< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Successful man -- 5 Eylül 2018; 6:48:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Successful man -- 5 Eylül 2018; 6:48:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Önemli olan üretmek değil geliştirebilmek demişsin. Bir şeyi geliştirebilmen için önce üretmen gerekiyor. Ne olursa olsun ülkemiz için olumlu bir gelişme.Bu forumda ülke ekonomisi konusunda iktidarı,muhalifi herkesin savunduğu ortak nokta, üreten bir ekonomimiz olması.Bill Gates, anasının karnından bill gates olarak doğmadı... |
Küçük bir ayrıntı Mikro Aygıtlar Ltd.Şti. Yön.Kur.Bşk. Ferit Borku henüz 18 yaşında
cümlesinden sonrasını okumadım... |
... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)
********* bu kişiler bu kadar imkan ile bunu yapıyor da, neredeyse yüz yıldır bu ülkenin kaymağını yiyen montaj aileleri ne halt ediyor acaba? sadece dışarıdan getirtip montaj yaparak bu ülkeyi sömürenler b kişiler kadar arge harcayıp üretim yapamazlarmıydı. niye bunu yapmak yerine işin kolayına kaçıp montajcılık yapıyorlar acaba, ben devletin yerinde olsam bu tür montaj ailelere yaptırım uygularım bu konuda, samsung lg nin kuruluş tarihlerine bakın koç sabancı gibi montaj ailelerin kuruluş tarihine bakın |
Bilim konuştuğun zaman, teknoloji konuşacağın zaman GERÇEKLERİ KONUŞACAKSIN,
Bill Gates Amerikayı keşfedenlerdendir, ama anakart icat edilmiş, geliştirenler uçar kaçar adımlarla geliştiriyor zaten, sen çıkmış anakart yaparak Amerikayı yeniden keşfettim diyorsun.. Bunu sen, ben o yeriz ama, Bilim ve Gerçekler yemez. Know how diye bir şey vardır... Bir şey üreteceksen teknolojide, bugüne kadar başkasının yapmadığı bir şeyle ortaya çıkacaksın.. örnek: AMD olayı. intel varken amd farklı bir yapı ile çıktı, overclock ile verimlilik getirdiği ve intelin fiyat zincirini kırdı. AMD ortaya çıktığında yıllardır işlemci üreten bir firma değildi. Direk olarak farklı bir yapıyla işlemci üretti ve intelin tekelini kırdı. AMD olmasaydı bugün kullanıcının sıradan bir işlemcisi 1000 dolardan aşağı olmazdı. Teknolojide ortaya çıkacaksan, farklılık yaratmazsan, ömrün kısa olur. Fasoncu kalırsın. Tuğla üretmek farklı, teknoloji üretmek farklıdır. Elmalarla armutlar toplanmaz. Dikkat etmek lazım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 29 Ağustos 2018; 22:39:2 > |
BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır. |
|
Leyla ile Mecnun/Ben de Özledim/İşler Güçler/Kardeş Payı/Kyle XY/Prison Break/Dexter/Person of Interest/Sherlock/Breaking Bad/Supernatural/Fringe/House M.D./
True Blood/Da Vinci's Demons/The Mentalist/Skins/Misfits/Blue Mountain State/The Dead Zone/The Inbetweeners/Chuck/Spartacus/Shameless/Family Guy/ How I Met Your Mother/The Walking Dead/Arrow/The Vampire Diaries/Death Note/Alphas/Revolution/Lost/Heroes |
% 60 UNITE !, % 60 BİRLEŞ !!!
|
|
|
BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır. |
|
GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir. Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Ağustos 2018; 23:48:16 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |