Şimdi Ara

Konu siliinsin (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doğa27

Yok,ben por favor değilim,por favor dönmedi, sanırım arkadaş yanlışlıkla por favor hocam hoşgeldiniz yazdı,ben de gırgırına hoşbulduk yazdım, dönse seviniriz tabi ki.
    Teşekkürler hocam, keşke dönse çok güzel tavsiyeler veriyordu por favor.
  • Adeseden parayı 2 ye katlamış üstad helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır benim anlamadığım konuya yazmıyor ama ilk mesajı güncelliyor.tam tam git hiç yazmasın ya da tam yazsın

• iLk mesajı günceller,konuya da yazmaz. Kendi tercihi. Birisine mi soracaktı. Herkesin aklı var. Tercihlere saygı duymak lazım.
  • Ne cins insansiniz adam yardım ediyor, hem bakıp faydalaniyorsunuz hem de laf söylemekten de cekinmiyorsunuz. Bu insanları neden kusturursunuz ki siz girmeyin konuya asıl siz tam gidin

• Arkadaşlar birkaç gündür VKFYO hissesini takip ediyorum.sürekli yükselişte.alım emri veriyorum fakat bir türlü gerçekleşmiyor gün boyu.sebebi bu hisse senetlerini satmayıp elinde tutmalarımıdır?yada başka bir sebebi olabilirmi sizce?
    anlık satışda olan hisse senedlerini görebileceğim bir yer varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Hayır benim anlamadığım konuya yazmıyor ama ilk mesajı güncelliyor.tam tam git hiç yazmasın ya da tam yazsın
    Beğenmiyorsan defol git zorla mı tutuyoruz . Konu sahibi böyle istiyor bizde razıyız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond Hume

İztar da operasyon mu çekiyolardı şimdi bitmiştir inşallah güzel arttı bugün. Zarar yazdı baya ama sabır😬
    Ben de alım yapacağım, acaba alım fırsatı olarak kaçı görür en düşük , 5.10 ları beklemedeyim.
  • KARSAN uçtu gitti ya şaka gibi.
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Hayır bi grup takip ediyorum. Orada paylaşıyorlar. Yazanların anlamlarını biliyormusunux?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bu sayfayı takibe alayım.
  • Karsan hem artış hem de hacim yaptı. Posta arabasının bu kadar artırması da garip. Pişmanlık var ama yarın hisseyi alsam kucağımda kalır.

Hisse adı vermeyeyim ama marka değeri yüksek ve destek gören bir şirketin hissesini çıkarken aldım. %5 artıda aldığım hisse bir anda çekilmeye başladı ve maliyet düşürdüğüm rakamı dahi göremedim.

Çok sağlam temel analiz varsa alınmasında engel yok.

• murat55351 kullanıcısına yanıt
    biliyorum
  • Bu türk havayolları sizce düşmeye devam eder mi
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Kısaca bahsederseniz öutlu edersiniz. Teşekkürler

• Bugün borsa çok kötü

• iztar baya düştü çok sıkıntılı zamanlar zarar kes mi yapacağız duracak mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runtothehills

iztar baya düştü çok sıkıntılı zamanlar zarar kes mi yapacağız duracak mıyız?
    Ben 6.03 maliyetle ortalama 5.70ten biraktim kagidi, cunku borsadaki en hacimsiz ve guven vermeyen hisselerden biri gibi geldi bana. Bakin sert dusus sonrasi spor hisseleri haric takibimde 95 tane hisse var telefonumda, bunlarin icinde her sektorden kucuk buyuk hisseler var. Su an listeye bakiyorum inanin ekside olan tek hisse iztar bu 95 hissede. Sahsen cok borsa tecrubem yok ama simdiye kadar al sat yaptigim veya sadece takip ettigim hisseler arasinda en guvenilmez hisse Iztar bana gore.

Baska bir saglam hissede olsam beklerdim ama boyle bir kagitta beklemek yerine gider baska hisse alirim, Iztar’in %10-15 yapacagi ortamda cogu hisse zaten o kadar kazandirir cunku. Risk analizi olarak soyluyorum, iztar 4 gun ust uste tavan da yapsa fikrim degismez cunku iztar yavas yavas 4lere de gidebilir, hic guven vermedi bana.

Konu sahibi konuyu biraktigi icin hisse ile alakali yorumumu soyledim sadece, yoksa konu sahibi zaten borsa konusunda gayet bilgili ve iyi tradeler yaptigini gecmis donemde kanitlamis ona lafim yok. Sadece bu hisse asiri riskli bana gore.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.