Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duayenler ilginç bir şey oluyor bu gece... Ne zaman Türkiye'den biri ile maç yapsami yada kadrosu TR ligi olan, yada PSN IDsi Türkçe olan biri ile, maçı tamamlıyorum, kazanıyoruum yada kaybediyorum ama her defasında UTye bağkantı gidiyor, ve çıkıp girince DNF yiyorum.. birileri bilerek böyle bir açık bulmuş da şerefsizlik mi yapıyor, yoksa durum bana mı özel? Bu durum sadece bu gece 3 defa başıma geldi...
  • Defans ve orta saha problemi yaşayan kim var? hangi sistemi denesem kar etmedi adamlar yardırıp gidiyor. Eski r1+r2+x kombinasyonu işe yaramıyor defansta, taktik ne önerirsiniz acaba?

Kadrom da şu şekildehttps://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=hSxHY6uSnLmTR:ps3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozky13 -- 28 Eylül 2014; 11:41:07 >
  • Ultimate team modunu an itibariyle bırakıyorum arkadaşlar. 1 haftadır oynuyorum artık tahammul edemiyorum.her maç santradan gol yememek icin strese giriyorum. Oyun sana bildiğin beceriyi , tekniği bırak trol gibi oyna diyor resmen. Defans oyuncuları bir garip tek bir adam chielliniyi barzagliyi maymun edebiliyor. Oyunun hızından hic bahsetmiyorum bile pinpon gibi bir orada bir burada bünyem kaldırmıyor artık. Güçlü ve hızlı adamı alıp hayvan gibi kosturup çıkan oyuncuları yıkıp geçmek nedir yani amerikan futbolumu oynuyoruz. Beklentim yüksekti hayal kırıklığı yaşıyorum. Organize gidiyorsun paslı gidiyordun futbolu futbol gibi oynuyorsun adam kapar kapmaz l1 üçgen yapıyor emegin çöp. Paslar gayet hoş şık ama sert pasların adamın ayagında mıknatıs varmış gibi yapışması nedir yani ? Bunlar benim görüşlerim sizi bilmem ama Ea yetişkin oyuncularını yok saymış. Dün konsolunda sadece fifa oynayan degerli bir arkadaşım kendisi üst düzey bir oyuncudur ps4 ünü fifa 15 ile satışa koydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildigin nefret ettirmis oyun. Hic bulasmayip 14'e devam mi etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: uuslu

selam hoşgeldin Fatih bu arada 350K'yı 1.800K yapmak iyiymiş baya bu konuda zayıfım baya biraz tüyo versene bana da :)

Üstad trade için öncelikle iyi bir coins lazım. Aksi halde çok zaman harcaman gerekir. Misal bu hafta sonu iki kere messi al sat yaptım. Birisi 1015 kadan alıp 1300k ya okuttum. dün gecede 1100k dan alıp biraz önce 1380k ya okuttup. Piyasayı iyi takip edin. Sorun varsa pm den yaz. Bildiklerimi anlatırım. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith82 -- 28 Eylül 2014; 13:02:45 >
  • Algenthor kullanıcısına yanıt
    Dostum amacım kimseyi etkilemek degil. Yorumlara bakarak karar verme bunlar benim görüşlerim en azından bir şekilde bir kac maç oyna ona göre kararını ver. Burada benim düşüncelerime katılmayanlar olacaktır muhakkak. Kimisi oyunun kötü olduğunu kabullenmek istemeyecek aynen ilk günlerdeki ben gibi. Çünkü tutkumuz bu oyun vazgecmesi kolay olmuyor hatalarını görmek istemiyorsun aşk gibi yani. Ama bıktırdı beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: system44

Ultimate team modunu an itibariyle bırakıyorum arkadaşlar. 1 haftadır oynuyorum artık tahammul edemiyorum.her maç santradan gol yememek icin strese giriyorum. Oyun sana bildiğin beceriyi , tekniği bırak trol gibi oyna diyor resmen. Defans oyuncuları bir garip tek bir adam chielliniyi barzagliyi maymun edebiliyor. Oyunun hızından hic bahsetmiyorum bile pinpon gibi bir orada bir burada bünyem kaldırmıyor artık. Güçlü ve hızlı adamı alıp hayvan gibi kosturup çıkan oyuncuları yıkıp geçmek nedir yani amerikan futbolumu oynuyoruz. Beklentim yüksekti hayal kırıklığı yaşıyorum. Organize gidiyorsun paslı gidiyordun futbolu futbol gibi oynuyorsun adam kapar kapmaz l1 üçgen yapıyor emegin çöp. Paslar gayet hoş şık ama sert pasların adamın ayagında mıknatıs varmış gibi yapışması nedir yani ? Bunlar benim görüşlerim sizi bilmem ama Ea yetişkin oyuncularını yok saymış. Dün konsolunda sadece fifa oynayan degerli bir arkadaşım kendisi üst düzey bir oyuncudur ps4 ünü fifa 15 ile satışa koydu.

abi sen böyle yorumladıysan ciddi sorunlu oyun demektir :)) üzüldüm açıkçası biraz daha zaman verelim güncelleme vs gelir belki :)) yazık soluksuz bekledik oyunu be kardeşim :/

• aynen bi güncelleme gelsin yada Ea forumlarında bu şikayetler vardır ingilizcem olmadığı için bakamıyorum gelecek olan güncelleme ile oyunun daha iyi olacağını temenni ediyorum İnşallah diyorum

tek bi zevkimiz var oda fut Edip şu güncellemeyi bekleyelim bi bakalım
  • Muhibbi kullanıcısına yanıt
    Bahtiyar fifa yı okadar cok seviyorumki bilenler biliyor spota geldikten 1 saat sonra elimdeydi ben gecen hafta cumartesi oyunu oynamaya basladim. Ps4 alma sebebimdir benim konsolumda baska oyun yoktur. Kimileri diyecektir beceremedin kesinlikle hayir yeniyorum **** ama zevk alamiyorum futbolu futbol gibi oynamak istiyorum kazanmak icin degil zevk almak icin oynamak istiyorum.turnuva maclarini yapacagm yensemde yenilsemde fifa 15 in istedgi sekilde oynamayacagım kendi bildigim sekilde oynayacgm dostum. Update bekleyecegim ozamana kadar sezonda takilirim biraz artik.

• selamlar yaş 38 aslında oyunu oğlana almıştım ama ut yi keşfedince başından ayrılmaz oldum.
    ps4 fifa 14 div 2 deyken şimdi 9 divi göremedim fifa 15 te .
    kısacası pek iyi oynamıyorum bu oyunu.yaş kısmı tamamda duayen kısmı tutmuyor.
    inşallah birlikte oynamasını da öğreniriz.
    psn:mesutatakan
    takım adı:red lion
  • Arkadaşlar web app üzerinden pogba ya 30k coin bid vermiştim. Sonra outbid oldu coin geri gelmedi. Transfer targettan bakıyorum süresi dolmuş expired olmuş kart yani alan adama gitmiş benim coinler hala yok piyasada Duman mı oldu şimdi bu coinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Arkadaşlar web app üzerinden pogba ya 30k coin bid vermiştim. Sonra outbid oldu coin geri gelmedi. Transfer targettan bakıyorum süresi dolmuş expired olmuş kart yani alan adama gitmiş benim coinler hala yok piyasada Duman mı oldu şimdi bu coinler

Dün bana da olda 15 dakika sonra tekrar geldi coinsler. Umarım seninde gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: faith82

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Arkadaşlar web app üzerinden pogba ya 30k coin bid vermiştim. Sonra outbid oldu coin geri gelmedi. Transfer targettan bakıyorum süresi dolmuş expired olmuş kart yani alan adama gitmiş benim coinler hala yok piyasada Duman mı oldu şimdi bu coinler

Dün bana da olda 15 dakika sonra tekrar geldi coinsler. Umarım seninde gelir...

30-40dk oldu sanırım kartın süresi dolalı o kadar uğraş coin kas sonra havaya gitsin bir de para vererek al bu oyunu ne güzel

• Maç başlar başlamaz topu alan Allah Allah nidaları ile gidiyor kaleye, ben başlar başlamaz adamı indiriyorum sarı yiyoruz ama saglık olsun

Bizim türk ligi fena ya 10 binlik kadro ile 5 div. deyim 7 yenilgi 27 galibiyet

Diego çok fena olmuş sneijderden iyi geldi bana, Gökhan töre bi harika zaten,Atibaya diyecek bişeyim yok 350 coinse yaya toure almış hissettim kendimi
  • system44 kullanıcısına yanıt
    Santra bugu sinir bozucu evet eleman yürüyerek gelip atıyor golünü , oyun daha çok yeni update ile hataları düzelteceklerdir , sana tavsiyem biraz oyundan uzaklaşman , çok fazla üzerine gidersen daha bir miden bulanır edip kardeşim
  • Herkese selamlar,
    Kulübünüze dahil olmaktan ve turnuvarlarda sizinle birlikte oynamaktan mutluluk duyarım abilerim.
  • PS3'te Fifa 15 oynayan var mı acaba? Bir sorum olacak da, bilgi verebilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer83 -- 28 Eylül 2014; 22:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp10ur

Herkese selamlar,
    Kulübünüze dahil olmaktan ve turnuvarlarda sizinle birlikte oynamaktan mutluluk duyarım abilerim.

a.selam h.geldin kardeşim
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Tarık. Tavsiyeni dikkate alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesata

selamlar yaş 38 aslında oyunu oğlana almıştım ama ut yi keşfedince başından ayrılmaz oldum.
    ps4 fifa 14 div 2 deyken şimdi 9 divi göremedim fifa 15 te .
    kısacası pek iyi oynamıyorum bu oyunu.yaş kısmı tamamda duayen kısmı tutmuyor.
    inşallah birlikte oynamasını da öğreniriz.
    psn:mesutatakan
    takım adı:red lion

a.selam hocam hoş geldin vay senin oğlanın haline :)))) gecen sene oğlana calışıyordun busene kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintTR1 -- 29 Eylül 2014; 0:39:15 >

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.