Bildirim
GATA Ankara Hastane Yol Tarif
Bosch Akülü El Süpürgesi EasyVac 12 (Akü ve Şarj Cihazı Dahil Değildir, 12 Volt Sistemi, Karton Kutuda) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B01NCMWG5Y
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
otogardan ankaray'a bineceksin kızılaya gideceksin. Kızılayda meşrutiyetten etlik otobüsünün kalktığı yere gideceksin. 263 nolu otobüs seni kapısının önünde indirecektir... -
gecmiş olsun ist gatada 4 aydır uğraşıyorum hala sonuç alamadım aklının alamadığı testlere giriceksin aynı testleri bende tekrardan yaptılar işin zor allahtan ist dayın başka ilden harbiden işin zor ben keşke hastalığımı gizleseydim diyorum allah yardımcın olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: xahfg
gecmiş olsun ist gatada 4 aydır uğraşıyorum hala sonuç alamadım aklının alamadığı testlere giriceksin aynı testleri bende tekrardan yaptılar işin zor allahtan ist dayın başka ilden harbiden işin zor ben keşke hastalığımı gizleseydim diyorum allah yardımcın olsun
Of ya sorma... -
quote:
Orijinalden alıntı: kodadiirem
otogardan ankaray'a bineceksin kızılaya gideceksin. Kızılayda meşrutiyetten etlik otobüsünün kalktığı yere gideceksin. 263 nolu otobüs seni kapısının önünde indirecektir...
Eyvallah kardeşim sağolasın. -
-
gta ankara hastane yolu diye okudum -
Ankarayla falan uğraşmana gerek yok.Ankara'ya otobüsle gideceksen aşti'den keçiören-etlik servisine (ücretsiz) bin. Kapısının önünde inersin -
quote:
Orijinalden alıntı: nba_
Ankarayla falan uğraşmana gerek yok.Ankara'ya otobüsle gideceksen aşti'den keçiören-etlik servisine (ücretsiz) bin. Kapısının önünde inersin
doğru, kısa ve ücretsiz bir yol ;) -
imza güzelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: djak34
gta ankara hastane yolu diye okudum
aynen -
otobüsden inince otogarın içeri gir az ilerle sol tarafta minibüsleri görürsün keçiören, etlik diye yazıyor ufak bi tabelada, bin gatanın kapısında indirsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kozmetik marka isim önerileri
- halı sahada krampon mu halı saha ayakkabısı mı
- raporlu ilaçlar kaç gün önceden yazdırılabilir 2024
- burun nasıl kanar
- aynı ilacı iki defa içmek
- yeşil nasim
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- walmart dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X