Şimdi Ara

Konular bitti sayılır ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYT Fen bitti.AYT Mattan sadece integral kaldı.Geometride ise paralelkenar ve sonrası eksik.
    Böyle bir durumda fen adına her gün 1/2 branş çözmek mantıklımıdır yoksa birer kaynak daha mı çözülmeli?Ayrıca matematikte ne yapmalıyım?Matematiğim iyidir ama geometri sıkıntı cidden biraz zor hallolacak gibi

• Bence hem branş denemesi hem de azar azar mayısa kadar bitecek şekilde soru bankası çözün. geometri için ise sınava kadar soru bankası bırakılmamalı. Tabi deneme ile beraber olacak şekilde.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Hocam peki branş denemelerini nasıl bir planlamaya göre çözmeliyim?
  • Geometriyi halletmezsen emeklerin boşa gider demedi deme.
    Çözümü : Kenan Kara
    Diğer dersler için de ben olsam eğer konular tam bittiyse deneme kasardım duruma göre yanlış çıkan yerlere bi soru bankasına bakardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archthediron A kullanıcısına yanıt

Hocam vaktinize göre olacak şekilde ayarlayın. Ayt fen için her branştan günlük haftalık 3 deneme başlangıç için ideal. Kolay olanlardan başlayın. Tavsiyem fizik için Palme kimya için endemik biyoloji için herhangi biri. Matematik için endemik. Bunlar en kolay seviyeler.

Hocam peki ayt matematik için sırasıyla orta ve zor deneme önerisi yapabilir misin?
  • cakir3 C kullanıcısına yanıt

Kolay endemik, orta 345 paraf, zor apotemi sonuç derece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam fen için bilgi sarmalın denemelerini almıştım dün onları çözüyorum.Ondan sonra da orta seviye denemelere geçmeyi düşünüyorum.
    Hocam bir de matematik için haftada tytden ve aytden 2şer deneme çözmek mantıklı mıdır şuanlık?
  • Archthediron A kullanıcısına yanıt

Hocam bence tyt matematik tamamen kondisyon meselesi. Son 1 ay abanınca netler yükselmez. Hemen başlamak kaydıyla iki günde bir tane olacak şekilde çözmenizi tavsiye ederim. En kaliteli olanları sona bırakın. Şimdiden başlayın çözmeye. Ayt matematik her türlü halledilir ama tyt için zaman gerekiyor alışmak için.

• 120 tyt 80 ayt yapmıyosan konular bitmemiştir

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.