Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    American express kredi kartı veya psn kard çözümü ne yazıkki kardeşim
  • Hadi be... Ama psn kart falan olsa bile kendi hesabından gene points alamam. Çünkü points sayfası hiç açılmıyor. American hesaptan açacaz illa öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urtur kullanıcısına yanıt
    Web app de sorun var şu an , pc den giremiyorum , oyunda aşırı laglıydı zaten , malum cuma bugün millet sömürüyo..
  • Oyun gerçekten 14 tende kötü 13 ün gözünü seveyim.

Resmi çıkış tarihinden önce fut bıraktıracaklar bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Hacı bu sene ne trade yapılır ne de pack açılır yahu herifler packlerden çıkacakları bile görüyorlarmış yahu

En iyisi ufaktan başlayıp , coins boostları açıp yavaş yavaş geliştirmek takımı..

paketten çıkanları mı görüyorlarmış abi ?
    Pekii zeki mürende bizi görecek mi
  • quote:

Hacı bu sene ne trade yapılır ne de pack açılır yahu herifler packlerden çıkacakları bile görüyorlarmış yahu

En iyisi ufaktan başlayıp , coins boostları açıp yavaş yavaş geliştirmek takımı..

O nasil oluyormus hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir maçta aynı yerden tam 7 gol attım mesafe 35 metre tek kelime ile muhteşem bir oyun

• Bilmiyorum , bilmekte istemezdim kardeşim öyle söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Adamlar futerman olmuş anlıyacağın hakan

İçlerini görüyorlar ışınlı gözleriyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Adamlar futerman olmuş anlıyacağın hakan

İçlerini görüyorlar ışınlı gözleriyle

Haci essah mi ?

Daha derinlere dalamadim, dun konsolu kurdum girdim oyuna paket acip anca yattim gece 3 gibi , bugun oyuna girip bakicam. Eski usul ilk hafta paket acip sermaye yapacaktim ama paketten cikanlar cok kotu, bi Kompany vurdum bugun o kadar.

Takim BPL olacak gibi gozukuyor cikanlara bakilirsa.

Hakan Al Hilal'i hatirliyorum , benim suudi eleman olabilir.

Paket acmazsam coins lazim ozaman , benim ortak da sermaye koydu bugun pakete yatirmam an meselesi

• ben az çok tahmin edebiliyorum, geçen yıllarda da böyle açıklıklar olmuştu da uzun bir süre temizlik için web app girişini kapatmıştı ya EA, o zamanki yönteme benzer bir şeyle yapılabilir.. tabi biraz da EAin salaklığı.. daha akıllı web sitesi kodlaması ile bu tür işlerin önüne geçebilir, ama ortada ciddi bri tezgah da olabilir, bilemiyoruz tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

Bir maçta aynı yerden tam 7 gol attım mesafe 35 metre tek kelime ile muhteşem bir oyun

Atan var atamayan var, Fifa 14'ten daha kotu olabilecegini sanmiyorum.

En kotu hali bile 1080p , Ibra'nin kramponlarini 1080p goreyim bana yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi US_ALP2 -- 27 Eylül 2014; 0:54:56 >
  • auto buyer gibi bir program dönüyor olabilir mi ortalıkta ? ya da elle yapıyorlar bu işleri bilemicem. örnek sabah bruno alves buy now 500 coins'e kadar düşüyor akşam olduğunda bi bakıyorum 650'nin altındakileri toplamışlar.. piyasa çok çalkantılı o yüzden büyük oynamak çok riskli
  • quote:

Bir maçta aynı yerden tam 7 gol attım mesafe 35 metre tek kelime ile muhteşem bir oyun

Orta saha yayı geçtikten sonra farkettim vurulan uzaktan şutlar can alıcı , ceza sahası önünden vurulanlar ise sanki eski bakkallarda bulunan lastik topa asılıyosun misali havalanıyor gitgide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 27 Eylül 2014; 1:08:30 >
  • O zaman bana cok guzel gelecek oyun desene , ceza alani disindan kanatlara inmeden vurulan boomerang'lar hala giriyo mu?

Kendiliginden olusan takim daha adam almadim , kimleri ekliyor kimleri cikariyoruz yardim lazim

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=dqMkOOELnLl7O:ps3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi US_ALP2 -- 27 Eylül 2014; 1:53:28 >
  • Bugün 4-4 berabere kaldığım bir maç vardı 4-1 geldim elemanın yaptığı tek iş l1 üçkenle 3 attı takımı defansa çektikçe golü yedim custom taktikleri kavramam lazım yoksa

Çoluk çoğuğa gün doğacak

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

Atan var atamayan var, Fifa 14'ten daha kotu olabilecegini sanmiyorum.

En kotu hali bile 1080p , Ibra'nin kramponlarini 1080p goreyim bana yeter

• Abi traji-komik , ama grafiklerden beklentim cok yuksek. Paketler kotu geldi , ayni adamlardan cikmaya dewam ediyo, cazorla, hamsik, diego alves, xavi , demekki herkeze cikiyor ki fiyatlari da olu.

Ultimatedb.nl kullaniyorduk ama PS4 icin site update edilmemis gibi. Hangi siteleri kullaniyoruz bu sene oyuncu fiyatlari icin?
  • Şu ara Fiyatlar için bir site yok kardeşim. Marketten araştırıp incelemek gerekiyor. EA nın canına ot tıkıcam ya. Gitti 1050 fifa point. Psn karttan 9.99 doları aldı ama points ler gelmedi. Için yoksa Live Chat falan. Off offffff

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

O zaman bana cok guzel gelecek oyun desene , ceza alani disindan kanatlara inmeden vurulan boomerang'lar hala giriyo mu?

Kendiliginden olusan takim daha adam almadim , kimleri ekliyor kimleri cikariyoruz yardim lazim

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=dqMkOOELnLl7O:ps3

Hacı şutlar değişik bu sene valla daha bende alışamadım , şut tuşuna basıp hemen bırakmak gerekiyor yoksa dediğim gibi şişiriyor yukarı doğru..

Gir bir oyna anlayacaksın dediğimi , kadronu göremiyorum , yasaklı bizim şirkette , sabah bakacağım

• 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.