Şimdi Ara

Konu Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpediem1912 -- 6 Nisan 2018; 18:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 21 Ekim 2017; 20:37:7 >
  • ne kadar içtiğine bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpediem1912

Daha önceden denemisliginiz mevcutmu

Xanax hiç kullanmadım ama birçok çeşit antidepresandan sonra alkol aldım hiçbiri ile ters etki yapmadı. Doktorum da zaten alkol sorun olmaz ama uyuşturucu kullanma demişti.

• Olur dostum. Başkalarına bakma yok içtim sıkıntı yok 4 tane prozac, 70 tane xanax +35 bira problem yok diyenlere. Sonucu kötü olabilir sonra yoğun bakımda pişman bakışlarınızla karşı karşıya kalıyoruz.
  • Alkol alınmaz genelde bu tür ilaçlar kullanılıyorsa.
    Eczacılar konuya bekleniyor.
  • gencecık cocuksun dr neden gunde 2 kere 1 lık zanax verdıkı
  • Xanax dediğin şeyin ne olduğunun farkında mısın? Kullandığın şeyi insanlar uyuşturucu diye torbacılardan alıp atıyo. Kademeli olarak düşürüp biran önce kurtulmaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Xanax dediğin şeyin ne olduğunun farkında mısın? Kullandığın şeyi insanlar uyuşturucu diye torbacılardan alıp atıyo. Kademeli olarak düşürüp biran önce kurtulmaya bak.

Biraz fazla abartmadın mı hocam?Ben depresan kullandığım zamanlarda günde 6 mg kadar xanax içiyordum.Fakat ne uyku ne de başka bir şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.