Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. İlk sayfayada eklersen sevinirim. Bu arada unutmuşum
    psn : cbsfaith
    Diğer arkadaşlarda ekleyebilirler. Ancak şu an tradele uğraşmaktan takım kuramadım. Ancak vakit varsa bugün yarın birşeyler ayarlarım. Birde maç saatlerini nasıl ayarlıyoruz. Malum iş güç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam hoşgeldin Fatih bu arada 350K'yı 1.800K yapmak iyiymiş baya bu konuda zayıfım baya biraz tüyo versene bana da :)
  • Serie a ile özel ilgilenen var mı? Tevezi cam olarak kullanip önüne higuain + palacio koyayım diyorum. Tevez h/h olduğu için kontraya çıkarken gerise kalıyor gibi geldi bana defansa dönüyor çünkü

• Ben bide duello sistemi yapalım diyorum abi
    malum autobuyer var ticaret yapamıyoruz parada kazanamıyoruz. 2 kişi anlaşıp 10 bin 20 binine çift maç şeklinde maçlar yapalım düşüncesindeyim, dostluk çerçevesinde tabi en azından kendine güvenen arkadaşlarla keyifli maçlar çıkar, azda olsa bişeyler biriktiririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Serie a ile özel ilgilenen var mı? Tevezi cam olarak kullanip önüne higuain + palacio koyayım diyorum. Tevez h/h olduğu için kontraya çıkarken gerise kalıyor gibi geldi bana defansa dönüyor çünkü

Serie A için Cam de Mertens on numara olmuş zaten fiyatıda tavan yaptı şu an , st de palacioda oldukça iyi Tevez workratelerinden dolayı sevemedim bir türlü Cm oyuncusu gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Ben bide duello sistemi yapalım diyorum abi
    malum autobuyer var ticaret yapamıyoruz parada kazanamıyoruz. 2 kişi anlaşıp 10 bin 20 binine çift maç şeklinde maçlar yapalım düşüncesindeyim, dostluk çerçevesinde tabi en azından kendine güvenen arkadaşlarla keyifli maçlar çıkar, azda olsa bişeyler biriktiririz

Olm millet turnuva ücreti 10k için 10 takla atıyor şu an

Sen babakodan pack taktiği al , packlerin içini gösteren gözlük almış duyduğuma göre..

• Geçen sene packlerden zlaten çıkaran bi Arkadaş vardı ona sormak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Serie a ile özel ilgilenen var mı? Tevezi cam olarak kullanip önüne higuain + palacio koyayım diyorum. Tevez h/h olduğu için kontraya çıkarken gerise kalıyor gibi geldi bana defansa dönüyor çünkü

Serie A için Cam de Mertens on numara olmuş zaten fiyatıda tavan yaptı şu an , st de palacioda oldukça iyi Tevez workratelerinden dolayı sevemedim bir türlü Cm oyuncusu gibi..

Düşmesini bekleyecektim ama aldım ben de mertens. Tevez dediğin gibi hep geride satip palacionun yanina birini alican ne önerirsin? Marchisio de rossi vidal var ortada. Chiellini de düşünüyorum ama o da yükseldi

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    İbarbo olmazsa olmaz..
  • Şu Yaya Toure ' yi versene takılayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 28 Eylül 2014; 0:41:50 >
  • Tarık Seri-A uzmanı Tevez konusunda yüz yüz haklı 3 maç yaptım cm koysan daha iyi randıman alırsın İbarbo tevezin 3/1 fiyatı ama daha iyi Torresi denemedim daha tarık Torres nasıl oynadınmı?

• quote:

Şu Yaya Toure ' yi versene takılayım

Yaya gitti be gülüm 225 k okuttum

• Torresle oynamadım ama eğer düşük pace oyuncularla oynanacaksa , kontra - hızlı oyun stilleri tercih edilmemeli , paslaşarak , sabrederek oynayıp , son vuruşlar için ceza sahasında buluşturdunuzmu bu tip adamları illaki iş yapar
  • 50k borç verde kadro yapak
  • quote:

50k borç verde kadro yapak

Olsa tükkan senin vidallı pogbalı tevezli Seri-A yaptım title alıcam 1 saate 5k ateşlerim

• Boşver kalsın bayram geliyor harçlık yaparsın 5k yı
  • Arkadaşlar merhabalar 22 yaşındayım ve aranıza katılmaktan onur duyarım eğer kabul ederseniz şayet ps3 ümü yeni sattım parayı bulursam ps4 almak için ve oyunu çok merak ediyorum geçmiş senelerde ultimate team oynadım buna ek olarak sizden bi şey rica edicem web app e erişemiyorum birinize şifremi versem benim yerime ultimate teame girebilir mi malumunuz ps4 e kadar biraz trade yapıp coin kasmak şart
  • quote:

Boşver kalsın bayram geliyor harçlık yaparsın 5k yı

Ibarbo alacağım aynen fiyati beklemek lazim bence ama dayanamam ben bile bile lades

Bu arada mertens fena

ibarbo 15-18k olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 28 Eylül 2014; 1:48:36 >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Yarın akşam düşer fiyatı , şimdi hem gece hemde haftasonu piyasası malum..
  • quote:

Boşver kalsın bayram geliyor harçlık yaparsın 5k yı

Kurbana 5k yetmez

• 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.