Şimdi Ara

Konu siliinsin (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende paylaşımların devam etmesini çok isterim ancak tersi yönde bir karar alındığı zaman saygı duymak gerekir. Por favor hocam paylaşımların için çok teşekkür eder ve hayatında başarılar dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cemas %10 kazandırdı bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Por favor hocam nacizane fikrim; Bunca zamandır birilerine karşılıksız yağtığınız iyilikleri bir kişi yüzünden yok etmeyin. Bırakın kendi haline dikkate almayın.

• İşinizi iyi yapıyorsanız elbette çamur atacak kişiler olacaktır. Amaçları üzerinizden prim yapmaktır. Dikkate aldığınız her saniye onlara prim verirsiniz.

Gerekli mi ? :)
  • Por favor hocam gerçekten çok başarılısınız.sizi tekrar forumda görmek bizleri çoook mutlu edecektir.hatta gerekirse böyle kendini bilmezlerden uzak bir flatform kurarak orada bizlere engin görüşlerinizi paylaşabilirseniz buda bizi oldukça sevindirir.nitekim meyve veren ağacı her zaman taşlarlar.bizler sizin her daim yanınızdayız.kaybetsek de kazansakda.

• böyle biteceğini hiç düşünmezdim hocam lütfen geri dönün
  • Burası önceden çok iyiydi saçma sapan çıkıntılar yoktu meyve veren ağaç taşlanır üstad sen geri dön

• @Por favor hocam siz milletin dediğine bakmayın sizi bilen biliyor bilmeyende kendisi gibi sanıyor. Yorumlarınızdan faydalanıyoruz lütfen forumu bırakmayın.
  • Meyve veren ağaç taşlanıyor maalesef

daha önce benim de başıma gelmişti. Por favor hocam takmayın kafaya böyle şeyleri.
  • Por favor hocam eğer forumu takip ediyorsanız iztar alanlar satsınlar mı beklesinler mi? @por favor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 25 Haziran 2020; 12:8:18 >
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    İlk yazdığında 5.61 altına gelirse çıkılabilir ama uzun vade düşünenler tutabilir demişti şu an 5.35 benim maliyet 6.20 lerde tutmaya devam ediyorum bakalım...

• Bende garanti hisse senediyle halkbankın hisse senedini takip ediyorum. Bu ara hisse senetlerinde yükselişler daha etkin görünüyor.

Buradan garanti hisse senedini takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/hisse-senetleri/garan/

Buradan da Halkbank hisse senedini takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/hisse-senetleri/halkb/

• Bu tür, konuyu sabote eden kişilerin, forum yönetimi tarafından konudan men edilmesi gerekir. Düzgün bir üslupla getirilen eleştirileri kimse sorun etmez. Ama saldırgan ve alaycı bir üslup ile iletişim kuranların site yönetimi tarafından konudan uzaklaştırılması ve aynı ip'li bir cihazdan tekrar konuya ya da foruma girememesi gerekir. Ki forum, düzgün bir üslupla fikrini dile getirenlerin olduğu bir yer olsun.

• Por favor hocam ne olur dönün.size ihtiyacımiz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: duman2578

İlk yazdığında 5.61 altına gelirse çıkılabilir ama uzun vade düşünenler tutabilir demişti şu an 5.35 benim maliyet 6.20 lerde tutmaya devam ediyorum bakalım...
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam

• Peker dediler 3.08 idi bir ay içinde 1.80 oldu,şimdi 7.80

• Güzel kazanç. Yakın takibe alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Habertakipcisi

Bende garanti hisse senediyle halkbankın hisse senedini takip ediyorum. Bu ara hisse senetlerinde yükselişler daha etkin görünüyor.

Buradan garanti hisse senedini takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/hisse-senetleri/garan/

Buradan da Halkbank hisse senedini takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/hisse-senetleri/halkb/
    Teşekkürler hocam. Bankaların işi pandemi sonrası süreçte çok zor görünüyor, kredilerin geri dönüşü olmazsa kar beklentileri düşecek gibi, kar düşerse hisseleri de etkiler diye düşünüyorum. Banka hisselerini elinde tutanlar bence zarar edebilirler. (Yatırım tavsiyesi değildir)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakanda

Teşekkürler hocam. Bankaların işi pandemi sonrası süreçte çok zor görünüyor, kredilerin geri dönüşü olmazsa kar beklentileri düşecek gibi, kar düşerse hisseleri de etkiler diye düşünüyorum. Banka hisselerini elinde tutanlar bence zarar edebilirler. (Yatırım tavsiyesi değildir)

Alıntıları Göster
    Mavi hakkında ne düşünüyorsunuz. Aldığımda ortalama 44 liraydı
    Investing.com Türkiye
    MAVI | Mavi Giyim Sanayi Ve Ticaret AS Hisse Fiyatı - Investing.com
    https://tr.investing.com/equities/mavi-giyim-sanayi-ve-ticaret-as

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İztar da operasyon mu çekiyolardı şimdi bitmiştir inşallah güzel arttı bugün. Zarar yazdı baya ama sabır😬

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.