Şimdi Ara

GATA Ankara Hastane Yol Tarif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana'dan askerlik muayenesi için sevk ettiler 5 gün içinde gitmem lazım.
    Google Map birkaç farklı adres söylüyor.
    Bu GATA askeri hastane neresinde Ankara'nın? Otogar, havaalanı veya tren garının ne tarafına düşüyor?

• otogardan ankaray'a bineceksin kızılaya gideceksin. Kızılayda meşrutiyetten etlik otobüsünün kalktığı yere gideceksin. 263 nolu otobüs seni kapısının önünde indirecektir...
  • gecmiş olsun ist gatada 4 aydır uğraşıyorum hala sonuç alamadım aklının alamadığı testlere giriceksin aynı testleri bende tekrardan yaptılar işin zor allahtan ist dayın başka ilden harbiden işin zor ben keşke hastalığımı gizleseydim diyorum allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xahfg

gecmiş olsun ist gatada 4 aydır uğraşıyorum hala sonuç alamadım aklının alamadığı testlere giriceksin aynı testleri bende tekrardan yaptılar işin zor allahtan ist dayın başka ilden harbiden işin zor ben keşke hastalığımı gizleseydim diyorum allah yardımcın olsun

Of ya sorma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodadiirem

otogardan ankaray'a bineceksin kızılaya gideceksin. Kızılayda meşrutiyetten etlik otobüsünün kalktığı yere gideceksin. 263 nolu otobüs seni kapısının önünde indirecektir...

Eyvallah kardeşim sağolasın.
  • gta ankara hastane yolu diye okudum
  • Ankarayla falan uğraşmana gerek yok.Ankara'ya otobüsle gideceksen aşti'den keçiören-etlik servisine (ücretsiz) bin. Kapısının önünde inersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nba_
    Ankarayla falan uğraşmana gerek yok.Ankara'ya otobüsle gideceksen aşti'den keçiören-etlik servisine (ücretsiz) bin. Kapısının önünde inersin

doğru, kısa ve ücretsiz bir yol ;)
  • imza güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: djak34

gta ankara hastane yolu diye okudum

aynen
  • otobüsden inince otogarın içeri gir az ilerle sol tarafta minibüsleri görürsün keçiören, etlik diye yazıyor ufak bi tabelada, bin gatanın kapısında indirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.