Şimdi Ara

Konuların Kaldırılması KABUL EDİLEMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pekala 12. sınıf arkadaşlar bu eğitimden mahrum kaldıkları için maks. min. prob., integral, çember anal. konularından muaf olmak istiyorlar.
    Yüzeysel baktığımızda bu gayet anlaşılır bir şey.
    Ama ayrıntıya indiğimizde iki şeyi kaçırıyorsunuz.

Birincisi, maks. min problemleri ve integral (özellikle integralde alan) öyle 100-200 soru atıp yanlışlara bakıp ustalaşabileceğiniz bir konu değil, üzerine düşünmeniz, kafa yormanız, sık sık pratik yapmanız gereken konular.
    Baba konulardan bahsediyoruz. Bazı soruları var, matematik hocası iyi değilse sormazsın bile adama çünkü çözemeyeceğini bilirsin.
    Bunlarsız bir sınav gerçekten EKSİK bir sınav olacaktır.

İkincisi, GERÇEKÇİ bakmak gerekirse bu sınavda integralden gelecek neti kaçırmak istemeyecek kadar yüksek net isteyen bir öğrenci zaten işini bilir, eylülden başlar integrale. Bunu kaldıracak altyapısı da vardır. Bu konuları ÖĞRENMEYE Mart - Nisan 'da 'başlayan' bir öğrenci zaten sınava kadar ustalaşamaz ki.

Bu yüzden bence bir ORTA YOL bulunmalı.
    Sınav ertelensin ve 12'lere eğitim verilsin vs. bunlar bakanlığın düşüneceği şeyler.
    Ama iki taraf da memnun edilmeli

Edit: yüksek net isteyen bir öğrenci, eleyici konularda ustalaşmayi hedefler. Gecen sene baharda integrale girip sinavdakileri ben de yaptım, ama bu bir riskti. ÖSYM kolay sordu integrali, netleri öyle topladık. Sans eseri basit geldigi için aldığınız net üzerinden ego tatmini yapacak kadar zavallı olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 21 Mart 2020; 14:48:47 >

• Evet Hocam Benim geçen sene 2 k yapan arkadaşım integralle türeve beşikteyken çalışmaya başlamış ama yine de geçen sene o aşırı zor integral sorularından 2 soruyu kaçırmış. Sınava giren hiç kimse integrali fulleyememiş. Sınav sorularını geçen gün hocamla çözdük adamla integral sorularını 14 saatte ancak yapabildik. Özellikle kalkan konulardan modern fizik diye bir konu var ufff. Gelmiş geçmiş en zor konudur bu. İddialıyım einstein gelse fulleyemez sorularını. Hele bitki hâla inanamıyorum bitkilerin canlı olduğuna yatmıyor kafama. Bi de organik var Gelmiş geçmiş en zor kimya konusu. Bu sene kazanamazsanız kesinlikle sizin zavallı bir biçimde çalışmamış olmanızdan değil bu konuların kalkmış olmasından dolayı kazanamayacaksınız.
  • Geçen yıl türev ve integral çalışmaya mayısın başında başladım sınavda türevle integrali fulledim mart-nisanda başlayan biri ustalaşamaz demen komik :D Kapasite meselesi biraz
  • SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam ben de sınava az zaman kala integralden video vs izlemiştim :D 1 boşum vardı ama olsun bu da iyi bişey değil mi 0 dan başşlamıştım
  • Evet Hocam Benim geçen sene 2 k yapan arkadaşım integralle türeve beşikteyken çalışmaya başlamış ama yine de geçen sene o aşırı zor integral sorularından 2 soruyu kaçırmış. Sınava giren hiç kimse integrali fulleyememiş. Sınav sorularını geçen gün hocamla çözdük adamla integral sorularını 14 saatte ancak yapabildik. Özellikle kalkan konulardan modern fizik diye bir konu var ufff. Gelmiş geçmiş en zor konudur bu. İddialıyım einstein gelse fulleyemez sorularını. Hele bitki hâla inanamıyorum bitkilerin canlı olduğuna yatmıyor kafama. Bi de organik var Gelmiş geçmiş en zor kimya konusu. Bu sene kazanamazsanız kesinlikle sizin zavallı bir biçimde çalışmamış olmanızdan değil bu konuların kalkmış olmasından dolayı kazanamayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir.
    2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
    3. Konuların kaldırılması KABUL EDİLEMEZ

• Türkiye cumhuriyeti devleti integral bilenleri mutlu etmek zorundadır
    -QuicklyMove
  • Bilim adamı olmanın ilk şartı integral çözmektir.

Aziz Sancar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınava 2.5 milyon insan giriyor ve gündem çok başka yerlerde biraz kafanızı kaldırın artık daha hiçbir şey belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scath -- 21 Mart 2020; 14:7:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar derdiniz ne sınav sonrası gelip buralarda konu açmaya başlarsınız artık zordu diye bir şeyi anlamak bu kadar zor olmamalı

• SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt
    Ben mezunum.
    Geçen sene ben de Mayıs'ta girdim integrale ve ben de sınavdaki integral ve türev netlerini topladım dostum.
    Yani aynı şeyi yaşadık.
    Ama bu sene çalışırken çözdüğüm integral sorularını gecen seneki halime sorsan kalemi nereme sokacagimi şaşırırdım.

Yani çok kapasiteli falan değiliz kardeşim. ÖSYM zorlamadı sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 21 Mart 2020; 14:43:55 >
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Yazarsın mezar taşıma kankam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 21 Mart 2020; 14:44:42 >
  • Nisanda başlayıp çok rahat ustalasir Ağa matematik sandığın kadar zor bı ders değil

• Arkadaşlar harbiden yeter ya ne davası bu ülkenin çok farklı bir sorunu var birazcık odaklanıp ders çalışın olacak olan olur hayırlısı ne ise o olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.