Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    433-4 tr kadrosu ben de yapmıştım ama 433 için bence orta sahalar zayıf tr liginde bu yüzden 1 sezon oynayıp kadroyu sattım.

352 nasıl bu sene fifa 13te 3takımdan 2si 352 geliyordu ben de formasyon değiştirmek istiyorum bu sene çift forvet oynamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Guzel bir seri a kadrosu oneriniz varmı arkadaşlar.

Sana direk benim kadromu önerebilirim, 20 maçta 17 galibiyet 3 beraberlik

http://www.futhead.com/15/squads/1717373/

Sanki 3 'lü defansın zayıf kaldığını düşünüyorsan öyle değil sanki 5 defans varmış gibi vidal-pogba sağolsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Guzel bir seri a kadrosu oneriniz varmı arkadaşlar.

Sana direk benim kadromu önerebilirim, 20 maçta 17 galibiyet 3 beraberlik

http://www.futhead.com/15/squads/1717373/

Sanki 3 'lü defansın zayıf kaldığını düşünüyorsan öyle değil sanki 5 defans varmış gibi vidal-pogba sağolsun :)

Vidalle pogba çok güzel de çok pahalı yahu en azından benim için

• ALHILAL fc kimin takımıydı ya ?
  • beyler acil yardım .ea canlı yardıma nasıl bağlanıcam satış yaptım .1.748.000 coinsim gelmedi hesabıma.Bir tülü live chati bulamadım...
  • zaferya5 kullanıcısına yanıt
    Güzel kadro , ne diyorsun zafer haftasonu için bir turnuva başlatalımmı ?
  • Offf ya. Kardeşlikten oyunu alanlar points alamayacak mıyız yahu. Oyun avrupada da çıktı ama içerik yok diyor hala. Var mı arkadaşlar yolunu bilen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Serie a da hangi formasyon düşünüyorsun peki? Ben Türkiye 443 denedim ama beğenmedim sanki serie a da çift forvetli sistem mi kursam diyorum

bu senenin taktiği kardeşim 4-3-2-1 diyorum ben
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    oyndığım maçlar itibari ile melo ve topal orta sahanın ortasında çok iyiler.. tabi ben daha bir sezon bile bitirmedim, ama şimdilik iyi..
    352 BPLde deniyorum, basit bir kadro ile şimdilik iyi gibi... ama henüz sadece bir tane üst düzey kadro geldi rakip olarak... bence biraz erken tam karar vermek için :)
  • Büyük kumpas dönüyor x adamı 50 kere ucuza gördüm tam alıcam küt gidiyor. tamam adam benden hızlı olabilir ama 50 sinide alıcak kadar mı hızlı ?
    Ea sports ucuza düşen adamları sistemden birine toplatıyor gib,i insan işi degil o hız, adam robot gibi 59.59 dan saymadan tak alıyor gözlerim bugun çok şey gördüde hiç birini alamadım
    5 bine cech 13 bine fabregas çok büyük tezgah var.
  • Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    Autobuyer dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fb21

quote:

Beyler takim kuramamamdan zamanin olmadigi anlasilmistir herhalde. Bu sene zor gececek cunku baskasinin ofisinden degil kendi ofisinden insan kaytaramiyor kolay kolay

Hayirlisi bakalim, oyun cok hizli denmis , cok iyi iste degil mi?

Genel olarak herkez ps4 uzerinden oynuyor diye tahmin ediyorum , daha konsol alicam da extra ds4 lazim...Ooooo bi saniye cok oenmli bir konu , bilen arkadaslar yazabilirse sevinirim.

Guest Play var degil mi? Ayni takimda iki kisi oynaniyor mu yani?

Guest play var bu sene baya keyifli abimle yine iyi maclar cikardik

Can evimden vurdun beni

Zaman bulayim bi plan yapmam lazim, daha ne konsol var ne oyun ....

al artık makinayı Alptuğ yorumlarını özledik vallah

Patron son iki gundur basim nasil agridi anlatamam, cok zamansiz oldu benim icin fifa 15. Yeni oyuna kendimi 100% veremeyecegimi biliyorum o yuzden iki gundur nasil yapsam diye dusunmekten kafam patladi.

O yuzden cana gelcegine mala gelsin diyorum

Bugun bi konsol kapicam, gece 12de de oyunu saliyorlar , sonrasinda tek yapmam gereken caktirmadan konsolu eve sokup , ps3 ile yerlerini degistirmek olucak.

Akıllıca Alptuğ bende almakta çok geç kaldım ama aldığımıda değdi İphone 6 plus düşünüyorum yurt dışından almak lazım daha ucuza gelir

Telefon isi kolay olsa yigardim onune sen rengini secerdin sadece

Telefon isi yas abi ,

• quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Büyük kumpas dönüyor x adamı 50 kere ucuza gördüm tam alıcam küt gidiyor. tamam adam benden hızlı olabilir ama 50 sinide alıcak kadar mı hızlı ?
    Ea sports ucuza düşen adamları sistemden birine toplatıyor gib,i insan işi degil o hız, adam robot gibi 59.59 dan saymadan tak alıyor gözlerim bugun çok şey gördüde hiç birini alamadım
    5 bine cech 13 bine fabregas çok büyük tezgah var.

Yemin ediyorum zorundayiz diye salak yerine koyuyor EA. PS4 icin season ticket cikarmamislar

Gitti paralar gitti , paketler de fis, 24000'lik aldim 6000 falan kaldi, cikan kartlar Rooney, 2x Xavi , Cazorla

Saka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Kardeşim ben uzun ama etkili bir taktik izledim. PS3 sattım. Sonra da sanki bir boşluğa düşmüş, hayata tutunmak için yeni arayışlara girmiş izlenimi bırakacak konuşmalar yaptım eşimin bulunduğu ortamlarda. İşte balığa gideyim artık arkadaşlarla(2 gün evden uzak kalınıyor), gece bizim elemanlarla çıkayım, ava gideyim, motorsiklet mi alsam, spor salonuna yazılacam vb. etkinliklerle aklını aldım. Geçen hafta ısrar etmeye başladı PS4 ü al diye. İşte çok ısrar edince geçen gün aldık artık. Hatta vaz geçmiyim diye benimle geldi beraber aldık

Ama tabi şu var: Eşim de ben de sınıf öğretmeniyiz. Böylece birlikte çok vakit geçiriyoruz. Okuldan 14.30 da çıkıyoruz. Çalıştığımız köyler yan yana. Arabayla beraber gidip geliyoruz. O yüzden bana vakit ayırmıyorsun derdi yok pek benim. E oğlum saat 21.00 de uyuyor. Eh hanım da ikinciye hamile (KIZ GELİYOR İKİNCİ BEYLER ) o da erkenden uyuyor. Hayat bana güzel...

Valla gerçekten uzun ve planlı bir taktikmiş. Keşke yazın ps3'ü satsaydım. Oğlanı bahane edip 4'ü alabilirdim. Sizin beraber vaktinizin çok olması gerçekten büyük avantaj. benim eve gelişim 19.30 cumarteside 14.00'e kadar çalışıyorum doğal olarak vakit sıkıntısı oluyor.
    Bulacağız bir yol bakalım.
    Bir oğlan bir kız babası olarak şimdiden tebrik ederim. Kız çocuk her eve şart

• Bu sene de yine Pace kasiyoruz degil mi beyler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Serie a da hangi formasyon düşünüyorsun peki? Ben Türkiye 443 denedim ama beğenmedim sanki serie a da çift forvetli sistem mi kursam diyorum

bu senenin taktiği kardeşim 4-3-2-1 diyorum ben

433 ten net farkı ne peki lf ve rf st gibi mi oynuyor?

Bu arada bence de auto buyer olayı dönüyor yine

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

FIFA 13'te nasılsa şuandada aynı herşey trade açısından dostum.

Trade ofter yapilamiyo denedim kac kere bendemi sikinti var?

• Bu ne yaw bu sene bronze ları bitirmişler yahu 7 lik simit olduk iki maçtada , bronze silver kuracaklar uzak durun yada sadece bronze silver turnuvalar için kurun , benim gibi online seasona girerseniz yamulursunuz ona göre
  • US_ALP2 kullanıcısına yanıt
    Hacı bu sene ne trade yapılır ne de pack açılır yahu herifler packlerden çıkacakları bile görüyorlarmış yahu

En iyisi ufaktan başlayıp , coins boostları açıp yavaş yavaş geliştirmek takımı..
  • Kardeşim davet gönderdin ama ben hala fifa point işiyle uğraşıyorum. Yok mu bir yolu yahu. Geçen sene hiç sıkıntı olmuyordu. Şimdi fifa points sayfasına gelince ' IÇERİK YOK. HENÜZ SATIŞA ÇIKMAMIŞ YADA ARTIK SATIŞTA DEĞİL' diyor. Sende nasıl?

• 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.