sorun bende de var surekli edge 3g arasi gidip geliyor sebeke. Vinn modemin yaziliminda boyle bi secenek var keske iphone icinde boyle bir yazilim olsa.
  • Bazi arkadaslar nokia da yok demis. Ama olduguna eminim :)
    Bazilari da telekomunikasyon olayina ters demis. Bilgi kirliligi yapmayin lutfen.

Hem nokia n70 de hem n97 de hem n95 de hem de turkcell vinn modem de boyle bir ayar olduguna adim gibi eminim. Uzun sure kullandim bu sekilde. Demekki telekomunikasyona ters falan degil. İsteyene caps vereyim.
    Sebeke ayarlari kismindan yapiliyor ayar. N97 de baglanti ayarlari kismindaydi.
    Ama iphone da yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.