Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
235.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

O zaman bana cok guzel gelecek oyun desene , ceza alani disindan kanatlara inmeden vurulan boomerang'lar hala giriyo mu?

Kendiliginden olusan takim daha adam almadim , kimleri ekliyor kimleri cikariyoruz yardim lazim

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=dqMkOOELnLl7O:ps3

Hacı şutlar değişik bu sene valla daha bende alışamadım , şut tuşuna basıp hemen bırakmak gerekiyor yoksa dediğim gibi şişiriyor yukarı doğru..

Gir bir oyna anlayacaksın dediğimi , kadronu göremiyorum , yasaklı bizim şirkette , sabah bakacağım

Alıntıları Göster
    Evet beyler yılın ilk turnuvasının startını veriyorum , format güzel , daha fazla maç yapılacak..

Kendinizi sınama fırsatı , onlinedaki bebeler sizi gerdiyse burası yumuşama yeri

http://forum.donanimhaber.com/m_97748703/f_//tm.htm#97748703

• quote:

Abi traji-komik , ama grafiklerden beklentim cok yuksek. Paketler kotu geldi , ayni adamlardan cikmaya dewam ediyo, cazorla, hamsik, diego alves, xavi , demekki herkeze cikiyor ki fiyatlari da olu.

Ultimatedb.nl kullaniyorduk ama PS4 icin site update edilmemis gibi. Hangi siteleri kullaniyoruz bu sene oyuncu fiyatlari icin?

Volkan ile İbrahim toraman gelir mi paketten yan yana arkadaş

Abi biri bana muska yaptı galiba haline şükret
  • US_ALP2 kullanıcısına yanıt
    Futwiz var fiyatlari veren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

quote:

Abi traji-komik , ama grafiklerden beklentim cok yuksek. Paketler kotu geldi , ayni adamlardan cikmaya dewam ediyo, cazorla, hamsik, diego alves, xavi , demekki herkeze cikiyor ki fiyatlari da olu.

Ultimatedb.nl kullaniyorduk ama PS4 icin site update edilmemis gibi. Hangi siteleri kullaniyoruz bu sene oyuncu fiyatlari icin?

bana onlar bile gelmedi hakan haline şükret yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: Tafo-1907fifa

quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

quote:

bana onlar bile gelmedi hakan haline şükret yinede

Alıntıları Göster
    Canlı yardıma nasıl bağlanacağımı tarif edecek biri yok mu beyler..1.748.000 coinsim satıştan sonra gelmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ARELİMOOO

Canlı yardıma nasıl bağlanacağımı tarif edecek biri yok mu beyler..1.748.000 coinsim satıştan sonra gelmedi...

Alıntıları Göster
    adamlar oluk gibi çekiyor parayı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 27 Eylül 2014; 13:34:57 >
  • quote:

Evet beyler yılın ilk turnuvasının startını veriyorum , format güzel , daha fazla maç yapılacak..

Kendinizi sınama fırsatı , onlinedaki bebeler sizi gerdiyse burası yumuşama yeri

Tarık kardeşim benide yaz ama baya eksik futbolcularım var oyüzden giriş koinsini hemen veremem ancak turnuva sonrası hallederiz olurmu. malum busene züğürt başladım lige. Biraz oyun oynayarak koins toplamaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

quote:

Tarık kardeşim benide yaz ama baya eksik futbolcularım var oyüzden giriş koinsini hemen veremem ancak turnuva sonrası hallederiz olurmu. malum busene züğürt başladım lige. Biraz oyun oynayarak koins toplamaya çalışıyorum.

Alıntıları Göster
    Tayfun bey koins yardımlarını bekliyorum.

• 50 60k ya giden t.silva yi 100k ya caktim

KONU TAŞINMIŞTIR...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

50 60k ya giden t.silva yi 100k ya caktim

KONU TAŞINMIŞTIR...

You rock

• quote:

Alıntıları Göster
    www.futdb.net
    Microsoft Azure Web App - Error 404
    http://www.futdb.net
    Baya başarılı detaylı istatislik veriyor fiyatlar ile ilgiliwww.futwiz.com ve bu dediğim siteyi kullanıyorum .

• quote:

5k çalışır cancazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

50 60k ya giden t.silva yi 100k ya caktim

KONU TAŞINMIŞTIR...

vay hacı hadi yine iyisin

• Arkadaşlar yaş 32. Forumda çok yeniyim ama uzun zamandır takip ederim. 3 yıldır fut oynuyorum. Oyunda istatistiklerim şu an için 22-9-4. Trade de iyi sayılırım. 12000 points sonucu topladığım 350k şuan 1800k oldu.Yönetici arkadaş beni de eklerse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: faith82

Arkadaşlar yaş 32. Forumda çok yeniyim ama uzun zamandır takip ederim. 3 yıldır fut oynuyorum. Oyunda istatistiklerim şu an için 22-9-4. Trade de iyi sayılırım. 12000 points sonucu topladığım 350k şuan 1800k oldu.Yönetici arkadaş beni de eklerse sevinirim.
    Fifa 14 için temsili cenaze töreni

KONU TAŞINMIŞTIR...

• quote:

Arkadaşlar yaş 32. Forumda çok yeniyim ama uzun zamandır takip ederim. 3 yıldır fut oynuyorum. Oyunda istatistiklerim şu an için 22-9-4. Trade de iyi sayılırım. 12000 points sonucu topladığım 350k şuan 1800k oldu.Yönetici arkadaş beni de eklerse sevinirim.

Merhaba kardeşim , psn adresini yazarsan senide ekleyeceğim
  • quote:

quote:

Merhaba kardeşim , psn adresini yazarsan senide ekleyeceğim

Alıntıları Göster
    Evet beyler katılımları bekliyorum 12 kişi olduk , şimdiye tamamlanması gerekirdi..

• quote:

Evet beyler katılımları bekliyorum 12 kişi olduk , şimdiye tamamlanması gerekirdi..

avaraj takımımı lazım :) beni alll al beni alll muhibbiden alacagım var
  • saintTR1 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle değil o ;

Yen beni yen beni yenyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

5k çalışır cancazım

Tayfun abi 50k. verirsen takımı azda olsa tamalarım. Hadi cancağızım akşam kart bilgimi yolluyorum ok.
  • 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.