< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 21 Mart 2020; 14:48:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 21 Mart 2020; 14:48:47 > |
Geçen yıl türev ve integral çalışmaya mayısın başında başladım sınavda türevle integrali fulledim mart-nisanda başlayan biri ustalaşamaz demen komik :D Kapasite meselesi biraz
|
Evet Hocam Benim geçen sene 2 k yapan arkadaşım integralle türeve beşikteyken çalışmaya başlamış ama yine de geçen sene o aşırı zor integral sorularından 2 soruyu kaçırmış. Sınava giren hiç kimse integrali fulleyememiş. Sınav sorularını geçen gün hocamla çözdük adamla integral sorularını 14 saatte ancak yapabildik. Özellikle kalkan konulardan modern fizik diye bir konu var ufff. Gelmiş geçmiş en zor konudur bu. İddialıyım einstein gelse fulleyemez sorularını. Hele bitki hâla inanamıyorum bitkilerin canlı olduğuna yatmıyor kafama. Bi de organik var Gelmiş geçmiş en zor kimya konusu. Bu sene kazanamazsanız kesinlikle sizin zavallı bir biçimde çalışmamış olmanızdan değil bu konuların kalkmış olmasından dolayı kazanamayacaksınız.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scath -- 21 Mart 2020; 14:7:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 21 Mart 2020; 14:43:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 21 Mart 2020; 14:44:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |