Şimdi Ara

konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Neil -- 25 Ocak 2020; 1:44:4 >

Nvidia kart kullanılan sistemler Rx 5700xt veya VII sistemlere göre 1080p de özellikle Amd Ryzen 3000 lerde orantısız sonuçlar vermiş nedense??? umarım nVidia bu problemleri bilinçli yapmamıştır.. (Beklerim)
  • İşte bunlar olacak ZEN 2 zen ve zen+ değil yeni bir mimari birçok farklılık var tabiki uyumluluk süreci geçirecek.

Nvidia kart kullanılan sistemler Rx 5700xt veya VII sistemlere göre 1080p de özellikle Amd Ryzen 3000 lerde orantısız sonuçlar vermiş nedense??? umarım nVidia bu problemleri bilinçli yapmamıştır.. (Beklerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 11 Temmuz 2019; 13:33:25 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Haklısınız 3600'da çok iyi ama ben ikisi arasında 3700X alırım çok daha mantıklı geliyor. Ama yinede 4. Nesil beklemek daha mantıklı geliyor.

• Luke Neil kullanıcısına yanıt
    5700 BF5'de 2080'den 10 FPS yukarı alıyor, güzel bir güncelleme gerek cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    7 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    13 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FoonBoi F kullanıcısına yanıt
    bunu benim gibi olan arkadaşlara diyor mesela.elimde 2700x var 2k monitör.şimdi durup dururken anakart işlemci kaşınmak yerine 4000 serisi beklesem ne olur?güzel seri ama bi cila atın plus elden geçmiş yapın o zamana kadar da yazılım işi de otursun yamasını bohçasını yapacak olan da yapsın diyor sanki bana.

peki 2700x yetmiyor mu 2k'ya?aslında fazla geliyor 4 ghz'ye sabitledim undervolt yapıp.144hz monitör ve dün 110 125 fps aldığımı gördüm gta5'te ki bir iki ayar hariç full gpu kullanımı yüksek olsun diye.işlemci önemini bilmiyorum intel olsa 144 fps mi alırdım ama 2k'da 125 fps süper yani 1080p gibi değil ekran kartına çok yükleniyor 2k.60 fps alsak duacıyız abi derken 60hz monitör ve 1060'la şimdi böyle yani şükredip içimizdeki fps canavarını durdurmak lazım bir yerde. muhtemelen arkadaşın demek istediği bu.

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Aynen sizin durumunuzdaki beklesin bunu demek istiyorum. Ama işlemci almasi gereken bekleyemeyecek kişi alabileceği en iyi işlemciyi alsın (3600/3700X) çok uzun süre idare eder bunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.