Şimdi Ara

Konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpecto -- 4 Ocak 2013; 14:03:36 >

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

eline saglık bılyosan bide siyah kernel kurulumuda boyle paylasırsan sevinirim

Teşekkürler hocam. Biraz araştırayım telefonumda uygulayabilirsem paylaşırım.

Orijinalden alıntı: Smballz

Root ettim şimdi neler yapabilirim veya yapmam gereken ilk şey ne olmalı ?

Sistem üzerinde tam yetkiye sahipsiniz artık biraz araştırma yaparak neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Yükleyeceğiniz programlarIn tam olarak ne ise yaradığını öğrenmeden yüklemeyiniz telefonunuz geri dönüşü olmayan bir yola girebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpecto -- 6 Ağustos 2012; 21:51:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    8 yıl önce açıldı
    konu silinebilir
    7 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpecto

Telefon kapalı iken 'Ses kısma tuşu ' 'Home Tuşu' ve 'Güç Tuşu' na aynı anda basılı tutup telefonu açıyoruz. Çıkan ekranda 'Ses açma tuşu' na basarak telefonu Downloading mode a alıyoruz.

şu kısmı beni en az 10 dk uğraştırmıştı düzgünce yazıp paylaşman çok iyi olmuş 3 4 foruma bakmıştım bu işlem için ama bunu yazan yoktu en son youtubeden yabancı birinin videosunda görüpte yapmıştım..

Orijinalden alıntı: ziper_gazi_

quote:

Orijinalden alıntı: maxpecto

Telefon kapalı iken 'Ses kısma tuşu ' 'Home Tuşu' ve 'Güç Tuşu' na aynı anda basılı tutup telefonu açıyoruz. Çıkan ekranda 'Ses açma tuşu' na basarak telefonu Downloading mode a alıyoruz.

şu kısmı beni en az 10 dk uğraştırmıştı düzgünce yazıp paylaşman çok iyi olmuş 3 4 foruma bakmıştım bu işlem için ama bunu yazan yoktu en son youtubeden yabancı birinin videosunda görüpte yapmıştım..

Bende telefonu bilgisayara tanitamamistim Birde odin programinin hep eski sürümünü koymuşlar çok riskli o program. Sadece hit icin acilmis konular gibi geldi bana

• Gayet açık ve net anlatmışsın, emeğine sağlık.

Orijinalden alıntı: emrecanbabaa

Gayet açık ve net anlatmışsın, emeğine sağlık.

Teşekkürler
  • eyvallah kardeşim, çok makbule geçti rootladım makineyi sayende :)
    Benim cihaz garantili, garantiden ciksin istemiyorum ama bir yandan da root yapmak istiyorum. Root etmek telefonu garantiden cikariyor mu? Sonradan samsungun orjinal rom unu bulup kurma sansimiz var mi?

• yeni aldigim samsung galaxy s3 e root atmak isterken yarim kaldi... 3 tusa bastiktan sonra ses aca basip continue dedikten sonra sarzim bitti ve yarida kaldi sonra kapatip actiktan sonra telefonda herhangi bir sorun yasamadim... ama root atmak isterken asagidaki resim gibi bir yer cikiyor ve burasini gecemiyorum... lutfenn yardimmmmmmmmmmm

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Merhaba az önce resimde ve yazılan herşeyi harfi harfiyen eksiksiz ve tam yaptım cihaz rootlandi ve superuser geldi ve bende deneme amaçlı root chek programını ve rom custmer programını yükledim ama cihaz rootsuz diyor neden acaba yardımcı olursunuz root suz olsa superuser gelmez ama diğer iki program rootsuz diyor anlam veremedim lütfen yardim

Orijinalden alıntı: yalandunya

Merhaba az önce resimde ve yazılan herşeyi harfi harfiyen eksiksiz ve tam yaptım cihaz rootlandi ve superuser geldi ve bende deneme amaçlı root chek programını ve rom custmer programını yükledim ama cihaz rootsuz diyor neden acaba yardımcı olursunuz root suz olsa superuser gelmez ama diğer iki program rootsuz diyor anlam veremedim lütfen yardim

Evet aynı yöntemi yaptım tıpkı sizin gibi kontrol ettiğimde rootsuz diyor. Bu durum herhangi bir sorun çıkartırmı sistemde?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.